Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ahoj...sie wpada raz na trzy lata heh
    Dzieki za pamiec.
    Ostatnio edytowany przez T.D; 807.

Komentarz

• Ale masz brzydki podpis pod nickiem, ja mam ładniejszy...

Zamieszczone przez Geordie Zobacz posta
      To będzie transferowy hit, nie ma co
      "Ostre wejście ****** w napastnika"
      "Cudowna główka ******"
      Jest moc
      Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• "Pociągnął ******".
        https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Marketingowo na piątke, a nawet na pałe

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
            Ale masz brzydki podpis pod nickiem, ja mam ładniejszy...

"Ostre wejście ****** w napastnika"
            "Cudowna główka ******"
            Jest moc
            R. Kołtoń: "W tej sytuacji najmniej winiłbym K....sa.
            Szpakowski: "K...as rozejrzał się po boisku".
            Węgrzyn: "Przewiduję, że w tym meczu Teodorczyk może mieć spore problemy z K...asem.
            Twarowski: "Brutalny faul Arboledy. K...as zwija się na boisku".
            Szpakowski: "Lechia przejmuje piłkę, K....as wychodzi lewą stroną"
            Węgrzyn: "Sporym problemem Lechii jest dziś brak K....asa".

itp. itd. Jak przejdzie to komentatorzy pewnie będą nazywali go po imieniu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Finiks Zobacz posta

itp. itd. Jak przejdzie to komentatorzy pewnie będą nazywali go po imieniu.

Albo zmieni sobie nazwisko
              Jedno Miasto
              I Jeden Klub
              Legia Warszawa
              Legia az po Grob

Komentarz

• "A teraz wracamy na stadion Lechii gdzie Paulina Czarnota - Bojarska wyciągnęła Kuta.a z szatni na krótką rozmowę ." Poza tym ciężko go obrazić : Ch..j ci na imię , Ku..s.ie , ch** ci na imię .

Komentarz

• Pogoń ma opchnąć Robaka za 400 tysi euro do Chin (do klubu Mączyńskiego). Nie wiem czy taka kwota odpowiada połowie wartości tego zespołu, ale tyle właśnie stracą po jego odejściu.
                  "Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
                  Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostaje ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju."

Hans Frank, 14 grudnia 1943

Komentarz

• Trzeba raczej spojrzeć na to z tej strony, że gość ma 32 lata i albo teraz wezmą 400k euro albo za rok mogą nie dostać już nic.
                    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Nie wiem jak to będzie wyglądało w przyszłym sezonie, ale myślę, że gdyby nie było Robaka w poprzednim to Pogoń nie załapałaby się do grupy mistrzowskiej. Straty finansowe i wizerunkowe chyba większe niż te 400 tysi.
                      "Mamy w tym kraju jeden punkt, z którego pochodzi wszystko zło: to Warszawa.
                      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostaje ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju."

Hans Frank, 14 grudnia 1943

Komentarz

• Zamieszczone przez a-d-a-m Zobacz posta
                        Nie wiem jak to będzie wyglądało w przyszłym sezonie, ale myślę, że gdyby nie było Robaka w poprzednim to Pogoń nie załapałaby się do grupy mistrzowskiej. Straty finansowe i wizerunkowe chyba większe niż te 400 tysi.
                        Z drugiej strony, zagrał pewnie sezon życia, który mu sie nie powtórzy, ma swoje lata i lepiej go opchnąć za dobry hajs.
                        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• I pewnie sam Robak chce na stare lata przytulić większą wypłatę niż w Pogoni, więc nie będą mu robili problemów.

Komentarz

• Po odliczeniu 150 tysięcy wykupu z Piasta wychodzi zarobek w granicach miliona złotych.. jak na naszą ligę nie są to wielkie pieniądze, a pewnie ciężko będzie im znaleźć kogoś równie skutecznego.
                            A Melanż Trwa...

Komentarz

• We wtorek po raz pierwszy na treningu Biało-Zielonych pojawił się pomocnik Adłan Kacajew. Zawodnik będzie grał w Lechii na zasadzie rocznego wypożyczenia z Tereka Grozny.

Kacajew ma 26 lat i ostatni sezon spędził na wypożyczeniu w Łuczu-Eniergiji Władywostok, w drugiej lidze rosyjskiej. Tam rozegrał 28 spotkań w lidze i 5 w pucharze Rosji strzelając dwie bramki. Pomocnik jest wychowankiem Tereka Grozny.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                              Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                              Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Miśkiewicz odchodzi z Wisły.
                                Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

Pracuję...
                                X