Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Myślę, że Pogoń i tak sobie poradzi a ja bym chyba wolał aby Podbeskidzie grając z Lechem jeszcze o coś walczyło.
Chyba nie sadzisz ze Podbeskidzie do meczu z Lechem straci szanse ? Brać należy pod uwagę to że Polonia nie otrzyma licencji a wtedy 15 drużyna się utrzyma
Co nie zmienia faktu, że miał prawo się wyrżnąć i Lech miałby ciepło przegrywając do przerwy 0:1. Na moje jednak skończy się standardowo jedną bramką dla poznaniaków po jakimś błędzie obrony Widzewa, w pierwszej połowie już była ku temu sposobność.
Co nie zmienia faktu, że miał prawo się wyrżnąć i Lech miałby ciepło przegrywając do przerwy 0:1. Na moje jednak skończy się standardowo jedną bramką dla poznaniaków po jakimś błędzie obrony Widzewa, w pierwszej połowie już była ku temu sposobność.
Ja tam wole styl angielski niż włoski i dobrze ze nie upadł jak nie musiał. Nadzieja w tym że Lech pierwszą połowe gra lepiej niż drugą.
Komentarz