Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ależ jest pierdolnik

Komentarz

• I co, teraz Lechowi odbiora puchary? No ludzie.....

Choc sama decyzja calkiem sensowna moim zdaniem, z tym, ze nie robi sie tego w taki sposob.

Komentarz

• Zamieszczone przez pusty
        I co, teraz Lechowi odbiora puchary? No ludzie.....

Choc sama decyzja calkiem sensowna moim zdaniem, z tym, ze nie robi sie tego w taki sposob.
        Jeśli lista zespołów, które mają grać w pucharach została już zgłoszona, a chyba tak jest to po jabłkach, zagra Lech, a Drzymała nie dość, że wyszedł na tym jak zabłocki na mydle, to w dodatku stracił teraz z miejsca kilka milionów zł przez to, że nie zagra w UEFA

Komentarz

• Drzymała wyszedł na kompletnego frajera. Nie sądzę, żeby to tak zostawił, a nie zdziwię się, jeśli to jest ostatni jego ostatni dzień w polskiej skopanej. Przecież POlitycy zniszczyli mu WSZYSTKO co zbudował w piłce. Wygląda na to, że PO w walce z niezbyt wiernopoddańczym, jak się okazało , Dutkiewiczem , jest w stanie zniszczyć każdego .

jaja jak berety
          "No pasaran!" ???

HEMOS PASADO !!!

Komentarz

• nie moga juz zmienic decyzji wiec Lech w pucharach a Drzymale ostro wydymali,dogadal sie juz nawet z kibicami,sprawa byla ostro rozdmuchana od paru miesiecy a tu taka niespodzianka

szkoda gosciu umoczy ostra kase...
            Mon honneur s'appelle fidélité

joł mordo

Komentarz

• Ale jaja

Komentarz

• Gdzieś,coś czytałem, że druga opcja to Szczecin

Komentarz

• Zamieszczone przez Fizi
                  Drzymała wyszedł na kompletnego frajera. Nie sądzę, żeby to tak zostawił, a nie zdziwię się, jeśli to jest ostatni jego ostatni dzień w polskiej skopanej. Przecież POlitycy zniszczyli mu WSZYSTKO co zbudował w piłce. Wygląda na to, że PO w walce z niezbyt wiernopoddańczym, jak się okazało , Dutkiewiczem , jest w stanie zniszczyć każdego .

jaja jak berety
                  No zrobili go nieźle, ale myślę, że mimo wszystko na frajera to wyszedł Dutkiewicz i miasto, które reprezentuje. Ciekawy jestem kto niby teraz ma w ten klub zainwestować, czy nadal miasto ma zamiar za wszystko płacić.

Jednak Dutkiewicz chciał zdecydowanej deklaracji od wszystkich sił politycznych, że są za fuzją, a od PO takiej nie usłyszał.

Tomasz Hanczarek z PO: - W sprawie fuzji podkreślaliśmy, że poprzemy ją tylko wtedy, gdy prezydent powie, że jest do niej przekonany.

Jak dzieci w przedszkolu,
                  - jak Jasio się zgodzi to możesz się z nami bawić.
                  - Jasio, zgadzasz się?
                  - jak Małgosia powie, że okej to możesz.
                  - Małgosiu, mogę?
                  - jak się Jasio zgodzi...

I Zbysio poszedł się bawić sam.
                  Ostatnio edytowany przez kiubz; 1031.

Komentarz

• Dobrze tak Drzymale. Kombinował, chciał zostawić Dyskobolie to sam został wycyckany. Mam nadzieje, ze kazdy, kto bedzie wymyslal tak rewelacyjne pomysly jak on, będzie tak konczył.
                    "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• niezły kabaret, takie jaja to tylko w PL
                      Mortui sunt, ut liberi vivamus

Komentarz

• Zamieszczone przez kiubz
                        No zrobili go nieźle, ale myślę, że mimo wszystko na frajera to wyszedł Dutkiewicz i miasto, które reprezentuje. Ciekawy jestem kto niby teraz ma w ten klub zainwestować, czy nadal miasto ma zamiar za wszystko płacić.
                        Jestem tego samego zdania. Skomrpomitowali się przede wszystkim rządzący Wrocławiem. Drzymała jakoś to przełknie i pójdzie gdzieś indziej, co najwyżej oleje sobie inwestowanie w piłkę, a Wrocław może mieć problem, bo się teraz każdy z inwestorów zastanowi 5 razy zanim zainwestuje w Śląsk, a że nie mamy tych (poważnych) inwestorów tak dużo to mogączekać długo i namiętnie.
                        "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Bidnie ale solidnie. Brawo Śląsk!

A cosik mi śmierdzi że Drzymała zawita do... Warszawy. Tej ciemniejszej rzecz jasna.
                          Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna

Komentarz

• Zamieszczone przez arczi
                            Bidnie ale solidnie. Brawo Śląsk!

A cosik mi śmierdzi że Drzymała zawita do... Warszawy. Tej ciemniejszej rzecz jasna.
                            Albo do Kielc. Klicki odchodzi.

Komentarz

• albo na Ukrainę, choc najbardziej prawdopodobne wydaje mi się, że da sobie spokój z piłką
                              Ostatnio edytowany przez Fizi; 1868.
                              "No pasaran!" ???

HEMOS PASADO !!!

Komentarz

• nie wydaje mi sie zeby ktos taki jak Drzymala po jednym niepowodzeniu odszedl z pilki,to co go rozni od Wa_tera to to ze on pilka zyje,bawi sie nia ale i lubi na nia sypnac kasa wiec kierunek Kielce jest jak najbardziej prawdopodobny,ale i tam nie wiadomo czy dojdzie do zmian.
                                Ostatnio edytowany przez Francais; 8987.
                                Mon honneur s'appelle fidélité

joł mordo

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎