Odnośnie sędziowania. To Lech za taki delikatny faul dostał karnego, a Podbeskidzie już nie (chodzi o sytuację Górkiewicza).
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez alfa Zobacz postaOdnośnie sędziowania. To Lech za taki delikatny faul dostał karnego, a Podbeskidzie już nie (chodzi o sytuację Górkiewicza).Mamy Kezmana z Serbii Tarana
Komentarz
-
Jak podyktowali im tego wolnego, to miałem właśnie przeczucie że skończy się jak Legia z Cracovią po wolnym Iwańskiego, nie pomyliłem się.
Zamieszczone przez alfa Zobacz postaJeśli po remisie zwolniliby Rumaka to lepiej, że wcisnęli w końcówceAczkolwiek wątpię, aby poznańskie skąpstwo pozwoliło działaczom Lecha na to posunięcie, pewnie by doturlali się z nim do końca i sezonu i zmiana ewentualnie wtedy by nastąpiła, a tak to stratą punktów najpoważniejszego(moim zdaniem, bo raz, że jest tam na bezpośrednią rywalizację z Legią największa napinka, a dwa, mają zwyczajnie po Legii najmocniejszą szeroką kadrę) kandydata obok Legii do mistrzostwa nigdy człowiek nie pogardzi.
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaLech jest na 4 miejscu wiec z nim gramu na wyjeździe.
Grupa A:
31 kolejka: 1-6; 2-5; 3-8; 4-7 31
32 kolejka: 8-1; 5-4; 6-2; 7-3 32
33 kolejka: 1-5; 4-8; 2-7; 3-6 33
34 kolejka: 7-1; 3-5; 8-2; 4-6 34
35 kolejka: 1-3; 5-7; 2-4; 6-8 35
36 kolejka: 4-1; 2-3; 6-7; 8-5 36
37 kolejka: 1-2; 3-4; 5-6; 7-8 37
Nie ma dla mnie to żadnego sensu, dlaczego czwarta drużyna ma przywilej, którego nie ma piąta? Naprawdę? Jeśli ten system utrzyma się na następny sezon, będę w pełni zaskoczony.Ostatnio edytowany przez Breados; 28196.
Komentarz
-
Zamieszczone przez marsu2 Zobacz postaGdzie Lech nie może,tam sędzia dopomoże ?
Poza tym, cieszy mnie to zwycięstwo "Kuchenkorzy", bo dzięki temu dłużej trenerem będzie ten parodysta Rumak. Choć też patrzę z odrobiną zazdrości, bo pierwsze skrzypce zagrali tam dzisiaj wychowankowie : Linetty, Formella i Kownacki.
Trzeba miec jednak na uwadzę, że grają tam tylko dlatego, bo Lech w chwili obecnej, ma masakrycznie słaby skład.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaNie ma dla mnie to żadnego sensu, dlaczego czwarta drużyna ma przywilej, którego nie ma piąta? Naprawdę? Jeśli ten system utrzyma się na następny sezon, będę w pełni zaskoczony."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaŻaden z wymienionej trójki nie jest wychowankiem Lecha.
Kownacki od 9lat(ma 17l)
Kamiński od 8lat(ma 22l)
Możdżeń od 7lat(ma 23l)
Formella jedynie kupiony.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Lord Zobacz postaPietruszka, pogoniony od nas w przerwie zimowej, bo rzekomo za słaby na ekstraklasę
To że wczoraj wyszło mu kopnięcie życia o niczym nie świadczy.Ostatnio edytowany przez kraroryfer; 55735."Najdroższy i cenny od lat
To właśnie twój ojczysty kraj
Dla niego przelewasz swą krew
dla niego urodziłeś się
Twój honor to bronić tych barw
Ich mocą zyć każdego dnia
Niezłomny wśród ruin i kłamstw
To właśnie twój ojczysty kraj"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaCo by nie mówić to Możdżeń uratował pewnie co poniektórym kupon
Lech grał nieźle, ale to tylko PBB. Mam wrażenie, że kogo nie kupią ( m. in. Hamalainen, Classen, Lovrencics) cofa się w rozwoju. Linetty, Kamiński również wyhamowali. Kownacki mocno pracuje na odkrycie rundy/sezonu.
Komentarz
-
Zgodnie z zasadami sędziowskimi to ten mecz powinien się skończyć w 90 minucie. Ale dalej będzie wałkowane że to Legii tylko i wyłącznie pomagają sędziowie.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...odbeskidzie-wi
Komentarz
-
Zamieszczone przez Huxley Zobacz postaWydaje mi się, że doliczył 3 min. (relacja live), a tu się okazuje, że strzelają w 5 min. To jak to się ma do wytycznej Bońka (wypowiadał się o tym w ostatniej Lidze + Ekstra), że sędzia ma kończyć mecz, gdy tylko upłynie doliczony czas (ma nie brać po uwagę, że ktoś się turlał, że zmiany i inne duperele)??...Chyba ten drukarz i nieudacznik Lyczmański znowu sobie odpocznie, a dla nas dobry wynik, bo im dłużej Rumak na stanowisku tym bardziej jesteśmy bezpieczni.
Ale i tak PBB za leżenie to powinni karne 3 pkt dać. To piłka a nie upadki na trawę. Jeszcze jak to byłby ich pierwszy mecz w takim stylu ale mam wrażenie że jak piłkarzy PBB zadowala remis to od 80 minuty strasznie dużo czasu na murawie spędzają
Komentarz
-
Wyścig żółwi po mistrza idzie pełną parą.
One tak ziuuuuu, ziuuuuu
[znaczy się, że pędzą]
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
Komentarz