Zamieszczone przez bloniaq
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Ta kvrwa, wjechał mu centralnie od tyłu w achillesy, nie dotknął nawet piłki i tylko na żółtko zasłużył. A gdzie tam, bez faulu powinno być, tak jak po wejściu Tosika w Saganowskiego. Ja się zatrzymałem na interpretacji przepisów, że bezpośredni wjazd w nogi od tyłu to czerwona. Kłócić to się można jeśli sędzia pokaże żółtą.
A zresztą niech kłapie dziobem. Rumak też swego czasu płakał i gówno mu to dało.
Komentarz
-
Zamieszczone przez alfa Zobacz postaTo nie było wejście od tyłu w achillesy. Wczoraj pokazali w Lidze+ Ekstra, że z boku go podciął, a tamten zawadził o drugą nogę. Ot zwykłe podstawienie nogi. Żółta
Oczywiście przymykajmy na takie zagrania oko, bo przecież kontuzji ostatecznie nie było.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaTak apropos to to jest piękne, że jak zawodnik jest ukarany za mocno to można złagodzić karę(anulowania kartek), ale w drugą stronę to już nie działą(vide murzyn z Lecha X 2).349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Dalej o kartce dla Vacka:
Redakcja oficjalnej strony przypomina, że spotkania z Jagiellonią oraz Cracovią prowadzili sędziowie z Mazowieckiego ZPN, z kolei na mecz z Lechem Poznań ponownie wyznaczony został sędzia liniowy z Warszawy (który sędziował mecz z Cracovią).
Natomiast wyjazdowy, przegrany 1:4 mecz z Zagłębiem Lubin prowadziła trójka sędziowska z Japonii – Hiroyuki Kimura oraz sędziowie asystenci Toshiyuki Nagi i Toshiyuki Tanaka. Sędziowie ci nie zauważyli brutalnego faulu Jakuba Tosika na Josipie Barisicu, który powinien skutkować czerwoną kartką dla zawodnika Zagłębia. Tę opinię potwierdziła Komisja Ligi, która zawiesiła potem Jakuba Tosika na dwa mecze.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ByBly Zobacz postaSpisek zatacza coraz szersze kręgi. Już nawet Japończyków kupiliśmy...
Przyślijcie nawet sędziów z Dolnego Samoa - i tak kupimy
Komentarz
-
Węgierski pomocnik Gergõ Lovrencsics odejdzie po sezonie z Lecha Poznań. Zawodnik nie zdecydował się przedłużać wygasającego kontraktu z poznańskim klubem.
27-letni piłkarz gra w Lechu od sezonu 2012/13. Do tej pory wystąpił w 109 meczach w ekstraklasie, w których zdobył dziewiętnaście bramek
Komentarz
-
On się nie zdecydował czy to Lech nie chciał przedłużać?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaA murzyn dostał kartkę? Bo jak nie to komisja ligi mogłaby się nim zająćraz!! dwa!! raz, dwa, trzy!! pięć, sześć, siedem, osiem!!
------------------------
Sportowy serwis, sportowy portal
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LGStawiam orzechy przeciwko kamieniom że ani Lechia, ani Podbeskidzie nie znajdą się w dolnej ósemce. Najgorszy terminarz z drużyn "przełomu" mają Ruch i Jagiellonia.
Dodatkowo jeśli Lechia wygra w Zabrzu to tylko brak wygranej z Ruchem w Gdańsku mógłby nas wypchnąć poza "ósemkę"
Realistycznie patrząc na ostatnie cztery kolejki:
Lech: 6-12 punktów *9
Zagłębie: 3-9 punktów *4
Ruch: 3-6 punktów *3
Lechia: 8-12 punktów *9
Termalica: 3-8 punktów *3
Jagiellonia: 3-6 punktów *3
Podbeskidzie: 8-12 punktów *9
Za gwiazdką "moje typy"
Pozwolę sobie wrócić do tego posta po 30 kolejce
Teza druga Podbeskidzie i Lechia awansują kosztem powyższych - nietrafna, Ruch obronił się słabością Podbeskidzia
Teza trzecia Lechia awansuje jeśli wygra z Górnikiem i wygra z Ruchem - trafna Przed meczem z Ruchem udało się nam zgromadzić jedynie trzy punkty(trzy remisy) i wygrana z Ruchem dawała nam pewny awans
Zdobycze punktowe:
Lech - 6 punktów - w widełkach, nietrafiona gwiazdka
Zagłębie - 8 punktów - w widełkach, nietrafiona gwiazdka
Ruch - 1 punkt - poza widełkami, nietrafiona gwiazdka
Lechia - 6 punktów - poza widełkami, nietrafiona gwiazdka
Termalica - 1 punkt - poza widełkami, nietrafiona gwiazdka
Jagiellonia - 3 punkty - w widełkach, trafiona gwiazdka
Podbeskidzie - 7 punktów - poza widełkami, nietrafiona gwiazdka
Zgodnie z powyższym, dobrze rozpoznałem "formę", źle wymierzyłem zdobycz punktową(jedno trafienie, trzy "widełki).
Zgodnie z zapowiedzią wróciłem do posta, choć po krótkiej zwłocePodstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cielo Zobacz postaOn się nie zdecydował czy to Lech nie chciał przedłużać?
Komentarz
-
Zamieszczone przez b. Zobacz postaTo już wiem po co Mort pytał, w którym kantorze najlepiej stoją jeny japońskie
Przyślijcie nawet sędziów z Dolnego Samoa - i tak kupimy...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alek Zobacz posta90minut.plI wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
Komentarz