Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Alek Zobacz posta
    Z drugiej strony odeszło od nich sporo znaczących zawodników : Pazdan , Gajos , Dzalamidze , Piątkowski , Tuszyński. Jedynie Vassiliev doszedł z sensownych graczy.
    Probierz widzi problem gdzie indziej, przynajmniej ostatnio tak twierdził, cały czas jęczy że zawodnicy przemęczeni, nie wiem co by zrobił gdyby grał jak Legia.

To bardzo trudny czas dla mnie, dla zespołu. Brakuje pewnej euforii. U chłopaków nie widać radości z grania. Za meczami powinno się tęsknić, a tu przyjeżdżają moi zawodnicy z występów w kadrze i widzę, że cierpią. Powód? Bo grają spotkanie za spotkaniem, i to od lata. Część, która nie dostaje powołań, ma możliwość pewnego odpoczynku, nie za długiego, ale jednak. Z mojego zespołu na zgrupowania różnych reprezentacji wyjeżdża ośmiu, dziesięciu, a nawet jedenastu graczy. Po fakcie, po meczach, to fajnie wszystko oceniać. W wyjazdowym spotkaniu ze Śląskiem Wrocław postawiłem na tych piłkarzy, którzy wrócili ze zgrupowań. I mniej więcej od 60. minuty wyglądali fatalnie.
    Więc, chyba trener zawala robotę swoją, jeśli nie potrafi przygotować porządnie piłkarzy, no ale nie mój problem,dla mnie dużo radochy, bo nie przepadam za tym trenerem, jest zarozumiałym bufonem z przerośniętym ego

Komentarz

• Korona prowadzi...

Komentarz

• Piast zjebał karnego
        q[-_-]p

Komentarz

• Pogoń też dostała bęcki co zgodnie z naszą tradycją może świadczyć, że jutro nie wykorzystamy potknięć rywali z podium...

Komentarz

• Zamieszczone przez crolick Zobacz posta
            Pogoń też dostała bęcki co zgodnie z naszą tradycją może świadczyć, że jutro nie wykorzystamy potknięć rywali z podium...
            A w zeszłym tygodniu to co bylo? Legia w obecnym sezonie nie gra zgodnie z tradycja, jaka kolwiek
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Brawo Korona !
              Ładny mecz w Gliwicach, jutro zwycięstwo i tracimy "tylko" 5 punktów
              Ostatnio edytowany przez OskarLegionista; 70962.
              "Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor."
              PamiętaMY !

Komentarz

• Doskonałe wyniki dla nas, jutro nie można tego spieprzyć.

EDIT: A Probierz jak zwykle pajacuje, podaje się do dyspozycji, wie że go nie zwolnią, to podaje się do dyspozycji. Facet jest naprawdę męczący, nie potrafi zabłysnąć w mediach wynikami sportowymi, to wymyśla jakieś bzdury. Podawać do dyspozycji zarządu się mógł, jak odpadał z pucharów w marnym stylu i mu klub zawodników sprzedawał by mieć jakiś dopływ kasy, bo z pucharów najlepszy trener w tym kraju nie potrafił zapewnić żadnego poważnego dopływu gotówki do klubowej kasy. A teraz, to się tylko ośmiesza. Gdyby go zwolniła Jagiellonia teraz, to potem by opowiadał w swoim stylu, że postąpił honorowo i zaczął by swoje wyliczanki dlaczego: bo sprzedali mu zawodników w Białymstoku, że zarobił klub kupę kasy, ale wzmocnień godnych mu nie dano. I biadoliłby nad losem trenera w kraju, że co zbuduje to mu rozprzedadzą, a gdyby nie to, to on by MP zdobył. Ale o kolejnym blamażu w pucharach to się nie zająknie, bo Probierz nigdy nie wspomina o swoich porażkach trenerskich, a miał ich więcej niż sukcesów. Zawsze to czyjaś wina, klubu, piłkarzy, systemu, trenerów z zagranicy, braku kasy itd. itp. ogólnie same nieszczęścia i wszystko przeciw niemu. Biedny człowiek, całe życie pod górkę. Powinno się na niego wołać Michał "podaję się do dyspozycji zarządu" Probierz.
                Ostatnio edytowany przez Gość; 94142.

Komentarz

• Decyzją Piłkarskiego Sądu Polubownego Wisła Kraków musi wypłacić Franciszkowi Smudzie ponad milion złotych z tytułu należnych pensji. - Nie wiem nawet, co powiedzieć... Który trener pracuje za darmo? Widział pan takiego trenera? Czuję się oszukany przez prezesa Gaszyńskiego, on musi teraz ponieść konsekwencje - powiedział w rozmowie z Onetem Franciszek Smuda.
                  http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...iedziec/j6s0x5

W tej Wiśle to niezłe mózgi muszą pracować. Po raz kolejny dają się żłopać na kasę. Teraz Smuda, wcześniej Genkov i Jovanovic.

Komentarz

• http://wrzucaj.net/image/wNWQ

Gość z ławki rezerwowych asystę zanotował?
                    Ostatnio edytowany przez Loko; 46614.
                    "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                    Wiedźmin

Komentarz

• Jak się spojrzy na jedenastkę Wisły to można stwierdzić że potencjałem od Nas daleko nie odbiega. Głowacki przy Rzeźniczaku to profesor a Brożek pnie się w klasyfikacji klubu 100. Trzon jedenastki mają solidny, patrząc na sytuację w tabeli podtrzymuje stwierdzenie że Wisła będzie realnym rywalem w walce o mistrza.

Komentarz

• A w Krakowie wygląda to na ostatni mecz Pawłowskiego w roli trenera Śląska.
                        Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• Cracovia chyba rzeczywiście obecnie gra najfajniejszą piłkę w Ekstraklasie. Kto by pomyślał, że za Zielińskiego Cetnarski wróci na taki poziom, a Rakels regularnie zacznie dziurawić siatki rywali.
                          "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Ten Dąbrowski fajnie wygląda na defensywnym. Bardziej cofnięty rozgrywający niż stricte odbierający piłkę. Potrafi podać na nos, dobre uderzenie i niezły przegląd pola. Góralski z Jagiellonii jest takim typowym wyrobnikiem odbierającym piłkę i nastawionym na destrukcję, który nie bierze udziału w kreowaniu akcji, natomiast piłkarz Cracovii nie dość, że dużo daje w obronie, to dodatkowo ma spory potencjał ofensywny.
                            A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz posta
                              A w Krakowie wygląda to na ostatni mecz Pawłowskiego w roli trenera Śląska.
                              Byłoby szkoda, bo faktycznie są strasznie daremni, a kolejny mecz z nami. Wiadomo nowy trener to się będą spinać...

Komentarz

• Spoko, Cracovia jak zawsze zaraz zanotuje jakąś fatalną serię i w tabeli poleci.

Komentarz

Pracuję...
                                X