Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Zaledwie 25 minut rozegrał Duńczyk Nicki Bille w meczu Lecha Poznań z Podbeskidziem Bielsko-Biała. Poczuł ból w nodze i zszedł z boiska. Trener mistrzów Polski Jan Urban mówi, że prawdopodobnie poszły włókna mięśniowe i jest to uraz poważny
Czyli znowu zostają z samym Kownasiem
"Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor."
PamiętaMY !
Kazał im Prezes przed sezonem "odjechać" Legii? Kazał.
A że na wstecznym, to już ich wewnętrzne zalecenia.
Na razie realizują plan skrupulatnie.
A tu szydera. Ludzie, opanujcie się. Jak się komuś coś udaje, to zawsze trzeba obśmiać, zwyzywać, zniszczyć. Szanujmy przeciwników.
Wyjazdy do Zabrza będą ( o ile nie spadną) chyba jedne z lepszych od przyszłego sezonu. Fajnie im się ten stadion prezentuje przy komplecie publiczności.
Ten stadion to Sam beton i plastik, fajnie się prezentował na makietach. Do użytku dopuszczony chyba tylko na mecz derbowy.
Ktoś tam na Śląsku nieźle się dorobił na tych obiektach, najpierw Chorzów teraz Zabrze.
A czy w tym kraju cokolwiek za publiczne pieniądze jest coś zrobione, żeby złodzieje przy władzy się przy okazji nie nakradły?
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
A ja myślałem że oni w tym turbo-kozaku to chociaż trochę na serio. Zabawa, zabawą ale jakąś satysfakcje powiedzmy zdobywając więcej punktów niż Messim nawet w takiej zabawie wydaje mi się że każdy by miał.
Nikt gorszy nikt lepszy wszyscy równi wszyscy tacy sami. (L)
Mam nadzieje że latem w Poznaniu zakontraktują Łysego, to przynajmniej odciążą nasz budżet. No chyba że Urban zdoła obronić Lechowi mistrzostwo, wszak jeszcze sporo kolejek do końca.
Komentarz