Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez jajcarz Zobacz posta
    Nie wiem abo Ty nie rozumiesz co piszesz albo ja co czytam.
    Raczej się dopierdalasz bez powodu.

"Nie nadrobili dystansu".

Masz, teraz lepiej?

e: Już poprawiłem post, możecie się uspokoić.
    Ostatnio edytowany przez mbr; 68122.

Komentarz

• Zamieszczone przez jajcarz Zobacz posta
      Nie wiem abo Ty nie rozumiesz co piszesz albo ja co czytam.
      ja bym zaczał od tego, zeby kolegę mbr przepytac na okoliczność znajomości znaczenia słowa "dystans", bo ewidentnie wyglada jakby akurat na tej lekcji jezyka polskiego "był chory".

Komentarz

• Tymczasem Ruch wygra sobie z Levym Ślunskiem i wskoczy na 4 miejsce. Hehe, może jeszcze będą w pucharach i znowu dostaną bęcki jak od Victorii.

Komentarz

• Zamieszczone przez Xevatiz Zobacz posta
          Tymczasem Ruch wygra sobie z Levym Ślunskiem i wskoczy na 4 miejsce. Hehe, może jeszcze będą w pucharach i znowu dostaną bęcki jak od Victorii.
          A nie na 3.?
          Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Racja, mój błąd, są na pudle póki co.

Komentarz

• Na 3.

Mimo tego, że gościom zrobiło się pod koniec meczu nieco ciepło, bo z 0-3 zrobiło się 2-3 i mógł być remis, to koniec końców zdobyli te 3 punkty.

Co Kocian zrobił z Ruchem, to ja nie mam pytań. Jak na taki ''potencjał ludzki'' jaki ma ta drużyna, to ten Słowak dokonuje rzeczy niezwykłych. Taki drugi Fornalik. Na drugim biegunie, Staszek ''nic dzisiaj nie piłem'' Levy, jest obok Rumaka trenerem, który może najszybciej pożegnać się z posadą.
              Faszysta i kibol

''Oto dziś dzień krwi i chwały...''

Komentarz

• Pięć czołowych lokat w obecnej tabeli wygląda identycznie jak w tabeli wszech czasów

Komentarz

• Ruch ostatnie lata to taka druzyna ,że raz grają o puchary natomiast sezon później o utrzymanie.Ps.Paxiao jest niemożliwy.
                  Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Krzysztof Stanowski ‏@K_Stanowski 2 min
                    Tadeusz Pawłowski prawdopodobnie będzie od jutra trenerem Śląska (jeśli jutro nie zmienią zdania, bo sytuacja jest dynamiczna).
                    Malinowi to chyba chcą mi zrobić nazłość i spierdolić się z ligi zamiast Wielkiego Widzewa.

Komentarz

• Co Wisła miała dziś na oprawie? Najpierw było PDW z kartonów, ale potem już nie widziałem. Chyba była dwustronna ta kartonada, a po kartonach to jeszcze chyba coś ułożyli z koszulek (?)?
                      Legia
                      wszystko co mamy to te trybuny szare...

Komentarz

• Zamieszczone przez Aureliusz Zobacz posta
                        Co Wisła miała dziś na oprawie? Najpierw było PDW z kartonów, ale potem już nie widziałem. Chyba była dwustronna ta kartonada, a po kartonach to jeszcze chyba coś ułożyli z koszulek (?)?
                        w kibolskim światku jest o tym napisane

Komentarz

• Kolejka ułożyła się dla nas wyśmienicie. Jeśli z ostatnich siedmiu spotkań, uda się wygrać 5 w tym z Wisłą u siebie to sytuacja po podziale punktów będzie bardzo komfortowa . Wydaje się też, że po dwóch kolejkach po przerwie, mamy już jednego pewniaka do spadku i sześciu do grupy mistrzowskiej.
                          -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                          -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• No to pierwszy trener poleciał, Levy już nie jest trenerem Śląska. A szkoda, liczyłem na spadek.
                            Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Ruch pobil rekord wyjazdu - we Wrocławiu bylo ich 2390 osób

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
                                No to pierwszy trener poleciał, Levy już nie jest trenerem Śląska. A szkoda, liczyłem na spadek.
                                Kilka słów na ten temat z Wrocławia:

From flood into the fire
                                One thousand voices sing
                                We're in this together
                                For whatever fate may bring

Komentarz

Pracuję...
                                X