Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ja myślę że to co i z nami, potrafią dobrze napompować balonik, jakiego to składu nie mają, tylko z grą gorzej. Rok temu było przecież to samo, przed sezonem huczne zapowiedzi o tym, że puchary to muszą być, a i że o mistrza powalczą, a potem walka do ostatniej kolejki o bycie w górnej 8.
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Trener już poleciał. Następca nie jest na razie znany.
Gdzieś widziałem, że po tej kolejce zwolnili też Pawłowskiego a jego następca został gościu skazany przy okazji akcji z "Fryzjerem" Kowalski czy coś takiego.
Gdzieś widziałem, że po tej kolejce zwolnili też Pawłowskiego a jego następca został gościu skazany przy okazji akcji z "Fryzjerem" Kowalski czy coś takiego.
Trochę inaczej:
Grzegorz Kowalski poprowadzi Śląsk do końca roku
2015-12-02 19:45:005
W związku z sytuacją rodzinną trenera Tadeusza Pawłowskiego, Zarząd Klubu udzielił szkoleniowcowi urlopu.
- Proszę o uszanowanie tej nagłej decyzji, która wyniknęła z przyczyn rodzinnych. Cały czas jestem z drużyną i wierzę w moich zawodników – powiedział Tadeusz Pawłowski.
W ostatnich tegorocznych meczach zespół Śląska poprowadzi drugi trener Grzegorz Kowalski.
Mecz z kategorii 1x2 , więc żaden wynik nie dziwił.
Może obstawiłeś , ileś wygrał ?
Swoją drogą bardzo ciekawie będzie wyglądała walka o uniknięcie spadku z ligi. Póki co murowanego kandydata nie ma , bo Górnik się odradza , tym bardziej z Ojrzyńskim na ławie będą gryźć trawę.
We Wrocławiu podejrzewam w końcu zmienią trenera , więc od dna się odbiją i zaczną zbierać punkty , bo umówmy się skład mają chociaż na środek tabeli. Jedynie Nieciecza i Podbeskidzie mogą mieć kłopot z utrzymaniem , i na te zespoły bym stawiał w kategorii zjazdu do niższej klasy rozgrywkowej.
Ustawiana liga w formie Fantastyczne, zachowanie obrońców Jagiellonii.
Zaraz Ojrzynskiego uznają za cudotworce
Edit
Obojętnie jaki kupon bym nie wstawił to do każdego meczu ktoś napisze, że mecz typu 1x2
Alek - kupon z dzisiejszym Górnikiem żyje, choć żałuję, że mam go w AKO, a nie jako singiel (sorry, alko na oglądanie wkładów grających w Legii kosztuje)
Ustawiana liga w formie Fantastyczne, zachowanie obrońców Jagiellonii.
Zaraz Ojrzynskiego uznają za cudotworce
Edit
Obojętnie jaki kupon bym nie wstawił to do każdego meczu ktoś napisze, że mecz typu 1x2
Alek - kupon z dzisiejszym Górnikiem żyje, choć żałuję, że mam go w AKO, a nie jako singiel (sorry, alko na oglądanie wkładów grających w Legii kosztuje)
Taki urok tej ligi , tym bardziej kiedy grają dwa w miarę równe sobie zespoły. Jagiellonie została ogołocona z najlepszych zawodników, więc jakimś mega faworytem w tym meczu nie była.
Górnik powoli coraz lepiej sobie radzi pod wodzą Leszka.
Poza tym nasze zespoły nie są przyzwyczajone do gry co 3 dni , może z wyjątkiem Legii czy Lecha z wiadomych powodów. Zawodnicy są przemęczeni i nie dziwne , że taka Jagiellonia wygra w Lubinie , a potem przegra u siebie z Górnikiem.
Taka jest nasza kartoflanka , że mecze są wyrównane i takie wyniki mnie osobiście nie dziwią , ale widzę że jesteś fanem teorii spiskowych stąd takie posty piszesz.
Komentarz