o co chodzi z tym karnym? tam była ręka?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Mecz na szczycie dna ligiiale mimo wszystko Kurnik kandydat nr 1 do spadku. Widać że już spuchł także obstawiam autobus.
Znów "Warszawka" drukujeOstatnio edytowany przez piejo kury piejo; 63828.
Komentarz
-
Zamieszczone przez piejo kury piejo Zobacz postaMecz na szczycie dna ligiiale mimo wszystko Kurnik kandydat nr 1 do spadku. Widać że już spuchł także obstawiam autobus.
Znów "Warszawka" drukuje
Komentarz
-
Zamieszczone przez KOMAN Zobacz postaRyczkowski chyba akurat nie jest z Warszawy?
Komentarz
-
27 strzałów, 12 w bramkę, 1 bramka.
1 bramka u siebie w lidze od ponad... dwóch miesięcy
No ale progres jest - zwiększyli swój dorobek strzelecki o 20%. Liczba 5 zmieniła się na 6
Ps. Bardzo pozytywnie i budująco wygląda dla poznaniaków statystyka strzelonych bramek z rzutów różnych. Aż prawie 20% bramek strzelają z rożnych! (1 bramka na 72 rożne - widać automatyzm)
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Oglądałem mecz Lecha i jeśli tego karnego nie było to ja nie wiem za co daje się karne, przecież facet wyciągnął ręka z premedytacją w kierunku piłki, a piłka zmierzała do bramki. Nie ma bardziej oczywistego karnego, jeśli za to nie dajemy karnych to ja się pytam za co ? Wszyscy tak oczekują wygranej Lecha (Węgrzyn się ośmieszył) że teraz o to że nie wygrywają będą obwiniać sędziów i Legię, zamiast powiedzieć jasno i szczerze, że grają marnie i żałośnie. Pierwsza połowa to chyba najsłabsza połowa jaka oglądałem w tej lidze w tym sezonie. To nie było kopanie się po czole, to było kopanie się po plecach.
Komentarz
-
Jakby ktoś nie wiedział, to tak wygląda typowy piłkarz Lecha, w swojej naturalnej pozycji
Najpierw w czwartek pijaczyna z Bródna przy metrowym spalonym Nazario twierdzi, że nie ma bo mu się na pierwszy rzut oka wydawało, że nie ma, teraz ten drugi błazen opowiada jakieś głupoty...eksperty.
Komentarz
-
Takie troche tralkowanie w pionie.
Zasadniczoz tymi karnymi to im juz lekko sie w dupach poprzewracało, totalna uznaniowosc w interpretacji.
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
Tu cała akcja - http://ekstraklasa.tv/bramki/lech-go...decyzja/svtwn2
Ja nie jestem taki pewny czy nie było karnego, co facet miał się spierdolić na ziemie jak worek kartofli? Musiał się jakoś podeprzeć
Komentarz
-
Rzucając się w taki sposób na piłkę podejmował ryzyko. Poza tym ja bym nie lądował na wyprostowaną rękę.
A czy przypadkiem Komorowski nie bronił w podobny sposób przeciwko Hapoelowi i potrafił to zrobić bez wyciągania rąk? Później Kucharczyk żartował z tej sytuacji robiąc ją nawet jako cieszynkę.Ostatnio edytowany przez Marru; 6233.
Komentarz
Komentarz