Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zakład nie miał ustalonych sztywno reguł (nie wiadomo było, gdzie będzie wytransferowany), więc trudno określić jego "sprawdzalność".

PS. Browara dostaniesz, tak czy siak, więc się nie martw za bardzo
    Ostatnio edytowany przez midzi; 23991.

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
      PS. Browara dostaniesz, tak czy siak, więc się nie martwa za bardzo
      Łyknij za moje zdrowie w domowym zaciszu przy czipsach. Ja podelektuje się nadszarpniętą sprawdzalnością
      Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• Chipsy od jakiegoś czasu stają mi niczym ość w gardle, więc tego typu delektowanie się trunkami to nie jest to co tygryski lubią najbardziej.

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
          Chipsy od jakiegoś czasu stają mi niczym ość w gardle, więc tego typu delektowanie się trunkami to nie jest to co tygryski lubią najbardziej.
          za to pierdolenie w każdym temacie to jest to co tygryski lubią najbardziej?

Komentarz

• Twoje ponad 1000 bezsensownych postów na to wskazuje

Komentarz

• Efekt "Barcelony" pomału schodzi z Lechii... standardowe 1:1.
              Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• Polecam wywiad Weszło z Osuchem. Tam między innymi taka perełka:
                To dlaczego się na ciebie uwzięli?
                Bo jebałem tych starych esbeków! Wiecie, co jest najlepsze dla polskiej piłki? Mam powiedzieć szczerze? Że spadła Polonia Warszawa! Bo te największe mendy, które kręciły najwięcej, stracą na moment dostęp. Ten spadek to największy skarb polskiej piłki! Oni wszyscy tam się spotykali, tam przyłazili, tam knuli.

Komentarz

• Jakto?!?! Jestem zdumiony

E: Z teraz... Pogoń nie kupiła sędziego i ewidentny karny nieodgwizdany.
                  Ostatnio edytowany przez Mistarz; 50414.

Komentarz

• Ja pierdole jak można było tego karnego nie odgwizdać....................

Komentarz

• Nie mam pojęcia jak Stefański stojąc 5 metrów przed akcją, kompletnie niezasłonięty mógł tego karnego nie widzieć? Po takim błędzie powinni go odsunąć na 3 mecze.
                      "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Waldemar Sobota został dziś nowym graczem belgijskiego Clubu Brugge. Reprezentant Polski pomyślnie przeszedł testy medyczne i podpisał czteroletni kontrakt.

Śląsk Wrocław otrzymał za niego milion euro (ok. 4,27 mln zł) - tyle wynosiła klauzula odstępnego zawarta w kontrakcie Soboty ze Śląskiem Wrocław. W przeszłości w belgijskim klubie grali m.in. Tomasz Dziubiński i Antoni Szymanowski.

- Po podpisaniu kontraktu kamień spadł mi z serca. Sierpień był dla mnie bardzo gorącym miesiącem, nie tylko z powodu gry na wielu frontach, w kraju oraz w Europie. Zainteresowane mną był trzy kluby - także Schalke 04 oraz Chievo. Club Brugge obserwował mnie bardzo długo, a pierwszy raz działacze skontaktowali się ze mną już w czerwcu. Jestem przekonany, że podjąłem dobrą decyzję i już nie mogę się doczekać spotkania z kibicami "niebiesko-czarnych" - powiedział po podpisaniu kontraktu Sobota.

W III rundzie eliminacji Ligi Europy wrocławianie wyeliminowali Club Brugge, a dwa gole w rewanżowym spotkaniu strzelił właśnie Sobota.
                        90minut.pl

Komentarz

• Zamieszczone przez Antares Zobacz posta
                          Nie mam pojęcia jak Stefański stojąc 5 metrów przed akcją, kompletnie niezasłonięty mógł tego karnego nie widzieć? Po takim błędzie powinni go odsunąć na 3 mecze.
                          Na 3 mecze? Jak dla mnie to im dłużej będą trzymali i dopuszczali do sędziowania meczy takich 'arbitrów' międzynarodowych, tak poziom naszej miernej kopanej dalej będzie taki chujowy, ciągłe przerwy, przestoje, spowalnianie gry. To co dzisiaj gwizdał ten typ to

I pomyśleć, że w angielskiej lidze w 90% przypadków tego co dzisiaj, nikt by nic nie gwizdnął, no może poza tym karnym, którego z kilometra było widać.

Komentarz

• Obiektywnie muszę przyznać, że Widzew dobrze radzi sobie w sytuacji bez wyjścia. Nie mają kasy na transfery to szukają zawodników po całym świecie i znajdują bardzo przyzwoitych grajków. Tym razem trafili środkowego obrońcę Lafrance, który we wczorajszym meczu przeciwko Jagiellonii zaprezentował się z bardzo dobrej strony. Już kilka dobrych lat znam jego grę, ale nie sądziłem, że w Łodzi z miejsca tak się odnajdzie. Leśnodorski, polecam go obserwować i w odpowiednim momencie wyciągnąć.

Komentarz

• Zamieszczone przez Mario Zobacz posta
                              Obiektywnie muszę przyznać, że Widzew dobrze radzi sobie w sytuacji bez wyjścia. Nie mają kasy na transfery to szukają zawodników po całym świecie i znajdują bardzo przyzwoitych grajków. Tym razem trafili środkowego obrońcę Lafrance, który we wczorajszym meczu przeciwko Jagiellonii zaprezentował się z bardzo dobrej strony. Już kilka dobrych lat znam jego grę, ale nie sądziłem, że w Łodzi z miejsca tak się odnajdzie. Leśnodorski, polecam go obserwować i w odpowiednim momencie wyciągnąć.

Komentarz

• Zamieszczone przez Mario Zobacz posta
                                Obiektywnie muszę przyznać, że Widzew dobrze radzi sobie w sytuacji bez wyjścia. Nie mają kasy na transfery to szukają zawodników po całym świecie i znajdują bardzo przyzwoitych grajków. Tym razem trafili środkowego obrońcę Lafrance, który we wczorajszym meczu przeciwko Jagiellonii zaprezentował się z bardzo dobrej strony. Już kilka dobrych lat znam jego grę, ale nie sądziłem, że w Łodzi z miejsca tak się odnajdzie. Leśnodorski, polecam go obserwować i w odpowiednim momencie wyciągnąć.
                                Kilka lat ?
                                Czyli śledziłeś bacznie jego występy w 2 lidze czeskiej , a także rezerwach Slavii , bo w najwyższej klasie rozgrywkowej Lafrance nie zaliczył dużo występów.

Komentarz

Pracuję...
                                X