Zamieszczone przez Buziek_LG
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
-
Zamieszczone przez Yevaud Zobacz postaOczywiście nic nie znaczy i wszystko się może kompletnie odwróić, ale chociaż troszkę obrazuje formę, w jakiej znajdują się aktualnie ekipy e-klasy.
Zagłębie, Podbeskidzie punktowały najlepiej.
później Lechia i Lech na tym samym poziomie.
i najsłabszy z tego grona Ruch, który jednak wcale mocno nie odstaje i, przypominam, gra jeszcze z Wisłą i Śląskiem będącymi na dnie.Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Nie wiem na jakiej podstawie jesteście tak pewni tej Lechii? Tzn Buziek to wiadomo
Ta drużyna obecnie wygrywa tylko na własnym stadionie. Biorąc pod uwagę, że czeka ja ciężki wyjazd do Zabrza i do nas nie jestem pewien czy dadzą rade. Różnica w miejscach 8-13 jest tak mała, że tam się wszystko może zdarzyć. Nie zdziwię się jak w ostatniej kolejce wygrany meczu Podbeskidzie Bielsko-Biała-Termalica Bruk-Bet Nieciecza będzie się cieszył z awansu na 8 miejsce.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaNie wiem na jakiej podstawie jesteście tak pewni tej Lechii? Tzn Buziek to wiadomo
Ta drużyna obecnie wygrywa tylko na własnym stadionie. Biorąc pod uwagę, że czeka ja ciężki wyjazd do Zabrza i do nas nie jestem pewien czy dadzą rade. Różnica w miejscach 8-13 jest tak mała, że tam się wszystko może zdarzyć. Nie zdziwię się jak w ostatniej kolejce wygrany meczu Podbeskidzie Bielsko-Biała-Termalica Bruk-Bet Nieciecza będzie się cieszył z awansu na 8 miejsce.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
Komentarz
-
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz postaJa na takiej, że mają mecz z ogórami z Zabrza i poza tym dwa u siebie, a jak zauważyłeś na własnym stadionie wygrywają. Moim zdaniem ogarną z 7 oczek do końca i to wystarczy na ósemkę.U siebie grają z Termalicą, która jest nieobliczalna
i ostatnia kolejka z Ruchem, który jak mu nie będzie szło też będzie grał o wszystko
Jak nic będzie ciekawie
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Walczą od pierwszego meczu w tym roku, a żeby nie kanciasty łeb Japończyka ze Śląska to mieliby z tej walki 0 oczek. Oczywiście to tylko nasza liga, nagle Górnik może ograć Lechię 3-0, ale tak czysto na papierze to terminarz Lechii mi wygląda na te 7 punktów o których wspomniałem, a biorąc pod uwagę, że jakieś super serie w naszej lidze rzadko się zdarzają to myślę, że tyle wystarczy aby wejść do ósemki, zwłaszcza że z Jagą i Podbeskidziem mają lepsze mecze bezpośrednie.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaNie wiem na jakiej podstawie jesteście tak pewni tej Lechii? Tzn Buziek to wiadomo
Ta drużyna obecnie wygrywa tylko na własnym stadionie. Biorąc pod uwagę, że czeka ja ciężki wyjazd do Zabrza i do nas nie jestem pewien czy dadzą rade. Różnica w miejscach 8-13 jest tak mała, że tam się wszystko może zdarzyć. Nie zdziwię się jak w ostatniej kolejce wygrany meczu Podbeskidzie Bielsko-Biała-Termalica Bruk-Bet Nieciecza będzie się cieszył z awansu na 8 miejsce.
Wręcz przeciwnie - wydaje mi sie, że Lechia będzie bić się z Podbeskidziem o 8 i wcale nie powiedziane, że wyjdzie z tego starcia zwycięsko.
Byc może nie doceniam Słoników, ale to chyba podswiadomość - nie chciałbym na nich znów tafić. Nie w tym sezonie.
Jagiellonia wydaje się obecnie najsłabsza z tego grona.
Tak więc, jak dla mnie, Lechia, Podbeskidzie i po namyśle jeszcze Termalica walczą o 8 miejsce.koko koko Skorza spoko...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Yevaud Zobacz postaNigdzie nie napisałem, że jestem "pewien" Lechii.
Wręcz przeciwnie - wydaje mi sie, że Lechia będzie bić się z Podbeskidziem o 8 i wcale nie powiedziane, że wyjdzie z tego starcia zwycięsko.
Byc może nie doceniam Słoników, ale to chyba podswiadomość - nie chciałbym na nich znów tafić. Nie w tym sezonie.
Jagiellonia wydaje się obecnie najsłabsza z tego grona.
Tak więc, jak dla mnie, Lechia, Podbeskidzie i po namyśle jeszcze Termalica walczą o 8 miejsce.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaCoś mie się wydaje, że jakby Wisła miała zlecieć w tym roku, to przy aktualnym zarządzaniu tam możemy ich długo z powrotem nie zobaczyć.
Choć osobiście nie wierzę żeby mieli zlecieć. Dotychczasowe sezony po podziale pokazują, że zawsze pojawiają się jacyś "rycerze grupy spadkowej" co mają na koniec więcej punktów niż drużyny z miejsc 6-8. To może być w tym roku Wisła, bo potencjał na pewno mają.
Za to w pełni się zgadzam, że jest takie pewne, że Wisła szybko wróciłaby do Ekstraklasy. Kosmiczny burdel organizacyjny (i brak perspektyw na poprawę) oraz spore szanse, że Cupiałowi się wreszcie to znudzi albo sytuacja finansowa go zmusi do opchnięcia klubu
Komentarz
-
Zamieszczone przez beka Zobacz postaZa to w pełni się zgadzam, że jest takie pewne, że Wisła szybko wróciłaby do Ekstraklasy. Kosmiczny burdel organizacyjny (i brak perspektyw na poprawę) oraz spore szanse, że Cupiałowi się wreszcie to znudzi albo sytuacja finansowa go zmusi do opchnięcia klubu
Zamieszczone przez Yevaud Zobacz postaByc może nie doceniam Słoników, ale to chyba podswiadomość - nie chciałbym na nich znów tafić. Nie w tym sezonie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaNie skreślalbym Korony. 3 mecze mają u siebie a w ich przypadku to duży plus!
W praktyce Korona ma najgorszy bilans meczów na swoim stadionie w całej lidze (fakt, że mając jeden mecz u siebie rozegrany mniej niż reszta), a trzeci wynik w lidze jeżeli chodzi o mecze wyjazdowe (fakt, że mając jeden rozegrany mecz wyjazdowy więcej). Albo patrząc inaczej: u siebie zdobywali średnio 0,75 pkt na mecz, a na wyjeździe 1.43 pkt/mecz.
c.b.d.o.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaNie skreślalbym Korony. 3 mecze mają u siebie a w ich przypadku to duży plus!
" Brawo Panie Jacku"
Komentarz
-
Pierwszy!Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Jasne, że statystyki mówią same za siebie ale...w tym roku zagrali dwa mecze z Wisła i Lechią (4 pkt) a ich mecze z Pogonią i Górnikiem Łęczna moim zdaniem świadczą, że grać tam ktoś potrafi ale nie przez pełne 90 minut
Ja tam uważam, że będą się liczyć o te 8 miejsce i pewnie dziś to udowodnią albo i nie
A tu ciekawe zestawienie. Jeden pechowy mecz i taki Piast może w następnym grać bez połowy pierwszego składu.
Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
Komentarz