Zamieszczone przez Krzym
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez KOMAN Zobacz postaboże, w co wy wierzycie? obejrzyjcie dzisiejszy mecz, a potem nasz ze śląskiem. Jest różnica? i nie chodzi o wynik
Komentarz
-
Pozwolę sobie krótko podsumować dzisiejsze wypowiedzi w tym wątku:
Mamoooooooooooo!! Bo Lech wygrywa.. Buuuuuuuuuuuuuu!"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaPozwolę sobie krótko podsumować dzisiejsze wypowiedzi w tym wątku:
Mamoooooooooooo!! Bo Lech wygrywa.. Buuuuuuuuuuuuuu!Ora et labora
Komentarz
-
Obejrzałem ten mecz i strasznie razi mnie jedna rzecz - różnica w mentalności (porównując nas do Lecha).
W analogicznej sytuacji, po bramce na 1:0 z turbosłabym przeciwnikiem (vide Lechia) nasi chcą dowieźć 3pkt jak najmniejszym kosztem. U poznaniaków jest zapierdol po kolejne bramki. Oby to asekuracyjne podejście nie zemściło na finiszu z jakimś Widzewem czy innym Ruchem.
Bądź co bądź, jutro mają być 3 pkt i to my jesteśmy w lepszej sytuacji przed 18stym!
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaNoo to Lech przyjeżdża za tydzień do Warszawy jako faworyt.
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaNoo to Lech przyjeżdża za tydzień do Warszawy jako faworyt. Może to i lepiej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaJeżeli jutro wygramy w Białymstoku, to nie sądzę."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez irasiad Zobacz postaWyżej wlezie, z większym hukiem spadnie.
Komentarz
-
Skoro jutro co najwyżej remis, to proponuję chłopaków zawrócić z Białegostoku, oddać walkowerem mecz i przygotujmy się do meczu z Lechem. Ah, zapomniałem- z nimi też nie mamy szans.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Nazwany użytkownik Zobacz postaLech co najwyżej nie zdobędzie mistrzostwa, natomiast z hukiem jakimkolwiek to może spaść tylko i wyłącznie Legia. Zdaje się, że e(L)egion kilka stron wcześniej tłumaczył dlaczego...
Komentarz
Komentarz