Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No nieźle!

Komentarz

• Coś mało szrotu w tym okienku napływa do naszej ligi. Większość klubów ściąga Polaków, a nowych zagraniczniaków mamy do tej pory zaledwie 15. Z czego: Tetteh, Thomala, Maloca, Marić, Nikolić, Nespor, Vacek, Crivellaro, Gecov zapowiadają się w mniejszym lub większym stopniu dosyć ciekawie. Szrotem wydają się Kato i Janić do Podbeskidzia, które testuje wszystko co się rusza, Gabovs do Korony, która chyba jest obecnie najbiedniejszym klubem Ekstraklasy i ten nasz Dyego z Copacabany. Do tego Kowal i Popović, którzy nieźle prezentowali się poziom niżej.

A odeszło ich już ponad 40.
      "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez r9robins Zobacz posta
        Jeżeli faktycznie PZPN zamierza na poważnie się tym zająć to chyba jasne jest, że Dudka będzie się musiał pofatygować do Warszawy i wyspowiadać przez tą komisją. A swoją drogą, niezależnie czy to prawda czy jakiś farmazon, niezły z tego Dudki kapuśniak. Co on w ogóle chciał tym osiągnąć?
        moim zdaniem klub spokojnie powinien wytoczyć mu sprawę ;-)
        Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

• Kurde... a nawet jeśli było tak faktycznie no to ktoś mi spróbuje wytłumaczyć o co cała ta afera? Co w tym złego?
          " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• za weszlackim przeglądem prasy :

Tymczasem Głowacki prostuje sprawy: To nieprawda, że Legia chciała Wiśle zapłacić.

- Dziwię się, że Darek zabiera głos w sprawie, o której niewiele wiedział, bo nie był nawet w kadrze meczowej na ostatni mecz sezonu. My po prostu graliśmy o zwycięstwo w Poznaniu. Dorabianie jakichś teorii wiele dni po meczu, w okresie wakacyjnym, kiedy nie ma o czym pisać, to zwykła fantastyka – skomentował szkoleniowiec. Słów Dudki nie potwierdza też Arkadiusz Głowacki (36 l.). – Mogę tylko powiedzieć, że nie było takiego tematu. Może Darek Dudka wie coś więcej? Jego pytajcie – skwitował kapitan Białej Gwiazdy.
            ------------------------------------------------
            Hey man, you know I'm really OK
            The gun in my hand will tell you the same

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
              Kurde... a nawet jeśli było tak faktycznie no to ktoś mi spróbuje wytłumaczyć o co cała ta afera? Co w tym złego?
              Chodzi o to, że Lech Poznań w roku 1948 znalazł się w 1 lidze na mocy decyzji PZPN. W roku 1993 został mistrzem Polski na mocy decyzji PZPN, a w 2006 odciął się od długów i korupcyjnych zarzutów przy aplauzie PZPN. "Jak żre to trzeba korzystać".

Komentarz

• Kijek chyba pyta co złego w tym, że Legia motywuje przeciwników.
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
                  Kijek chyba pyta co złego w tym, że Legia motywuje przeciwników.
                  No a ja odpowiedziałem, że w Poznaniu mają doświadczenie w działaniach komisyjnych, to co im szkodzi puścić jelenia, żeby palnął coś mimochodem w wywiadzie. A nuż się uda.

Komentarz

• Po prostu Dudka wystarczyło, żeby w Poznaniu kontrakt podpisał i już zachorował na panującą tam epidemię zwaną legijnym spiskiem
                    "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Ja czekam kiedy jakiś piłkarz Górnika opowie o kulisach meczu z Lechem.
                      Ostatnio edytowany przez Gość; 94142.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
                        Kurde... a nawet jeśli było tak faktycznie no to ktoś mi spróbuje wytłumaczyć o co cała ta afera? Co w tym złego?
                        na fejsbukach ludzie pisali (podrzucając jakieś paragrafy), że polskie prawo jest kulawe w tym temacie i płacenie Wiśle premii za wygraną z Lechem (gdzie przy tym wyniku Legia ma korzyść) jest traktowane tak samo jak płacenie Wiśle za porażkę.
                        Z punktu etycznego również są wątpliwości - tego typu premia sugeruje, że Wisła nie zawsze gra na maxa (i extra kasa powinna ich zmotywować), gdzie zawsze powinni dawać z siebie 100%

Komentarz

• Zamieszczone przez Andrzej10 Zobacz posta
                          Ja czekam kiedy jakiś piłkarz Górnika opowie o kulisach meczu z Lechem.
                          O czym miałby taki piłkarzyna opowiadać? Mecz o pietruszkę, wyszli na stojaka i dostali tęgi lanie. Jak cię tak te kulisy interesują, to się zapytaj Skorży jak się mistrza przepierdala w niecały miesiąc, albo Berga o sabotowanie ostatniego sezonu. Tematy równie interesujące.
                          A Melanż Trwa...

Komentarz

• a meczem Górnik-Lech się nikt nie zajmuje... Witam Was W Rzeczywistości
                            "Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
                            Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostaje ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju."

Hans Frank, 14 grudnia 1943

Komentarz

• Finał pucharu Polski ustawiony?

Były właściciel Groclinu Grodzisk Wielkopolski Zbigniew D. i były menadżer tego klubu Władysław K. zostali oskarżeni o korupcję w futbolu. Wśród spotkań, które miały zostać przez nich ustawione jest m.in. finał Pucharu Polski z 18 czerwca 2005 roku. Czy Groclin powinien stracić trofeum po ewentualnym wyroku skazującym?

Komentarz

• Kuświk w Lechii Gdańsk.
                                I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                                Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

Pracuję...
                                X