Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Teoretycznie, PZPN ma możliwość wlepienia jakiejś kary ($ lub walkower) klubowi, który dopuści się takiego zaniedbania organizacyjnego, że mecz nie zostaje rozegrany?
Oglądam Zagłębie-Lechia i obserwuje Łukasika. I mam takie pytanie: czy on grając u nas też nigdy nie podawał do przodu?
Każde jego podanie jest do najbliższego w bok lub do tyłu i generalnie nic nie wnosi do gry, przynajmniej moim zdaniem. Kiedyś wydawało mi się że ma ten chłopak potencjał ale być może się myliłem.
Najprawdopodobniej dochodzi do wniosku, iż nie dość, że ta liga pod względem poziomu jest słaba to organizacyjnie jeszcze gorsza. To chyba powinno wystarczyć jako odpowiedź, na twoje głupkowate pytanie.
Te płyty mają w ogóle drenaż? Podgrzewane, które zamiast chodzić i osuszać murawę jest praktycznie nieużywane i włączane przez jakiegoś debila na 3 godziny przed meczem, po czym robi się właśnie takie błotko jak wyżej.
Jeszcze rozumiem taki kataklizm, jak wtedy w meczu z Zagłębiem Lubin na Łazienkowskiej, gdzie po prostu nie dało się tego odprowadzić. Tutaj natomiast mamy do czynienia ze zwykłym zaniedbaniem. Dam sobie rękę uciąć, że w tam nie ma choć jednej osoby, która usiadła i pomyślała, w jaki sposób przygotować plac na najbliższe spotkanie.
A w weekend kolejna kolejka.
Heh przypomina się słynne Wisła - Lazio 2003 , ale wtedy była ostra zmarzlina
Te płyty mają w ogóle drenaż? Podgrzewane, które zamiast chodzić i osuszać murawę jest praktycznie nieużywane i włączane przez jakiegoś debila na 3 godziny przed meczem, po czym robi się właśnie takie błotko jak wyżej.
Jeszcze rozumiem taki kataklizm, jak wtedy w meczu z Zagłębiem Lubin na Łazienkowskiej, gdzie po prostu nie dało się tego odprowadzić. Tutaj natomiast mamy do czynienia ze zwykłym zaniedbaniem. Dam sobie rękę uciąć, że w tam nie ma choć jednej osoby, która usiadła i pomyślała, w jaki sposób przygotować plac na najbliższe spotkanie.
Najprawdopodobniej dochodzi do wniosku, iż nie dość, że ta liga pod względem poziomu jest słaba to organizacyjnie jeszcze gorsza. To chyba powinno wystarczyć jako odpowiedź, na twoje głupkowate pytanie.
Ja tam się nie znam ale sądzę że głupkowate jest zamartwianie się "ło mój Boże a co świat na to" w kontekście czegoś tak mało istotnego jak mecz polskiej e-klasy w piłce nożnej.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz