Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ale ta Lechia to są parówy, 2 razy z rzędu wypuścić 1-0 z rywalem, który nic nie gra. Byłem pewny że wejdą do ósemki, ale po tych dwóch meczach to już chyba im nic nie pomoże. Co gorsza dwa razy zamykali mi dobre kupony .
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Czemu niby mieliby dać dupy? Grają u siebie, od kilku kolejek prezentują fajną piłkę, jest tam kilku chłopaków, którzy chcą się pokazać... Piast natomiast nic nie gra w tej rundzie, czego dowodem choćby ostatni mecz z Koroną.
Czemu niby mieliby dać dupy? Grają u siebie, od kilku kolejek prezentują fajną piłkę, jest tam kilku chłopaków, którzy chcą się pokazać... Piast natomiast nic nie gra w tej rundzie, czego dowodem choćby ostatni mecz z Koroną.
Na tym polega danie dupy, że drużyna przeciwna nie musi grać "czegoś". A co do ambicji gości z Lubina, to... no właśnie zobaczymy.
I znowu niby Pogoń przeważa, niby ma więcej sytuacji, a szykuje się kolejna strata punktów. Zwoliński po kontuzji całkowicie zagubiony, a Dwaliszwili jak to Dwaliszwili, porozpycha się trochę, pogra tyłem do bramki, ale jak ma sytuacje to nie wykorzysta.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz