Zamieszczone przez Raffels
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez OskarLegionista Zobacz postaTen niesamowity Tamás Kádárto chyba taki przypadek jak u nas Kne¾ević swego czasu
Komentarz
-
Dobry poziom jak na mecz Ekstraklapy. Wisła naprawde świetny mecz, szczególnie obrona bardzo mocna. Lech, oby tak dalej!Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postaDobry poziom jak na mecz Ekstraklapy. Wisła naprawde świetny mecz, szczególnie obrona bardzo mocna. Lech, oby tak dalej!Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie
Komentarz
-
Ojojoj Maciuś zaraz usiądzie na gorącym krzesełkuNajlepszy przykład jak ciężko pogodzić ligę z pucharami
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postaTam mają takie bogactwo w ataku, że Sadajew, który w Ekstraklasie strzelił raptem 8 bramek (w dwóch klubach) wyrasta na przenapadziora.
Komentarz
Komentarz