Zamieszczone przez zie(L)ak
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez zie(L)ak Zobacz postagdzie on tam faul widział? no to to już było mocno naciągane, na szczęście Brożek już jest cieniem piłkarza.
Komentarz
-
Zamieszczone przez mski Zobacz postaZ naszego punktu widzenia dobrze, że zagwizdał tego karnego. Inna sprawa że go nie wykorzystali.a co do Piasta-tak jak myślałem wcześniej spuchnie i na finiszu zupełnie odpadnie w walce o mistrza, wszystko w naszych rękach a raczej nogach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alek Zobacz postaPawełek swoimi wyczynami w tym sezonie dopomaga spuścić klub klasę niżej.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Wejście Lechii do pierwszej ósemki może zwiastować kolejne męczarnie w końcówce tego sezonu biorąc pod uwagę jak mecze nam się z nimi "układają", a obstawiam że to lechiści miejscem Termalici się tam utrzymają. Cracovia bardzo fajne zawody rozgrywa póki co w Poznaniu, nie boją się kombinacyjnej gry, ale jeżeli zagrają za tydzień równie otwartą piłkę, to może w końcu przebudzi się Niko
Komentarz
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaWejście Lechii do pierwszej ósemki może zwiastować kolejne męczarnie w końcówce tego sezonu biorąc pod uwagę jak mecze nam się z nimi "układają", a obstawiam że to lechiści miejscem Termalici się tam utrzymają.
Akurat nam ich wejście do ósemki powinno być na rękę. O mistrza z nami nie powalczą, bo strata za duża, a będą odbierać punkty naszym rywalom
Komentarz
-
Zamieszczone przez b. Zobacz postaW ostatnich 3 meczach mamy 2 zwycięstwa i remis.
Akurat nam ich wejście do ósemki powinno być na rękę. O mistrza z nami nie powalczą, bo strata za duża, a będą odbierać punkty naszym rywalom349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
Komentarz