Zamieszczone przez Robert E. Lee
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaWg PS Tuszyński odchodzi za ponad milion euro. Odrzucenie takiej oferty przez klub który ciągnię od miasta grube miliony rok rocznie byłby skrajną głupotą.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Andrzej10 Zobacz postaMasz rację, ja się tylko cieszę, że rywale sami się osłabiają i ułatwiają nam drogę po MP. Lech pewnie tez w przypadku porażki z Basel i nie zakwalifikowania się do LE zrobi coś podobnego. Teraz widać jak ważne są europejskie puchary i dla Legii awans do grupy zagwarantuje nam spokojny sezon i będzie można się skupić na walce o MP, utrzymać skład i pewnie się wzmocnić dodatkowo.
Cieszysz się z tego że Legia będzie za rok czy dwa biła jak Lyon wszystkich kiedy zdobywał 7 mistrzostw z rzędu. Proszę cię. To zupełnie bez emocji będzie i satysfakcji jak Amica Poznań przyjedzie i dostanie 4:0
Komentarz
-
Zamieszczone przez Christopher Zobacz postaCieszysz się z tego że Legia będzie za rok czy dwa biła jak Lyon wszystkich kiedy zdobywał 7 mistrzostw z rzędu. Proszę cię. To zupełnie bez emocji będzie i satysfakcji jak Amica Poznań przyjedzie i dostanie 4:0LEGIA TO MY
Freedom for Mary Wagner!!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez lukasz9209 Zobacz postabez satysfakcji mówisz, no jak kto lubi
Komentarz
-
Zamieszczone przez Christopher Zobacz postaCieszysz się z tego że Legia będzie za rok czy dwa biła jak Lyon wszystkich kiedy zdobywał 7 mistrzostw z rzędu. Proszę cię. To zupełnie bez emocji będzie i satysfakcji jak Amica Poznań przyjedzie i dostanie 4:0
Komentarz
-
Zamieszczone przez Andrzej10 Zobacz postaJagiellonia się "rozbraja" brawo, oby tak dalej:
Przegląd Sportowy.
Efekt odpadnięcia z pucharów, trzeba z czegoś żyć. Probierz w Jagielloni niczego się nie dorobi (sukcesów) za biedny klub, który musi sprzedawać co wartościowszych graczy aby jakoś egzystować. Legia oczywiście też tylko to trochę inne poziomy egzystencji finansowej.I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Andrzej10 Zobacz postaBardzo by mnie to cieszyło, całe życie marzę o tym aby Legia zdominowała ligę i wszelkie inne rogrywki krajowe na dłuuugie lata. Ale chciałbym aby ta dominacja pociągnęła za sobą wzrost poziomu ligi, abyśmy wygrywali MP z mocnymi rywalami, a dzięki temu potem bez większych problemów grali w fazach grupowych LM i LE. Basel powinien być dla nas wzorem jak budować dominatora ligi i solidnego średniaka europejskiego.
Sezon 2003/04 - początek dominacji:
Basel 25.382
Grasshoppers 24.382
Servette 20.382
Lausanne 16.382
Sankt Gallen 15.382
FC Zürich 11.382
Sezon 2014/15:
Basel 84.875
Young Boys 31.375
FC Zürich 16.875
Grasshoppers 11.375
Sankt Gallen 10.875
Thun 10.375
Komentarz
-
Zamieszczone przez crolick Zobacz postaFojut kolejny mecz i wymiata. Przydałby się jako uzupełnienie składu do nas.
A z Gdańska chyba Brzęczek poleci, koniec z graniem na 1-0."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez crolick Zobacz postaFojut kolejny mecz i wymiata. Przydałby się jako uzupełnienie składu do nas.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
Komentarz