Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
No i zaczeło się zgodnie z oczekiwaniami. Pierwszy mecz w Bielsku Białej pełen emocji, 5 efektownych bramek, nieoczekiwany zwrot akcji w końcówce i zwycięski gol, niecodziennej urody, w doliczonym czasie. Ekstaraklasowe dinozaury (Sokołowski, Pietrasiak, Iwański) wciąż trzymają poziom. Poziom gry mundialowy niczym pianka w kieszeni sędziego Musiała !
P.S. Jako ciekawostka.... w wyjściowym składzie Wisły Stillic jest jedynym obcokrajowcem. Sprawdziłem poprzednie sezony i w meczu otwarcia poprzedniego sezonu było czterech obcokrajowców a w meczu otwarcia sezonu 2012/2013 ośmiu! Ciekawa tendencja
Wisła będzie w tym sezonie stawiać na młodych polaków, nie ma po prostu wyjścia, taka tam sytuacja kadrowa. W sumie to będzie bardzo ciekawe bo Smuda to pragmatyk który jest znany z tego, że zawsze ma swoich faworytów, nie lubi grać gołowąsami bez doświadczenia. Kilka kontuzji, kartki, i trzeba kombinować. Będę z uwagą patrzył na ich mecze, jest szansa, że w tym sezonie wypromują kilku małolatów.
Tak w ogóle to jestem lekko zszokowany podejściem Górnika z Łęcznej do tego meczu. Wysoki, agresywny pressing, szybkie ataki, zero respektu przed utytułowanym rywalem. Trochę więcej farta czy umiejętności i byłyby łatwe trzy punkty, Wisła powinna się cieszyć, że wyrwała remis. Trzeba będzie na nich uważać.
Szybko Lechia zostaje sprowadzona na ziemię i to przez gracza, którego nie chciała.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Amica 2:0... Piast Gliwice-dziewice znowu pewnie będzie wydymany 4:0 jak w zeszłym sezonie, jak nie wyżej... Nie wiem jak przeżyję patrząc na tabelę i widząc na czele tych niebieskich pionków.
Amica 2:0... Piast Gliwice-dziewice znowu pewnie będzie wydymany 4:0 jak w zeszłym sezonie, jak nie wyżej... Nie wiem jak przeżyję patrząc na tabelę i widząc na czele tych niebieskich pionków.
To idź się potnij. Takich wpisów tu na forum nie potrzeba...
Komentarz