Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• o co chodzi z tym karnym? tam była ręka?
    Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• Mecz na szczycie dna ligii ale mimo wszystko Kurnik kandydat nr 1 do spadku. Widać że już spuchł także obstawiam autobus.

Znów "Warszawka" drukuje
      Ostatnio edytowany przez piejo kury piejo; 63828.

Komentarz

• Zamieszczone przez piejo kury piejo Zobacz posta
        Mecz na szczycie dna ligii ale mimo wszystko Kurnik kandydat nr 1 do spadku. Widać że już spuchł także obstawiam autobus.

Znów "Warszawka" drukuje
        Ryczkowski chyba akurat nie jest z Warszawy?

Komentarz

• Rzucił się jak jakiś ****** łosoś płynący na tarło, z łapą wyciągniętą na dobre 80 stopni od ciała, ale dobra pozycja naturalna, drukujo

Komentarz

• Zamieszczone przez KOMAN Zobacz posta
            Ryczkowski chyba akurat nie jest z Warszawy?
            Ale siedzi na linii delegata z Warszawy i czeka na przelew :8:

Komentarz

• Tytuł z poznańskiej podstrony sport.pl z dziś rano: Lech Poznań - Górnik Zabrze. Przyjeżdża arbiter z Warszawy, co dyktuje rzuty karne.

Komentarz

• Przyjacielski podział punktów.
                A Melanż Trwa...

Komentarz

• Górnik grając taki piach wywozi punkt z Poznania. Tam na Wielkopolsce to już dawno przebili poziom mułu.
                  http://www.youtube.com/watch?v=fe0j3...ailpage#t=666s

Komentarz

• Bardziej ewidentnego karnego nie może być ale Węgrzyn widzi tam kontrowersję

Komentarz

• 27 strzałów, 12 w bramkę, 1 bramka.
                      1 bramka u siebie w lidze od ponad... dwóch miesięcy
                      No ale progres jest - zwiększyli swój dorobek strzelecki o 20%. Liczba 5 zmieniła się na 6

Ps. Bardzo pozytywnie i budująco wygląda dla poznaniaków statystyka strzelonych bramek z rzutów różnych. Aż prawie 20% bramek strzelają z rożnych! (1 bramka na 72 rożne - widać automatyzm )
                      "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
                      hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

• Oglądałem mecz Lecha i jeśli tego karnego nie było to ja nie wiem za co daje się karne, przecież facet wyciągnął ręka z premedytacją w kierunku piłki, a piłka zmierzała do bramki. Nie ma bardziej oczywistego karnego, jeśli za to nie dajemy karnych to ja się pytam za co ? Wszyscy tak oczekują wygranej Lecha (Węgrzyn się ośmieszył) że teraz o to że nie wygrywają będą obwiniać sędziów i Legię, zamiast powiedzieć jasno i szczerze, że grają marnie i żałośnie. Pierwsza połowa to chyba najsłabsza połowa jaka oglądałem w tej lidze w tym sezonie. To nie było kopanie się po czole, to było kopanie się po plecach .

Komentarz

• Jakby ktoś nie wiedział, to tak wygląda typowy piłkarz Lecha, w swojej naturalnej pozycji

Najpierw w czwartek pijaczyna z Bródna przy metrowym spalonym Nazario twierdzi, że nie ma bo mu się na pierwszy rzut oka wydawało, że nie ma, teraz ten drugi błazen opowiada jakieś głupoty...eksperty.

Komentarz

• Takie troche tralkowanie w pionie.
                            Zasadniczoz tymi karnymi to im juz lekko sie w dupach poprzewracało, totalna uznaniowosc w interpretacji.

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
                            "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Komentarz

• Tu cała akcja - http://ekstraklasa.tv/bramki/lech-go...decyzja/svtwn2
                              Ja nie jestem taki pewny czy nie było karnego, co facet miał się spierdolić na ziemie jak worek kartofli? Musiał się jakoś podeprzeć

Komentarz

• Rzucając się w taki sposób na piłkę podejmował ryzyko. Poza tym ja bym nie lądował na wyprostowaną rękę.

A czy przypadkiem Komorowski nie bronił w podobny sposób przeciwko Hapoelowi i potrafił to zrobić bez wyciągania rąk? Później Kucharczyk żartował z tej sytuacji robiąc ją nawet jako cieszynkę.
                                Ostatnio edytowany przez Marru; 6233.

Komentarz

Pracuję...
                                X