Zamieszczone przez Viper_86
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaPrzecież oni rozjebali ten Panathinaikos o ile pamiętam w proch i w pył...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mario Zobacz posta4:1 dla Panaty, w pierwszym meczu 3:1 dla Wisły.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaWikipedia to nie wszystko, kolego. Ja oglądałem te mecze i pamiętam, jak sędziowie dymali Wisłę. Drugi mecz powinien się skończyć 2-2 (nieuznana prawidłowa bramka w 86 minucie dla Wisły, przy stanie 2-1 dla gospodarzy). Można Krakowian nie lubić, ale odrobina obiektywizmu by się przydała. W totalu 5-3 dla Wisły.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mario Zobacz postaWyobraź sobie, że nie tylko ty oglądałeś ten mecz. To, że sędzia przekręcał nie ma tutaj większego znaczenia, wyniki były takie, jak pisałem wcześniej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postama znaczenie zasadnicze, bo piszemy tu o indolencji Wisły w kontekście awansu do LM."Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostaje ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju."
Hans Frank, 14 grudnia 1943
Komentarz
-
Zamieszczone przez a-d-a-m Zobacz postaNo wszystko pięknie, ale jak sie ma mecz Wisły w europejskich pucharach i do tego sprzed 10 lat do tematu Ekstraklasa?
Komentarz
-
A tak cieżko pisać we właściwym temacie? Wiem dokładnie skąd to się wzięło i z czego wynikało, ale w ten sposob rozwalamy kolejny temat. Za chwilę doszłoby do rozkminek jak to Widzew nie wykorzystał potencjału po wyeliminowaniu Liverpoolu. Chyba nie o to chodzi...Ostatnio edytowany przez a-d-a-m; 15738."Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostaje ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju."
Komentarz
-
Zamieszczone przez a-d-a-m Zobacz postaA tak cieżko pisać we właściwym temacie?
Komentarz
-
Błagam Was nie porównujcie Dudki Robaka itp do Żurawskiego, Kosowskiego Baszczyńskiego itp. Wisła ściągała Polski top który często stanowił o sile reprezentacji i byli to piłkarze młodzi w porównaniu do zakupów Lecha. W dzisiejszych czasach taka drużyna jak Wisła już się nie powtórzy bo piłkarze mają siano w głowach czego przykładem taki Linetty. Ledwo co skończył 20 lat i już mu spieszno za granicę. A szkoda bo jak by dobrzy Polscy piłkarze nie uciekali bez sensu za granicę a prezesi nie liczyli tylko milionów euro to może taka Wisła by się powtórzyła u nas albo w Lechu a tak to zostały nam tylko Robaki i inne pseudo piłkarze.Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.
Komentarz
-
Do tego nikt w kraju nie wyłoży kasy jakiej żądają teraz kluby. Byle małolat kosztuje 1-2 mln euro, a za taką kwotę można kupić kilku Slowakow czy Serbów."Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaWikipedia to nie wszystko, kolego. Ja oglądałem te mecze i pamiętam, jak sędziowie dymali Wisłę. Drugi mecz powinien się skończyć 2-2 (nieuznana prawidłowa bramka w 86 minucie dla Wisły, przy stanie 2-1 dla gospodarzy). Można Krakowian nie lubić, ale odrobina obiektywizmu by się przydała. W totalu 5-3 dla Wisły.
Próbowałem znaleźć dokładne statystyki z tego meczu , lecz bez skutku.
Komentarz
-
Tarasiewicz odszedł z Korony"Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
Komentarz
-
Łukasz Sekulski nowym zawodnik Jagiellonii Białystok. Napastnik ze Stalowej Woli w tej rundzie w drugoligowych rozgrywkach zdobył 30 bramek i został najskuteczniejszym snajperem II ligi. Zobaczymy jak będzie zdobywał bramki w Ekstraklasie.
Komentarz
-
No i Drągowski ukarany za "pokazy" na Legii:
Bartłomiej Drągowski z Jagiellonii Białystok, uznany Odkryciem i Bramkarzem Sezonu T-Mobile Ekstraklasy, został ukarany przez Komisję Ligi. Musi zapłacić 10 tys. zł za niesportowe zachowanie po meczu z Legią Warszawa.
Komentarz
Komentarz