Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zmień podpis pod nickiem kolego.

Jak te Wasze zakupy wypalą to wtedy na pewno nie będzie szydery.
    Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Było?
      Jak wiecie, Widzew spadł z Ekstraklasy. Odeszła już spora część zawodników, z żadnym z nich nie rozmawiano nawet o przedłużeniu kontraktów. Pojawiły się plotki, że w tak ważnym momencie dyrektor sportowy Michał Wlaźlik wyjechał sobie na urlop. Dziś kategorycznie zaprzeczył temu prezes Widzewa. Odezwać postanowił się też sam zainteresowany. Tylko, że ...
      zapomniał o geolokalizacji na TT
      Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
      Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
      Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Niewiarygodne.
        https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Zazdrość to dopiero będzie jak wam ten odrzutowiec wystartuje. Spocony Arek już dawno wyruszył przecierać szlaki, i to wahadłowcem

Komentarz

• Bo ja wiem czy Wilusz, Keita to takie "realne" wzmocnienia, zwłaszcza kiedy na sprzedaż idzie Węgier i Teodorczyk. W tym przypadku nie mamy do czynienia ze wzmocnieniem, a raczej zapełnieniem luki i to niewiadomo z jakim rezultatem.
            Z tego co wiadomo Lech co roku ponoć robi najlepsze wzmocnienia, ma najlepszy skauting, a ostatni raz był mistrzem 4 lata temu i to tyle w ostatnim 20-leciu.
            Ostatnio edytowany przez piejo kury piejo; 63828.

Komentarz

• Zamieszczone przez piejo kury piejo Zobacz posta
              Bo ja wiem czy Wilusz, Keita to takie "realne" wzmocnienia, zwłaszcza kiedy na sprzedaż idzie Węgier i Teodorczyk. W tym przypadku nie mamy do czynienia ze wzmocnieniem, a raczej zapełnieniem luki i to niewiadomo z jakim rezultatem.
              Z tego co wiadomo Lech ponoć co roku robi najlepsze wzmocnienia, ma najlepszy skauting, a ostatni raz był mistrzem 4 lata temu.
              A wcześniej? Jevtića jeszcze na świecie nie było
              Ostatnio edytowany przez Sgt.; 26486.

Komentarz

• Kartofliska.pl ‏@kartofliska 17 min.
                M.Zewlakow: "Darko Jevtic byl takze w kregu zainteresowan Legii II. Niestety Lech byl szybszy."
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zewłak oglada yt, a Rutkowski widać ostro w FM'a pyka, stad te wynalazki.

Komentarz

• Zamieszczone przez piejo kury piejo Zobacz posta
                    Z tego co wiadomo Lech co roku ponoć robi najlepsze wzmocnienia, ma najlepszy skauting, a ostatni raz był mistrzem 4 lata temu i to tyle w ostatnim 20-leciu.
                    Jopowi powinni w Poznaniu pomnik postawić .

Komentarz

• Paixao trenerem Zawiszy
                      futbol, piłka, piłka nożna, Polska, polski, historia, wyniki, statystyki, archiwum, football, soccer, liga, puchar, mistrzostwa

Komentarz

• Zamieszczone przez alfa Zobacz posta
                        3 bliźniak czy co? Ciekawe ilu jeszcze Pajszajów do nas zawita

Komentarz

• Ja się im nie dziwię, że wolą ściągnąć kogoś ze sprawdzonym nazwiskiem, a nie jakiegoś noł nejma
                          Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                          St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Tych Paxiao to jak swego czasu Ekwueme robi w Polsce ,jakaś nowa dynastia w Polsce się rodzi zagnieździli się ,jeszcze brakuje by zakutasili parę kobiet w Polsce .
                            Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zmieniając nieco temat, ta liga jest niepodrabialna.
                              Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Jak do tej pory jedynym ciekawym transferem to się Horoszkiewicz zapowiada. Kapitan U-17 kiedy Ci zdobywali medal na ME. Pograł trochę w rezerwach Herthy może coś z niego był. Już jeden młody obrońca z Niemiec do EKSTRAklasy zawitał w tamtym sezonie i pewnie wielu nie obraziłoby się gdyby trafił do Legii, mowa o Dziwnielu oczywiście.

A jak z Wisły Miśkiewicz odchodzi to Pawełek bez klubu
                                "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

Pracuję...
                                X