Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• myslę, że czeka nas jeszcze kilka zaskakujących zwrotów akcji

co za gnój...
    "No pasaran!" ???

HEMOS PASADO !!!

Komentarz

• Zamieszczone przez numer_10 Zobacz posta
      A na deser siódma drużyna z Polskiej ligi zagra w intertooto.
      Taaa, o ile jej nie spuszczą za kupczenie

Komentarz

• Czyli Bytom spada na ostatnie miejsce, Widzew sie utrzymuje, a barazu nie ma? Ok, w takim razie co bedzie w przypadku wywalenia Lubina i fuzji? Wejdzie Arka i Bielsko? Tak to rozumiem. Oczywiscie mam na mysli fuzje - gre na licencji Grodziska. Bo jak sie okaze, ze fuzja + gra na licencji WKS (co jest dosc mozliwe po wycofaniu sie z pucharów) to wtedy Grodzisk jest wywalony na ostatnie miejsce razem z Bytomiem i....... wspomagamy w przyszłym roku Zagłębiaków na KSP

P.S. Wójcik utrzymał Widzew w ekstraklasie
        Ostatnio edytowany przez Z.; 6102.
        "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Zamieszczone przez Z. Zobacz posta
          Czyli Bytom spada na ostatnie miejsce, Widzew sie utrzymuje, a barazu nie ma? Ok, w takim razie co bedzie w przypadku wywalenia Lubina i fuzji? Wejdzie Arka i Bielsko? Tak to rozumiem. Oczywiscie mam na mysli fuzje - gre na licencji Grodziska. Bo jak sie okaze, ze fuzja + gra na licencji WKS (co jest dosc mozliwe po wycofaniu sie z pucharów) to wtedy Grodzisk jest wywalony na ostatnie miejsce razem z Bytomiem i....... wspomagamy w przyszłym roku Zagłębiaków na KSP

P.S. Wójcik utrzymał Widzew w ekstraklasie
          nie no Widzew zajmuje miejsce barażowe więc spada o 1 klasę rozgrywkową zamiast o 2.

powinno być: Wójcik utrzymał Widzew w I lidze, bo tak się będzie ona nazywać
          Proszę tu nie jeździć bo hałas jak na produkcyjnej hali
          ONI MAJĄ PARAGRAFY A MY MAMY GRANATY W GĘBIE KTÓRE MOGĄ NAM WYPALIĆ
          Szemrane typy co chcą czyścić nam morale, znowu wmawiać, że kolorowe znacze szare
          Dzielić nas jak nigdy dotąd, leczyć swe kompleksy - ja mam tego potąd!

Komentarz

• ale, ale jak Widzew ma się utrzymać, skoro ma kare degradacji za korupcję?! Przecież te dwie sytuacje w pewien sposób wzajemnie się wykluczają!
            OFMC

Komentarz

• Zamieszczone przez Jastrząb Zobacz posta
              ale, ale jak Widzew ma się utrzymać, skoro ma kare degradacji za korupcję?! Przecież te dwie sytuacje w pewien sposób wzajemnie się wykluczają!
              Widzew liczy na pozytywną decyzją Trybunału Arbitrażowego przy PKOl, który cofnie degradację.

Burdelu to na pewno nie koniec, chciałem wszystkim przypomnieć tylko, że od właśnie takiej "ostatecznej" decyzji w zeszłym roku z powodzeniem odwołał się Ruch.

Komentarz

• Z drugiej strony czegos nie czaje. Widzew zajal, wiec 14 miejsce. Czyli miejsce barazowe. Skoro nie gra barazu, bo jest zdyskwalifikowany to znaczy, ze Piast wchodzi. Ok, to rozumiem. Ale skoro nie ma barazu, a Piast wchodzi to znaczy, ze Widzew spada. A skoro spada, a kara jest od przyszlego sezonu to w sumie mozna postawic teze, ze nic sie nie zmienia. Tzn przegrał baraz, spadl do 2 ligi i nastapila kara przez ktora wyladowal w 3 lidze.

"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Nie wierzę w to, że w tym całym pzpn jest chociaż jedna osoba, która ogarnia ten burdel.
                  OFMC

Komentarz

Z drugiej strony czegos nie czaje. Widzew zajal, wiec 14 miejsce. Czyli miejsce barazowe. Skoro nie gra barazu, bo jest zdyskwalifikowany to znaczy, ze Piast wchodzi. Ok, to rozumiem. Ale skoro nie ma barazu, a Piast wchodzi to znaczy, ze Widzew spada. A skoro spada, a kara jest od przyszlego sezonu to w sumie mozna postawic teze, ze nic sie nie zmienia. Tzn przegrał baraz, spadl do 2 ligi i nastapila kara przez ktora wyladowal w 3 lidze.

Też się nad tym zastanawiałem, ale zgodnie z "regulaminem" to degradacja karna jest z automatu o dwie klasy rozgrywkowe jeśli zespół zajmie miejsce spadkowe, barażowe tu liczy się jak utrzymanie.

Komentarz

• A jak Piast nie dostanie licencji to do ekstraklasy wchodzi Arka czy wchodzi Arka (tak Arka! ), a Sosnowiec sie utrzymuje?

Ale beka

Komentarz

• tak na zdrowy rozum wejdzie Arka

czyli jest jeszcze szansa dla Zagłębia

Komentarz

• Zamieszczone przez omiec Zobacz posta
                          tak na zdrowy rozum wejdzie Arka

czyli jest jeszcze szansa dla Zagłębia
                          Kurde głomby z was

jak wejdzie Arka to wejdzie Arka, a wtedy jak już Arka wejdzie to w II lidze utrzymuje się Turek.......

Ja jeszcze nieco się w tym staram łapać, Sosnowiec zostanie w II lidze, jeśli zająłby miejsce barażowe, jeśli dobrze myślę to na dzień dzisiejszy ostatnie ma Polonia, potem Zagłębie a potem Widzew. Więc Sosnowiec uratuje tylko to jeśli jeszcze jakaś drużyna nie dostanie licencji, a chyba wszystkie łącznie z ŁKSem dostały.

No...

A teraz mój wywód skwituję jednym słowem, które należy dodawać do każdego zdania: chyba

Komentarz

• Kiubz - Grodzisk moze wycofać licencje własną i grać na WKSu i to jest szansa dla Zagłębia, przyczym uwazam, ze dla nich gra w drugiej lidze to będzie tragedia i kolejne pogromy

Komentarz

Kiubz - Grodzisk moze wycofać licencje własną i grać na WKSu i to jest szansa dla Zagłębia, przyczym uwazam, ze dla nich gra w drugiej lidze to będzie tragedia i kolejne pogromy
                              aaale licencje zapewne sprzeda co niestety w PL jest możliwe...

Komentarz

• Nie dojdzie do fuzji piłkarzy Śląska i Groclinu, a Zbigniew Drzymała nie zainwestuje we wrocławski klub. - To moja decyzja, wszystko biorę na siebie - mówi Rafał Dutkiewicz, prezydent Wrocławia

CYRKU CIĄG DALSZY !
                                Grodzisk w pucharach ?
                                Ostatnio edytowany przez Kamilsts; 578.
                                ! ZS & L !

Komentarz

Pracuję...
                                X