Jeśli "rozmyślna parada obronna" to nie jest próba wybicia piłki to faktycznie. Wychodziłem z założenia, że tak właśnie jest.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Cinkowski Zobacz postaŹle rozumiesz. Przecież piłka była przedłużona przez obrońce. I nie zrobił tego przecież przypadkowo. Celowo wyskoczył i główkował.
Mnie swoją drogą najbardziej wkurza jak na przepisach nie znają się komentatorzy z C+.
Jak teraz mówili z całą pewnością że spalony niby był, ale minimalny i nie można mieć pretensji.
Tak samo przy ręce na Cracovii w 94 minucie. Zdecydowanie opowiadali się za karnym, a przecież przepis mówi, że takie zagranie musi być celowe, a koleś ewidentnie cofał rękę.
Co nie zmienia faktu, że mogliby w C+ zrobić szkolenie bo co jeden to lepszy, a byli piłkarze to już w ogóle swoje przepisy mają....szanuj i bądź szanowany...
Komentarz
-
Zamieszczone przez mbr Zobacz postaTen cały Matsui wygląda na kawał grajka. Coś czuję, że nie tylko w tym jednym meczu Lechia będzie miała z niego pociechę.
e: Hehe, a i tak remis. Wałki już lecą.
Mam go w fantasy lidze
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cinkowski Zobacz postaTak samo przy ręce na Cracovii w 94 minucie. Zdecydowanie opowiadali się za karnym, a przecież przepis mówi, że takie zagranie musi być celowe, a koleś ewidentnie cofał rękę.
Zamieszczone przez KusocińskiPo godzinie gry już oddychał rękawami i nie za bardzo wracał na własną połowę. Wstrzymałbym się z fetowaniem.
Widać, że facet kopie piłkę tam gdzie chce, a to już wystarczy, żeby się u nas wyróżniał. Taka liga niestety.Ostatnio edytowany przez padre; 35090.Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
-
Swoją drogą Liga+ Extra bez Smokowskiego i Twarowskiego to nie był tak samo dobry program. Szczególnie brakowało tego drugiego.
Komentarz
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaSwoją drogą Liga+ Extra bez Smokowskiego i Twarowskiego to nie był tak samo dobry program. Szczególnie brakowało tego drugiego.
Komentarz
-
Co do tego Japończyka Matsui, to te dwa gole to totalne farfocle, które solidny, podkreślam solidny bramkarz musi obronić. A, że w bramce Podbeskidzia stał kto stał, to wpuścił. Ale ogólnie widać, że facet coś potrafi i pojecie o piłce ma.Ostatnio edytowany przez Loko; 46614."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Komentarz
-
Uuuuuuuuuuuu! Czekamy na komentarz Romana Z.:
Oded Gavish podpisał kontrakt ze Śląskiem Wrocław. Kapitan Hapoelu Beer Szewa związał się z klubem z Dolnego Śląska trzyletnim kontraktem.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bonhart Zobacz postaZawisza chyba bedzie wycieral dno tabeli w tym sezonie, skoro leja ich nawet barszczyki z Widzewa.
Komentarz
-
Zamieszczone przez 90minutRamon Machado de Macedo rozpocznie niebawem testy w Wiśle Kraków - poinformowała oficjalna strona krakowskiego klubu "Wisla.Krakow.pl".
Ramon Machado de Macedo to 22-letni brazylijski napastnik, który ostatnio reprezentował barwy niemieckiego SSV Jahn Regensburg. W ubiegłym sezonie 2. Bundesligi rozegrał 25 spotkań, w których strzelił dwa gole.
Co tam sie wyprawia, to głowa mała.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
Komentarz