Maciuś to Maciuś! O co kopie kruszyć Panowie?! Coś czuję, że szybko tam poleci- szybciej niż poprzednik. A tak co do Ekstraklapy. Oglądam Pogoń z Lechią i jakoś mi ten obraz nie pasuje. Rumiany z Wizirem zbijają piąteczki i walą przytulaski z "Waldusiem" Milą po golu, za którego wchodzi Łukasik. Wiem, że taka jest piłka ale to strasznie chvjowato wygląda !
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Domino KG(L) Zobacz postaMaciuś to Maciuś! O co kopie kruszyć Panowie?! Coś czuję, że szybko tam poleci- szybciej niż poprzednik. A tak co do Ekstraklapy. Oglądam Pogoń z Lechią i jakoś mi ten obraz nie pasuje. Rumiany z Wizirem zbijają piąteczki i walą przytulaski z "Waldusiem" Milą po golu, za którego wchodzi Łukasik. Wiem, że taka jest piłka ale to strasznie chvjowato wygląda !
A co mieli zrobić? Wyj...bać mu, bo grał kiedyś w Śląsku i strzelił gola byłej zgodzie Legii, w której oni grali...? Nie przestaje mnie zadziwiać to forum (właściwie, to niektórzy użytkownicy)...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postaOn jest z Warszawy? Z Warszawy jest ten sędzia?
Stołeczny spisek zatrzymał domowego mistrza Polski. Teraz tylko ograć Wisłę, pukamy słowików za tydzień i kończymy zabawę.q[-_-]p
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postaTak ale 6 punktów przewagi i korzystny terminarz stawia nas w bardzo dobrej sytuacji.
E: Wiosna nasza.
Ale ja cały czas pamiętam 2012, Gdańsk i koseckiego w szatni
Ale w tym roku nie ma z kim konkurowaćq[-_-]p
Komentarz
-
Zamieszczone przez LOL3K Zobacz postaNo racja, 6 pkt, 7 meczy.
Ale ja cały czas pamiętam 2012, Gdańsk i koseckiego w szatni
Ale w tym roku nie ma z kim konkurowaćA Melanż Trwa...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ge(L)o Zobacz postaWygrana dziś i za tydzień i możemy otwierać szampanybo zamrożone już są.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ge(L)o Zobacz postaWygrana dziś i za tydzień i możemy otwierać szampanybo zamrożone już są.
Komentarz
Komentarz