Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jak wiecie, Widzew spadł z Ekstraklasy. Odeszła już spora część zawodników, z żadnym z nich nie rozmawiano nawet o przedłużeniu kontraktów. Pojawiły się plotki, że w tak ważnym momencie dyrektor sportowy Michał Wlaźlik wyjechał sobie na urlop. Dziś kategorycznie zaprzeczył temu prezes Widzewa. Odezwać postanowił się też sam zainteresowany. Tylko, że ...
zapomniał o geolokalizacji na TT
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Bo ja wiem czy Wilusz, Keita to takie "realne" wzmocnienia, zwłaszcza kiedy na sprzedaż idzie Węgier i Teodorczyk. W tym przypadku nie mamy do czynienia ze wzmocnieniem, a raczej zapełnieniem luki i to niewiadomo z jakim rezultatem.
Z tego co wiadomo Lech co roku ponoć robi najlepsze wzmocnienia, ma najlepszy skauting, a ostatni raz był mistrzem 4 lata temu i to tyle w ostatnim 20-leciu.
Bo ja wiem czy Wilusz, Keita to takie "realne" wzmocnienia, zwłaszcza kiedy na sprzedaż idzie Węgier i Teodorczyk. W tym przypadku nie mamy do czynienia ze wzmocnieniem, a raczej zapełnieniem luki i to niewiadomo z jakim rezultatem.
Z tego co wiadomo Lech ponoć co roku robi najlepsze wzmocnienia, ma najlepszy skauting, a ostatni raz był mistrzem 4 lata temu.
Z tego co wiadomo Lech co roku ponoć robi najlepsze wzmocnienia, ma najlepszy skauting, a ostatni raz był mistrzem 4 lata temu i to tyle w ostatnim 20-leciu.
Ja się im nie dziwię, że wolą ściągnąć kogoś ze sprawdzonym nazwiskiem, a nie jakiegoś noł nejma
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Tych Paxiao to jak swego czasu Ekwueme robi w Polsce ,jakaś nowa dynastia w Polsce się rodzi zagnieździli się ,jeszcze brakuje by zakutasili parę kobiet w Polsce .
Jak do tej pory jedynym ciekawym transferem to się Horoszkiewicz zapowiada. Kapitan U-17 kiedy Ci zdobywali medal na ME. Pograł trochę w rezerwach Herthy może coś z niego był. Już jeden młody obrońca z Niemiec do EKSTRAklasy zawitał w tamtym sezonie i pewnie wielu nie obraziłoby się gdyby trafił do Legii, mowa o Dziwnielu oczywiście.
A jak z Wisły Miśkiewicz odchodzi to Pawełek bez klubu
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz