Dariusz Wdowczyk nowym trenerem Wisły Kraków.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz postaJeśli Legia wygra MP i PP to też? Bo w takim przypadku zawsze grał w pucharach finalista pucharu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez looking16 Zobacz postaTeż. W tamtym roku była u nas na forum taka debata i o ile wiem, to przepisy się nie zmieniły.
Komentarz
-
Ciekawa sytuacja w ostatniej akcji w Lubinie gdzie sędzia nie uznaje prawidłowego gola dla Zagłębia w meczu z Pogonią. Oglądam kilka razy powtórki i za wuja nie wiem co ten sędzia tam wymyślił. Gdyby to w naszym meczu odwalił taki numer to pół Polski by miało mieszankę sraczki z histerią
Komentarz
-
W następnej kolejce szykuje się arcyciekawe spotkanie w Gdańsku, zwłaszcza jeśli Termalica pokona jutro u siebie Wisłę. Lechia w takim wypadku z nożem na gardle, bo ewentualna porażka praktycznie przekreśla ich szanse na awans do grupy mistrzowskiej. Co oni odwalili w Zabrzu, to ja nie mam pytańW każdym razie, przy tych różnicach punktowych, walka o pierwszą ósemkę zapowiada się niezwykle ciekawie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaStawiam orzechy przeciwko kamieniom że ani Lechia, ani Podbeskidzie nie znajdą się w dolnej ósemce. Najgorszy terminarz z drużyn "przełomu" mają Ruch i Jagiellonia.
Dodatkowo jeśli Lechia wygra w Zabrzu to tylko brak wygranej z Ruchem w Gdańsku mógłby nas wypchnąć poza "ósemkę"
Realistycznie patrząc na ostatnie cztery kolejki:
Lech: 6-12 punktów *9
Zagłębie: 3-9 punktów *4
Ruch: 3-6 punktów *3
Lechia: 8-12 punktów *9
Termalica: 3-8 punktów *3
Jagiellonia: 3-6 punktów *3
Podbeskidzie: 8-12 punktów *9
Za gwiazdką "moje typy"
Pozwolę sobie wrócić do tego posta po 30 kolejce
Może wy będziecie w górnej ósemce, ale Podbeskidzie, wątpię.
Komentarz
-
Zamieszczone przez r9robins Zobacz postaCiekawa sytuacja w ostatniej akcji w Lubinie gdzie sędzia nie uznaje prawidłowego gola dla Zagłębia w meczu z Pogonią. Oglądam kilka razy powtórki i za wuja nie wiem co ten sędzia tam wymyślił. Gdyby to w naszym meczu odwalił taki numer to pół Polski by miało mieszankę sraczki z histeriąq[-_-]p
Komentarz
-
Zamieszczone przez LOL3K Zobacz postaWcześniej Guldan znokautował jednego z Portowców łokietkiem, więc po tym akcja się powinna zakończyć
Tak na marginesie tej sytuacji dodam, że ogólnie wkvrwia mnie ten cały Stempniewski w roli sędziowskiego cenzora. Kręci tymi swoimi interpretacjami jak pies flakiem. W tej sytuacji też pierdolił od rzeczy, coś w stylu że przy golu faulu nie było ale ogólnie sprawiedliwości stało się zadość. Noż kierwa, co to za wykładnia przepisów???
Podobnie ocena akcji po której powinien być karny dla Ruchu w meczu z pyrami.
"Popchnięcie było i książkowo powinien być karny ale mnie ten faul do końca nie przekonuje", coś w ten deseń. Rozumie ktoś coś z tego, co ten bałwan czasami wygaduje?
Komentarz
-
Zamieszczone przez TreLu$ ' Zobacz postaDariusz Wdowczyk nowym trenerem Wisły Kraków.
Komentarz
-
Zamieszczone przez zie(L)ak Zobacz postaWłaśnie brakuję nam takiego typa który by sieknął za pola karnego.
Ale my generalnie próbujemy piłke wepchnąć do siatki. Wogóle mało mamy takich prób.koko koko Skorza spoko...
Komentarz
-
Zamieszczone przez r9robins Zobacz postaFakt, powinien odgwizdać faul, do tego czerwona za cios łokciem. Tylko, że on tego nie widział, chociaż był prawidłowo ustawiony. I trudno się dziwić, w takim tłoku? Pozostaje jednak pytanie co on odgwizdał bo gol zdobyty prawidłowo.
Tak na marginesie tej sytuacji dodam, że ogólnie wkvrwia mnie ten cały Stempniewski w roli sędziowskiego cenzora. Kręci tymi swoimi interpretacjami jak pies flakiem. W tej sytuacji też pierdolił od rzeczy, coś w stylu że przy golu faulu nie było ale ogólnie sprawiedliwości stało się zadość. Noż kierwa, co to za wykładnia przepisów???
Podobnie ocena akcji po której powinien być karny dla Ruchu w meczu z pyrami.
"Popchnięcie było i książkowo powinien być karny ale mnie ten faul do końca nie przekonuje", coś w ten deseń. Rozumie ktoś coś z tego, co ten bałwan czasami wygaduje?349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Oddyssey Zobacz postaA jak został oceniony rozjemca z Krakowa Frankowski?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaA najbardziej się koleś kompromituje jak ocenia naszą gwiazdeczkę Marciniaka. Cokolwiek by nie zrobił to na pewno sędzia Marciniak się nie myli04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
Komentarz