Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez piejo kury piejo
    Uproszczę. Długo utrzymujący się lider (Piast) zwiększa szansę Legii na mistrzostwo, gdyż na późniejszym etapie łatwiej będzie nam ich dojść aniżeli Lechowi, który wciąż będzie utrzymywał dystans. Proste!
    Trzeba wziąć to pod uwagę że od 31 kolejki dzielą punkty, dlatego im dłużej lider w Gliwicach (oczywiście do pewnego czasu) tym lepiej dla Legii, pod warunkiem że nie będziemy tracili dystansu.
    a skąd ta wiara, że jak Piast spuchnie, to nasze gwiazdeczki zaczną punktować? Zeszły sezon niczego Cię nie nauczył?
    Momentami czytając to forum mam wrażenie, że niektórzy tutaj nie są kibicami Legii, a anty-Lecha. Zamiast wkurwiać się, że taki Piast odjeżdża, a pod kątem ilości punktów bliżej nam do strefy spadkowej (7 pkt.) aniżeli pierwszego miejsca (8 pkt.), to najważniejsze, żeby Lech nie punktował, bo ze swoją 15-tą pozycją w lidze jest mega mocnym kandydatem do MP i gry w pucharach.

Komentarz

Uproszczę. Długo utrzymujący się lider (Piast) zwiększa szansę Legii na mistrzostwo, gdyż na późniejszym etapie łatwiej będzie nam ich dojść aniżeli Lechowi, który wciąż będzie utrzymywał dystans. Proste!
      Trzeba wziąć to pod uwagę że od 31 kolejki dzielą punkty, dlatego im dłużej lider w Gliwicach (oczywiście do pewnego czasu) tym lepiej dla Legii, pod warunkiem że nie będziemy tracili dystansu.
      na wcześniejszym etapie Lechowi będzie łatwiej dojść Piasta niż Legii, a na późniejszym będzie łatwiej Legii ??

Bo jeśli chodzi Ci o to, że zespół który traci 8pkt - Legia, łatwiej dogoni lidera, niż zespół który traci 21 pkt. - Lech to jest to raczej mało odkrywcze
      Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
        Bo jeśli chodzi Ci o to, że zespół który traci 8pkt - Legia, łatwiej dogoni lidera, niż zespół który traci 21 pkt. - Lech to jest to raczej mało odkrywcze
        Po podziałce w zasadzie mniej, a trzeba przyznać że dzisiaj wygrali w dość przekonującym stylu. Ale to raczej do rozkminki na marzec, nie dziś.

@beka
        Być może masz rację. Też już mnie vkurvia gra naszych gwiazdeczek i że nie widać nawet cienia szansy na poprawę. Po prostu w tej całej beznadziei piłkarskiej, człowiek już zaczyna patrzeć czy ewentualna konkurencja oby czasem nie ma się lepiej, zamiast na siebie. A już nikt tak nie vkurvia jak Rzeźnik.

Rzeczywiście, po poprzednim sezonie trzeba sobie dać na wstrzymanie z nadmiernym optymizmem, zamiast ciągle naiwnie torturować się oklepanymi hasła w stylu "spoko, to tylko mecz o 1,5 punktu", ale trzeba również sobie dać na wstrzymanie ze wszelkimi deklaracjami Leśnego, jak jego wpisami na TT, bo to on tą całą machinę naiwności wśród legijnego ludu nakręca, a później się tylko wykręca.

W sumie to już nie ma co dalej ciągnąć tematu. OT takie zwykłe przemyślenie.
        Ostatnio edytowany przez piejo kury piejo; 63828.

Komentarz

W sumie to już nie ma co dalej ciągnąć tematu. OT takie zwykłe przemyślenie.
          Analizując twoje ostatnie posty doszedłem do wniosku że z myśleniem nie mają żadnego związku .

Komentarz

• Bo te "przemyślenia" tak się mają do "myślenia", jak "przecena" do "ceny": -80%
            Ostatnio edytowany przez księciuniu; 38978.
            Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
            St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Termalica wraca na stadion w Niecieczy. a-d-a-m pewnie niepocieszony

Swoją drogą jak się chce to można i w kilka miesięcy zrobić coś takiego.
              A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Otwarty w Niecieczy sektor gości? Jak tak to na ile osób?
                Mówiła myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia,
                Kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba,
                Podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę,
                Słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele.

Komentarz

• Otwarty, dziś słychać Piasta. Na ile osób nie wiem ale podejrzewam że jak ma być 5% to miejsce bedzie w przedziale 200-300 dla gości.

Swoją drogą na tym meczu niezłe jaja- 5 minut 4 bramki. Myślę ze Nieciecza jakieś punkty urwie, oby jutro Legia nie była solidarna.

Komentarz

• Zamieszczone przez mski
                    Otwarty, dziś słychać Piasta. Na ile osób nie wiem ale podejrzewam że jak ma być 5% to miejsce bedzie w przedziale 200-300 dla gości.

Swoją drogą na tym meczu niezłe jaja- 5 minut 4 bramki. Myślę ze Nieciecza jakieś punkty urwie, oby jutro Legia nie była solidarna.
                    Nic nie urwie. Co mieli strzelić to już strzelili. Ten Piast coraz bardziej zaczyna mnie irytować...
                    Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Chyba miałeś rację. Jednak mimo wszystko nie pozostawali bez szans. W sumie chyba nadal je mają bo jak widze po straconej bramce coś tam próbują. Zobaczymy

Komentarz

• To już powinno być 6-4 dla Niecieczy, nawet karnego wykorzystać nie potrafią.
                        "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Gramy dalej.

W Niecieczy mecz na otwarcie nowego stadionu prawie jak w Warszawie z tej samej okazji, biorąc pod uwagę liczbę bramek
                          Ostatnio edytowany przez mski; 68652.

Komentarz

• Piąta sytuacja, piąty gol trzeba im przyznać, że są do bólu skuteczni w tym sezonie.
                            "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• 3-5
                              Ale wynik
                              q[-_-]p

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels
                                Nic nie urwie. Co mieli strzelić to już strzelili. Ten Piast coraz bardziej zaczyna mnie irytować...

Bo jeszcze nie spuchł?
                                A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎