Zamieszczone przez Net
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaNie spadnie ani Wisła ani Śląsk a to z prostego powodu - obie drużyny znośnie sobie radzą z resztą prawdopodobnej "dolnej ósemki"Obecnie obydwie drużyny prezentują tak niski poziom, że mają spore szansę na spadek...
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaNie spadnie ani Wisła ani Śląsk a to z prostego powodu - obie drużyny znośnie sobie radzą z resztą prawdopodobnej "dolnej ósemki"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaNie spadnie ani Wisła ani Śląsk a to z prostego powodu - obie drużyny znośnie sobie radzą z resztą prawdopodobnej "dolnej ósemki"
1,25 pkt na mecz (15 pkt / 12 meczów z aktualną dolną ósemką) wygrywając 3 mecze na 12!
Wisła:
Korona 1:1, 0:0
Podbeskidzie 1:2,6:0
Łęczna 1:1,0:1
Śląsk 0:1,4:2
Górnik 1:1,1:1
Jagiellonia 4:1
Termalica 0:0
Komentarz
-
Zamieszczone przez zie(L)ak Zobacz postaMnie tam bardziej interesuje kto awansuję, a mam nadzieje że Zagłębie. Natomiast z czysto kibicowskiego punktu widzenia, chyba lepiej żeby w lidze został taki Górnik czy Wisła niż np. Korona.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Ja z całego serca życzę spadku Koronie i wierzę, że tak się stanie. Nie to żebym coś do nich miał, ale 6 stów czystego zysku u buka piechotą nie chodzi. Wisła myślę, że się dźwignie, nie są to aż takie ogóry, żeby w grupie spadkowej nie wskoczyć na to 12-13 miejsce, bardziej boje się Śląska, który totalnie męczy bułę i moim zdaniem obok Górnika jest głównym kandydatem do spadku na chwilę obecną.
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
w nosie mam dzis aspekt kibicowski.
Spadek Gornika bedzie pieknym zwienczeniem zeszlosezonowwgo wypiecia sie Lechowi. Skoro Torcida otwarcie apelowala do swoich pilkarzy o przegranie meczu, to rozumiem, ze teraz spadek beda swietowac?
a yo czy spadnie Wisla czy Slask to jak wybor przed zjedzeniem hamburgera albo pizzy. Oba scenariusze piekne
BuziekLG - patrzyles na wyniki Wisly z ogonem ligi, czy palnales, ot tak? Bo jesli patrzyles i przekalkulowales , to zdajesz sobie sparwe ze utrzymanie tej tendencji da Wisle 8-9 punktow w rundzie finalowej? Na Gornik moze i starczy, ale na nic wiecej. Czego Tobie i sobie zycze. Pomijajac fakt, ze Wisla Broniszewskiegompunktuje jeszcze gorzej niz Wisla Moskala.
Ogolnie piekny scenariusz moze sie wydarzyc na 100lecie Legii - mistrzostwo dla Legii, Puchar Polski dla Legii, Lech poza picharami, spadek Gornika i Wisly/Slaska. Jeszcze jakby tak Polonia spadla do Iv lig... a nie, czekaj. To juz mamy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Niko Zobacz postaBuziekLG - patrzyles na wyniki Wisly z ogonem ligi, czy palnales, ot tak?Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Niko Zobacz postaa yo czy spadnie Wisla czy Slask to jak wybor przed zjedzeniem hamburgera albo pizzy. Oba scenariusze piekne
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaTyle, że jedzenie obu może na dłuższą metę prowadzić do nadwagi i problemów zdrowotnych. Mnie tam milej będzie się oglądać wpierdole zbierane przez w/w kluby od Legii, niż ich tułaczkę po niższych ligach. Bo to drugie oznaczać będzie dla nas więcej spotkań z drużynami pokroju Podbeskidzia czy Niecieczy. A ja tego nie chcę. Już poleciał jakiś czas temu Widzew, poleciał ŁKS - IMHO wystarczy.
Ja tam się wszelkich sentymentów wyzbyłem już dawno. Jak mawia klasyk... niech giną!A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaTyle, że jedzenie obu może na dłuższą metę prowadzić do nadwagi i problemów zdrowotnych. Mnie tam milej będzie się oglądać wpierdole zbierane przez w/w kluby od Legii, niż ich tułaczkę po niższych ligach. Bo to drugie oznaczać będzie dla nas więcej spotkań z drużynami pokroju Podbeskidzia czy Niecieczy. A ja tego nie chcę. Już poleciał jakiś czas temu Widzew, poleciał ŁKS - IMHO wystarczy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postaW takim razie Lechowi trzeba życzyć Ligi Mistrzów.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alek Zobacz postaW zamian dojdzie Arka , Zagłębie , albo Płock też nie głupio.
P.S. Chmielo - zajebista logika
Komentarz
Komentarz