Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez bloniaq Zobacz posta
    Wystarczy że wejdą, dostaną z Lechem albo Craxą, i na drugi mecz - z nami, zepną poślady.
    Tyle, że z nami w tej lidze każdy spina poślady

Komentarz

• Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz posta
      Czasami nie mogę z Wami wyrobić.
      To skacz.

Komentarz

• Zamieszczone przez b. Zobacz posta
        Tyle, że z nami w tej lidze każdy spina poślady
        Ruchowi np. nic to spięcie nie pomaga
        Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
        -------------
        Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Palec grzebalec w wysokiej formie

Komentarz

• Zamieszczone przez bloniaq Zobacz posta
            Wdowczyk specjalista od Ekstraklasy. Zna tę ligę na wylot.
            Darek wróć

Komentarz

• Termalica jeszcze paru drużynom upkrzykrzy życie, dziś w Szczecinie będzie ciekawie.
              Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Ale ta Lechia to są parówy, 2 razy z rzędu wypuścić 1-0 z rywalem, który nic nie gra. Byłem pewny że wejdą do ósemki, ale po tych dwóch meczach to już chyba im nic nie pomoże. Co gorsza dwa razy zamykali mi dobre kupony .
                -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Mimo wszystko meczu z Lechią w Gdańsku ja wolałbym uniknąć w kolejnej rundzie. Lepiej dmuchać na zimne.

Komentarz

• Zagłębie zapewniło sobie 8, będzie można za tydzień ze spokojem dać dupy Piastowi.

Komentarz

• Czemu niby mieliby dać dupy? Grają u siebie, od kilku kolejek prezentują fajną piłkę, jest tam kilku chłopaków, którzy chcą się pokazać... Piast natomiast nic nie gra w tej rundzie, czego dowodem choćby ostatni mecz z Koroną.
                      A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Buzz Zobacz posta
                        Mimo wszystko meczu z Lechią w Gdańsku ja wolałbym uniknąć w kolejnej rundzie. Lepiej dmuchać na zimne.
                        Lepsza chyba Lechia niż Wisła która ma realne szanse na 8 miejsce

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
                          Czemu niby mieliby dać dupy? Grają u siebie, od kilku kolejek prezentują fajną piłkę, jest tam kilku chłopaków, którzy chcą się pokazać... Piast natomiast nic nie gra w tej rundzie, czego dowodem choćby ostatni mecz z Koroną.

Na tym polega danie dupy, że drużyna przeciwna nie musi grać "czegoś". A co do ambicji gości z Lubina, to... no właśnie zobaczymy.

Komentarz

• Ale bramę zajebał. Czapki z głów.

Trzeba przyznać że Cracovia gra najładniejszą piłkę w Ekstraklasie. Coś jest w powiedzeniu o "Krakowskiej piłce"
                            Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.

Komentarz

• I znowu niby Pogoń przeważa, niby ma więcej sytuacji, a szykuje się kolejna strata punktów. Zwoliński po kontuzji całkowicie zagubiony, a Dwaliszwili jak to Dwaliszwili, porozpycha się trochę, pogra tyłem do bramki, ale jak ma sytuacje to nie wykorzysta.

A Cracovia wyraznie siadła w tej rundzie.
                              Ostatnio edytowany przez Antares; 59608.
                              "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz posta
                                Ale bramę zajebał. Czapki z głów.

Trzeba przyznać że Cracovia gra najładniejszą piłkę w Ekstraklasie. Coś jest w powiedzeniu o "Krakowskiej piłce"
                                Może i tak, ale po przerwie wcale tak fenomenalnie nie punktują.

Komentarz

Pracuję...
                                X