Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Skorża podobno w Wiśle. Nie wiem czy śmiać sie czy płakać

Komentarz

• Lech Poznań poinformował, że Maciej Skorża nie jest już trenerem Kolejorza.
      Nowym szkoleniowcem mistrza Polski został Jan Urban.

Pyry posyłają JU na ratunek - kółko sie zamyka.....po nim zatrudnią Berga
      Wśród cierniów nocy, w mroku drzew, wezwani na Ojczyzny zew.

Komentarz

• Ponoć Chelsea kazała zwolnić Skorżę a Borussia zalecała zatrudnienie Urbana .

Komentarz

• Trener Lecha Poznań, Jan Urban znalazł się w ogniu pytań dziennikarzy na konferencji prasowej. Co miał do powiedzenia nowy szkoleniowiec Kolejorza?

Lech jest czymś bardzo ważnym nie tylko w Poznaniu i w Wielkopolsce, ale również w całym kraju. Chciałbym podziękować władzom Kolejorza za to, że mają do mnie takie zaufanie i wierzą, że jestem w stanie pomóc drużynie wyjść z tej sytuacji na prostą. Zdaję sobie sprawę, że to wielkie wyzwanie, ale nie obawiam się tego. W zespole jest bardzo duży potencjał.

Ja, jako trener Lecha Poznań zrobię wszystko, co w mojej mocy, by zespół zaczął w końcu regularnie wygrywać. Dla mnie na chwilę obecną, Kolejorz to najlepszy klub w Polsce.

---

Jakieś kvrwa pytania odnośnie naszego byłego treneiro?
          Mam nadzieję, że zyebią się z hukiem do 1 ligi.

Brawo Jasiu, braaawo.
          Ostatnio edytowany przez r9robins; 49791.

Komentarz

• No co się czepiasz - odwrócić tabelę, Kolejorz na czele
            Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
            St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Ty a może Jasiek nie widział tabeli. Może pokazali mu tą z zeszłego sezonu?
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Burak nie wyjdzie z buraka i tyle. Dziwię się, że ktoś nawet wspominał o jego powrocie.

Komentarz

• Zamieszczone przez r9robins Zobacz posta
                  Dla mnie na chwilę obecną, Kolejorz to najlepszy klub w Polsce.
                  Bóg go opuścił ?

Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                  - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                  Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Widać, że sympatyczny Jasio wyciąga wnioski. W Górniku go nie chcieli?

Zamieszczone przez Urban Zobacz posta
                    Jak Wisła remisuje u siebie z ŁKS-em czy przegrywa ze Śląskiem, to nic się nie dzieje, a po każdej naszej porażce jest wielki krzyk. Skąd to przekonanie, że Legia zawsze musi wygrywać? Jak jeszcze grałem w polskiej lidze, Legia słynęła z wpadek. Zawsze miała duży potencjał sportowy, ekonomiczny, to klub ze stolicy. Ale inni mają znacznie więcej sukcesów. Choćby Górnik Zabrze, który mistrzem był 14 razy. Samych zwycięstw to mogą wymagać kibice Realu czy Bayernu. Legię traktuje się, jakby miała na koncie 30 mistrzostw Polski, zdobyte ze dwa Puchary UEFA, a nawet jakby Ligę Mistrzów wygrała. Tym różni się od innych polskich klubów, że zawsze jest w czołówce, a one po nagłych wzlotach mają upadki. Nawet Wisła i Górnik spadały przecież do II ligi. Trzeba jednak od tego podchodzić realnie.
                    A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
                      Burak nie wyjdzie z buraka i tyle. Dziwię się, że ktoś nawet wspominał o jego powrocie.
                      Ja rozumiem, że zawód trenera jest specyficzny - dziś tu, jutro tam. Podziękować za zaufanie i pracę, coś tam obiecać - to rozumiem. Ale aż tak włazić w dupę? No kyrwa, chyba trzeba mieć trochę klasy, jakieś szczątki honoru chociaż.

A tu? Taka wazelina?
                      Fuck!
                      Ostatnio edytowany przez r9robins; 49791.

Komentarz

• Aż tak Cię to ruszyło? Patrząc na aktualną sytuację w tabeli jest, to jego wypowiedź podchodzi pod mocny sarkazm.
                        A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
                          Aż tak Cię to ruszyło? Patrząc na aktualną sytuację w tabeli jest, to jego wypowiedź podchodzi pod mocny sarkazm.
                          Myślę, że wątpię.

Pamiętam, że jak był u nas to gadał na odwrót. Że Legia to nie Górnik i w związku z tym nikt nie powinien oczekiwać Bóg-wie-czego.
                          A teraz takie rzeczy...

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
                            Aż tak Cię to ruszyło? Patrząc na aktualną sytuację w tabeli jest, to jego wypowiedź podchodzi pod mocny sarkazm.
                            Ja tego tak nie odbieram. Albo Jasiowi za bardzo w bańkę przygrzało hiszpańskie słoneczko albo miał na myśli to, że skoro Lech jest aktualnym mistrzem Polski, a nowego jeszcze nie wyłoniono, bo przecież sezon trwa, no to niby jest tym najlepszym klubem

Komentarz

• Jasio to mówi to, co inni chcą usłyszeć.
                              Pierdolnie Karolkowi i Kownasiowi siatkonogę i wszystko się odmieni
                              Słaby trener, który dostał w prezencie Legię, coś tam zrobił dobrego i tyle.
                              W żadnym innym klubie mu nie wyszło.
                              http://www.projektpilecki.pl/

Komentarz

• Urban od czasu gdy go zwolnili z Legii, ma żal do klubu i co jakiś czas w wywiadach opowiada brednie, więc nie ma co się dziwić że brednie opowiada w Lechu. Wypowiedź jest zaplanowana według mnie, kolejna tym razem zakamuflowana wycieczka w kierunku Legii. Jasiu widać że ma urażoną dumę i ambicję, 2 rok mijaja od zwolnienia, a jego nadal boli. Szkoda czasu na chłopa, wpasuje się w Lecha idealnie, tam wszyscy porównują i odnoszą się do Legii. Czekam na tekst a la Skorża, "ten sędzia jest z Warszawy ?" czy coś podobnego.
                                Ostatnio edytowany przez Gość; 94142.

Komentarz

Pracuję...
                                X