Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
I co, teraz Lechowi odbiora puchary? No ludzie.....
Choc sama decyzja calkiem sensowna moim zdaniem, z tym, ze nie robi sie tego w taki sposob.
Jeśli lista zespołów, które mają grać w pucharach została już zgłoszona, a chyba tak jest to po jabłkach, zagra Lech, a Drzymała nie dość, że wyszedł na tym jak zabłocki na mydle, to w dodatku stracił teraz z miejsca kilka milionów zł przez to, że nie zagra w UEFA
Drzymała wyszedł na kompletnego frajera. Nie sądzę, żeby to tak zostawił, a nie zdziwię się, jeśli to jest ostatni jego ostatni dzień w polskiej skopanej. Przecież POlitycy zniszczyli mu WSZYSTKO co zbudował w piłce. Wygląda na to, że PO w walce z niezbyt wiernopoddańczym, jak się okazało , Dutkiewiczem , jest w stanie zniszczyć każdego .
nie moga juz zmienic decyzji wiec Lech w pucharach a Drzymale ostro wydymali,dogadal sie juz nawet z kibicami,sprawa byla ostro rozdmuchana od paru miesiecy a tu taka niespodzianka
Drzymała wyszedł na kompletnego frajera. Nie sądzę, żeby to tak zostawił, a nie zdziwię się, jeśli to jest ostatni jego ostatni dzień w polskiej skopanej. Przecież POlitycy zniszczyli mu WSZYSTKO co zbudował w piłce. Wygląda na to, że PO w walce z niezbyt wiernopoddańczym, jak się okazało , Dutkiewiczem , jest w stanie zniszczyć każdego .
jaja jak berety
No zrobili go nieźle, ale myślę, że mimo wszystko na frajera to wyszedł Dutkiewicz i miasto, które reprezentuje. Ciekawy jestem kto niby teraz ma w ten klub zainwestować, czy nadal miasto ma zamiar za wszystko płacić.
Jednak Dutkiewicz chciał zdecydowanej deklaracji od wszystkich sił politycznych, że są za fuzją, a od PO takiej nie usłyszał.
Tomasz Hanczarek z PO: - W sprawie fuzji podkreślaliśmy, że poprzemy ją tylko wtedy, gdy prezydent powie, że jest do niej przekonany.
Jak dzieci w przedszkolu,
- jak Jasio się zgodzi to możesz się z nami bawić.
- Jasio, zgadzasz się?
- jak Małgosia powie, że okej to możesz.
- Małgosiu, mogę?
- jak się Jasio zgodzi...
Dobrze tak Drzymale. Kombinował, chciał zostawić Dyskobolie to sam został wycyckany. Mam nadzieje, ze kazdy, kto bedzie wymyslal tak rewelacyjne pomysly jak on, będzie tak konczył.
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
No zrobili go nieźle, ale myślę, że mimo wszystko na frajera to wyszedł Dutkiewicz i miasto, które reprezentuje. Ciekawy jestem kto niby teraz ma w ten klub zainwestować, czy nadal miasto ma zamiar za wszystko płacić.
Jestem tego samego zdania. Skomrpomitowali się przede wszystkim rządzący Wrocławiem. Drzymała jakoś to przełknie i pójdzie gdzieś indziej, co najwyżej oleje sobie inwestowanie w piłkę, a Wrocław może mieć problem, bo się teraz każdy z inwestorów zastanowi 5 razy zanim zainwestuje w Śląsk, a że nie mamy tych (poważnych) inwestorów tak dużo to mogączekać długo i namiętnie.
nie wydaje mi sie zeby ktos taki jak Drzymala po jednym niepowodzeniu odszedl z pilki,to co go rozni od Wa_tera to to ze on pilka zyje,bawi sie nia ale i lubi na nia sypnac kasa wiec kierunek Kielce jest jak najbardziej prawdopodobny,ale i tam nie wiadomo czy dojdzie do zmian.
Komentarz