Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tak:

Komentarz

• Bez kitu ta nasza liga to jest tak słaba, że szkoda słów... tu serie 5-6 meczów bez porażki zdarzają się bardzo rzadko. Jak nie wygramy tej ligi, to nie mam pytań. Przecież w tej chwili to nawet ciężko wskazać jakiegoś kandydata, który gra regularnie i punktuje również na stałym poziomie. Wydawać się mogło, że mogą to być Cracovia czy Pogoń, ale jak widać niekoniecznie.
      Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
        Co tam się dzieje w tym Szczecinie...
        Fojut i Słowik chyba w przerwie korzystali z komórek, billingi powiedziałyby prawdę .

Komentarz

• W Śląsku Wrocław rozważają temat nowego trenera. Liczyli, że wejdą do grupy mistrzowskiej ale na to mają już tylko teoretyczne szanse.

Komentarz

• Swoją drogą dobry mecz w Szczecinie. Odpaliłem dla relaksu i się nie zawiodłem Niemrawo zaczęła się druga połowa, ale potem to już ładnie poszło Lipski wychowanek Pogoni, Mazek wychowanek Legii. Nieźle kreują w środku pola. Technikę mają świetną, ale są szczupli jak Wolski. Gdyby nabrali trochę masy, to kto wie, może i mogliby do Nas przyjść... kiedyś.

Komentarz

• Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
              Bez kitu ta nasza liga to jest tak słaba, że szkoda słów... tu serie 5-6 meczów bez porażki zdarzają się bardzo rzadko. Jak nie wygramy tej ligi, to nie mam pytań. Przecież w tej chwili to nawet ciężko wskazać jakiegoś kandydata, który gra regularnie i punktuje również na stałym poziomie. Wydawać się mogło, że mogą to być Cracovia czy Pogoń, ale jak widać niekoniecznie.
              Nie poziom jest tego powodem , a obracanie się w kręgu tych samych zawodników.
              Gdzieś widziałem kiedyś zestawienie ( możliwe że na weszło) zestawienie ilu zawodników ze spadkowicza zostaje na tym samym poziomie rozgrywkowym. I przykładowo z Bełchatowa czy Zawiszy, które spadły więc jakby nie patrzeć zawodnicy ( poza wybitnymi jednostkami) którzy okazali się za słabi na poziom Ekstraklasy, ponownie znaleźli zatrudnienie w innych klubach. I liczby się kręciły coś blisko całej jedenastki z klubu.
              Inna sprawa, że wielu zawodników wciąż nic nie wnoszących do ligi skacze tylko między klubami, typu Rymaniak, Jankowski, Pawłowski itd itd.

Komentarz

• Posiada ktoś link do terminarza rundy mistrzowskiej? Na stronie ekstraklasy jest tylko kto z kim ale kiedy(środa czy weekend) nie mogę znaleźć

Komentarz

• Komentarz

• futbol, piłka, piłka nożna, Polska, polski, historia, wyniki, statystyki, archiwum, football, soccer, liga, puchar, mistrzostwa
                    Szybki jak wiatr, spokojny jak las, zachłanny jak ogień, nieruchomy jak góra.

Komentarz

• No to który terminarz jest prawidłowy ?

Komentarz

• Ten z 90 minut, bo ekstraklasowy jest w przypadku braku awansu kadry na Euro.

Komentarz

• Zamieszczone przez Runi Zobacz posta
                          Nie poziom jest tego powodem , a obracanie się w kręgu tych samych zawodników.
                          Gdzieś widziałem kiedyś zestawienie ( możliwe że na weszło) zestawienie ilu zawodników ze spadkowicza zostaje na tym samym poziomie rozgrywkowym. I przykładowo z Bełchatowa czy Zawiszy, które spadły więc jakby nie patrzeć zawodnicy ( poza wybitnymi jednostkami) którzy okazali się za słabi na poziom Ekstraklasy, ponownie znaleźli zatrudnienie w innych klubach. I liczby się kręciły coś blisko całej jedenastki z klubu.
                          Inna sprawa, że wielu zawodników wciąż nic nie wnoszących do ligi skacze tylko między klubami, typu Rymaniak, Jankowski, Pawłowski itd itd.
                          To samo jest z trenerami. Cały czas w tym samym kręgu. Teraz Rumak ma iść do Śląska (podobno).

Komentarz

• 4 lata temu Wisła w ostatniej kolejce zrobiła " ukłon " w stronę Śląska umożliwiając pewne mistrzostwo.

Jak myślicie , czy w tym sezonie Śląsk się zrewanżuje ?

Bo w wyścigu żółwi na dole Górnik jest poza zasięgiem , więc do obsady pozostaje pozycja numer 15

Komentarz

• Ja bym wolał żeby jednak Wisła spadła. Jak Śląsk spadnie, to kto będzie od nas regularnie 4-5 goli dostawać ?
                              Rafal Zurowski @Zurowski_Rafal

Może do imprezy pt."LM" nie pasujemy, ale z tego piłkarskiego,eleganckiego balu, zrobiliśmy tzw. "Szampan, basen i machanie kutassem". Lubię.

Komentarz

• Śląsk nie spadnie, a dlaczego bo od dzisiaj do Europy jadą na Rumaku

Komentarz

Pracuję...
                                X