Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez felixxx Zobacz postana oficjalnej kozacka strona startowa"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Komentarz
-
NO i na co wy Legia się podniecacie tym nic nie wartym mistrzostwem. Nic nie wartym, bo i tak Ligi Mistrzów nie będzie. Na dobrą sprawę dzisiejsze spotkanie pokazało, że mistrz polski jest gorszy od czerwonej latarni ligi, bo jak inaczej wyjaśnić fakt, że wy wygraliście tylko 1:0 u siebie z pyrkami, a Podbeskidzie 2:0 na wyjeździe. Oni przynajmniej pokazali, że są wartościową drużyną i przede wszystkim waleczną w przeciwieństwie do waszych kopaczyn. Jedynym słowem żenada ta polska piłka.
PS: Nie jestem kibicem Lecha, ani Podbeskidzia. A ten komentarz jest jak najbardziej obiektywny. W sumie na Lechu suchej nitki też nie można pozostawić, bo jak zdzierżyć fakt, że wicelider mający szansę na mistrza przegrywa w takim stylu z outsiderem? Nic mnie już nie zdziwi. Już na pewno nie to, że żaden polski klub nie awansuje do fazy pucharowej LE/LM. To czysta abstrakcja!
Komentarz
-
Zamieszczone przez KRA Zobacz postaLech akurat z ogórkami grać potrafi. Po naszym remisie z pewnością zwietrzyli jeszcze szansę, do tego dojdzie chęć rehabilitacji więc ja obstawiam, że najmarniej Bielszczanom wcisną ze 3 bramki. Co jednak nie broni nam być niepoprawnymi optymistami i liczyć choćby na skromny remisik.
LEGIA NA TRONIE, LEGIA W PODWÓJNEJ KORONIE!!!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alaya Zobacz postaNO i na co wy Legia się podniecacie tym nic nie wartym mistrzostwem. Nic nie wartym, bo i tak Ligi Mistrzów nie będzie. Na dobrą sprawę dzisiejsze spotkanie pokazało, że mistrz polski jest gorszy od czerwonej latarni ligi, bo jak inaczej wyjaśnić fakt, że wy wygraliście tylko 1:0 u siebie z pyrkami, a Podbeskidzie 2:0 na wyjeździe. Oni przynajmniej pokazali, że są wartościową drużyną i przede wszystkim waleczną w przeciwieństwie do waszych kopaczyn. Jedynym słowem żenada ta polska piłka.
PS: Nie jestem kibicem Lecha, ani Podbeskidzia. A ten komentarz jest jak najbardziej obiektywny. W sumie na Lechu suchej nitki też nie można pozostawić, bo jak zdzierżyć fakt, że wicelider mający szansę na mistrza przegrywa w takim stylu z outsiderem? Nic mnie już nie zdziwi. Już na pewno nie to, że żaden polski klub nie awansuje do fazy pucharowej LE/LM. To czysta abstrakcja!Moze w nagrode jakiegoś Marsa dostaniesz
CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alaya Zobacz postaNO i na co wy Legia się podniecacie tym nic nie wartym mistrzostwem. Nic nie wartym, bo i tak Ligi Mistrzów nie będzie. Na dobrą sprawę dzisiejsze spotkanie pokazało, że mistrz polski jest gorszy od czerwonej latarni ligi, bo jak inaczej wyjaśnić fakt, że wy wygraliście tylko 1:0 u siebie z pyrkami, a Podbeskidzie 2:0 na wyjeździe. Oni przynajmniej pokazali, że są wartościową drużyną i przede wszystkim waleczną w przeciwieństwie do waszych kopaczyn. Jedynym słowem żenada ta polska piłka.
PS: Nie jestem kibicem Lecha, ani Podbeskidzia. A ten komentarz jest jak najbardziej obiektywny. W sumie na Lechu suchej nitki też nie można pozostawić, bo jak zdzierżyć fakt, że wicelider mający szansę na mistrza przegrywa w takim stylu z outsiderem? Nic mnie już nie zdziwi. Już na pewno nie to, że żaden polski klub nie awansuje do fazy pucharowej LE/LM. To czysta abstrakcja!
Prośba do adminów, dzisiaj wyjątkowo nie tnijcie tego typu wpisów"Zmiażdżyliśmy marksistowski materializm i zdezorientowaliśmy masonerię. Pokrzyżowaliśmy szatańskie machinacje masońskiego superpaństwa, mimo jego kontroli nad światową prasą i wieloma politykami. Walka Hiszpanii jest Krucjatą; jako żołnierze Boga, niesiemy ze sobą ewangelizację świata!" - Francisco Franco
Komentarz
Komentarz