Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jeśli jutro np wygra Podbeskidzie to 4 drużyny beda miały 35 punktów i w ostatniej kolejce wystarczy im wygrać z Termalica i liczyć na remisy w meczu Lechii i Wisły
Przecież ten Lipski to będzie musiał zmienić zawód jeżeli Ruch spadnie
A co do ostatniej kolejki to ja mam taki scenariusz... Jaga jutro max 1 pkt a potem porażka z Piastem. Wisła remis z Zagłębiem, Lechia remis z Ruchem i na 8 awansuje Korona wygrywając z Górnikiem Dla nas najlepsze rozwiązanie
Przecież ten Lipski to będzie musiał zmienić zawód jeżeli Ruch spadnie
A co do ostatniej kolejki to ja mam taki scenariusz... Jaga jutro max 1 pkt a potem porażka z Piastem. Wisła remis z Zagłębiem, Lechia remis z Ruchem i na 8 awansuje Korona wygrywając z Górnikiem Dla nas najlepsze rozwiązanie
Spokojnie - taki Lipski zapewnił Niebieskim 3 punkty w Szczecinie, zatem widzisz - czasem się wyrównuje
Nawet jak Ruch będzie w spadkowej grupie - dla mnie nie spadną.
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Spokojnie - taki Lipski zapewnił Niebieskim 3 punkty w Szczecinie, zatem widzisz - czasem się wyrównuje
Nawet jak Ruch będzie w spadkowej grupie - dla mnie nie spadną.
Ale chłopak będzie raczej pamiętać spierdzielony karny w 90 min, który dawał spokój aniżeli wygrana w Szczecinie Oczywiście też jestem zdania że kto inny poleci (Termalica, Górnik).
[QUOTE=Finiks;1431206]Co nie zmienia faktu, że ta zje..na reforma najbardziej uderza w Legię.
To jest ciągnięcie słabszych za uszy.
QUOTE]
Też zawsze byłem przeciwny wszelkim dzieleniom punktów, ale myślę że w tym sezonie reforma najmocniej uderzy w Piasta. Widać że ostro puchną i może im nie starczyć sił, żeby dowieźć historyczny sukces, który w normalnych okolicznościach mieliby pewny.
Swoją drogą odkądwprowadzili tę reformę, wreszcie powinna być bardzo emocjonująca ostatnia kolejka, jeśli chodzi o wejście do ósemki, no chyba że Jaga dziś wygra, a potem będzie prowadzić w Gliwicach.
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Po transferze Wolskiego do Wisły pisałem że jedyne co możne ich uratować przed spadkiem to jego gra. Jeśli nie awansują do 8 to wygrają grupę spadkową w celach, choć życzę im spadku, jak co sezon.
Ekstraklasa SA oraz Telewizja Polska SA podpisały umowę o rozszerzeniu długofalowej współpracy, w ramach której TVP nada w bezpłatnym paśmie jeden z meczów 37. kolejki.
Mecze ostatniej serii spotkań Ekstraklasy odbędą się 14 i 15 maja.
Jagiellonia po dwóch swojakach 0:2 z Podbeskidziem pod koniec 1 połowy. Czyżby jednak bramkostrzelna Wisła w ósemce? A byłem przekonany, że zabraknie im tej jednej kolejki i będą na koniec na 9-10 miejscu.
Komentarz