Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• To jakiś koncert życzeń czy co? 500 zł dla każdego? Jakie te kibole rozrzutne i bogate

Komentarz

• Panowie chyba nie myślicie że handel meczami w Polsce to już przeszłość i teraz wszyscy grają czysto i uczciwie. Handel trwa dalej, może nie na taką skalę jak przed 2005 ale trzeba być naiwnym myśląc że środowisko zostało wyczyszczone. Trenerzy prawomocnie skazani dalej są trenerami a nawet ekspertami w studio Piłkarze umoczeni dalej kopią się po czołach. Kto pamięta tego ***** Siejewicza? " Najlepszy arbiter w kraju", międzynarodowy sędzia bezczelnie siedzi i obstawia u bukmachera I tak sobie dorabiają nie tylko sędziowie, nie jeden grajek z ekstraklasy prosto od buka jedzie na mecz.

Kiedyś Bobo Kaczmarek powiedział że żeby zrobić porządek należałoby ich wszystkich wsadzić w statek i wypierdolić w kosmos.

Komentarz

• Zarzeczny powiedział, że Lech w sezonie po zdobyciu mistrza będzie musiał robić tzw. zwroty, może i totalnie spiskowa teoria i bujna wyobraźnia Pawełka, ale wyniki to potwierdzają
        To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć.

Komentarz

• Tak. I świadomie tracą kasę na biletach, wkurwiają kibiców, robią z siebie pośmiewisko na cały kraj. Dodatkowo torpedują promocję swoich grajków (kto ich będzie chciał w takiej formie), bez sprzedaży których nie są w stanie spiąć budżetu.
          A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez Tommy Johnson Zobacz posta
            Panowie chyba nie myślicie że handel meczami w Polsce to już przeszłość i teraz wszyscy grają czysto i uczciwie. Handel trwa dalej, może nie na taką skalę jak przed 2005 ale trzeba być naiwnym myśląc że środowisko zostało wyczyszczone.
            Ale co ma jedno(incydentalne ustawianie meczów) z drugim(pieprzenie co tydzień tego samego smutnego tekstu) wspólnego? Mecze były, są i będą ustawiane - nie tylko mecze piłkarskie
            Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• mmm tak mi się wydaje sugeruje po prostu że ta liga nasza to jest patologia, nie oczekujcie że będzie wam sypał wynikami jak z rękawa. Każdy kto ogląda piłkę nie tylko Polską przyzna że wyniki i układ tabeli w ekstraklasie jest dziwny, drugiej takiej ligi w Europie ze świecą szukać. Zgadzam się że na całym świecie wydarzenia sportowe są ustawiane, w Polsce natomiast nie jest to incydentalne, jest to nagminny proceder uprawiany od wielu wielu lat. Na tym cierpi oczywiście poziom polskiej piłki.

Komentarz

• "jest to nagminny proceder uprawiany od wielu wielu lat"

Firmy bukmacherskie twierdzą co innego
                Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Ogladałem pierwsza połowa Piast - Wisła, wg mnie że Mraz poradziłby u nas...

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                    "jest to nagminny proceder uprawiany od wielu wielu lat"

Firmy bukmacherskie twierdzą co innego
                    Nie wiem co twierdzą bukmacherzy, nie siedzę w tym biznesie. Kursy na Ekstraklasę są bardzo wyrównane.

To co dzieje się w twoim klubie też nie jest do końca normalne, mam wrażenie że Lechią rządzą menadżerowie, twój klub moze obudzić się na dnie a wy nic z tym nie robicie.
                    Ostatnio edytowany przez Tommy Johnson; 88520.

Komentarz

• Piast pozamiata tą buraczaną ligę i mistrza poznamy już na początku wiosny.
                      "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                      Wiedźmin

Komentarz

• Przy niezłej grze Piast dodatkowo ma tyle farta, że to się w pale nie mieści...
                        Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                            Przy niezłej grze Piast dodatkowo ma tyle farta, że to się w pale nie mieści...
                            Moim zdaniem w punkt. Od początku sezonu obejrzałem prawie wszystkie mecze Piasta i w większości spotkań grali nieźle, ale bez szału. Za to szczęście zdecydowanie jest przy nich.

Dlatego nie podzielam obaw, że "Piast pozamiata tą ligę". Podium mogą mieć, w końcu co roku na pudle jest jakaś Jagiellonia czy inny Ruch - to dlaczego nie Piast?
                            "Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".

Komentarz

• Spoko, 9 zwycięstw na farcie. Też bym tak chciał u naszych gfffiazd.
                              "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                              Wiedźmin

Komentarz

• Nie porównujmy naszych zawodników do tych z Gliwic, bo to obraża tych drugich. Piłkarze Legii zapomnieli już nawet jak się piłkę przyjmuje.

Komentarz

Pracuję...
                                X