Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• LECH gra cieniutko. Widać że są słabi fizycznie: łapały ich skurcze. Lepsza druzyna (WISLA) przegrała. Lech oprócz akcji bramkowej nie oddał żadnego celnego strzalu. Takim samym składem nie da się spinać na każdy mecz.18 maja rozwalamy ich na Łazienkowskiej ! LEGIA MISTRZ !

Komentarz

• Zamieszczone przez padre Zobacz posta

Ja bym szansy upatrywał jednak, poza wyższymi umiejętnościami zawodników, w naszej szerokiej i w miarę wyrównanej kadrze. Lech póki co daje radę, ale wypadł im Burić, dzisiaj Teodorczyka zaczęły łapać skurcze, Henriquezowi też coś piardło w łydce chyba. Mogą nie dać rady. Oby.
      +Tonev

Komentarz

• Zamieszczone przez Mistarz Zobacz posta
        +Tonev
        Coś mu się stało czy też skurcze?

Jeszcze te dodatkowe treningi z przed 2 tygodni wyjdą nam na dobre.

Komentarz

• Jednym okiem oglądałem konferencje po meczu z udziałem Rumaka na regionalnym kanale w Poznaniu i na pytanie od jakiegoś dziennikarza: czy nie uważa iż mecz został wyszarpany ,a forma w ostatnich meczach kondycyjna wydaje się być słaba. Zainteresowany lekko się zdenerwował Widać ,że coś jest w temacie i taj jak Janek zaryzykował mocniejszy okres treningowy. Zobaczymy kto wstrzeli się idealnie z formą na decydujące o mistrzostwie spotkanie .
          Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

• Zamieszczone przez brachu Zobacz posta
            Jednym okiem oglądałem konferencje po meczu z udziałem Rumaka na regionalnym kanale w Poznaniu i na pytanie od jakiegoś dziennikarza: czy nie uważa iż mecz został wyszarpany ,a forma w ostatnich meczach kondycyjna wydaje się być słaba. Zainteresowany lekko się zdenerwował Widać ,że coś jest w temacie i taj jak Janek zaryzykował mocniejszy okres treningowy. Zobaczymy kto wstrzeli się idealnie z formą na decydujące o mistrzostwie spotkanie .
            Jeśli faktycznie postąpił podobnie to póki co wychodzi na tym lepiej, bo nie stracili punktów.

Nie zauważyłem żeby coś było Tonevowi.
            Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
              Coś mu się stało czy też skurcze?

Jeszcze te dodatkowe treningi z przed 2 tygodni wyjdą nam na dobre.
              Chyba tylko skurcze ale został zmieniony w 78 min. na Możdżenia.

Komentarz

• Zamieszczone przez kalbi(L) Zobacz posta
                LECH gra cieniutko. (...) Lepsza druzyna (WISLA) przegrała. Lech oprócz akcji bramkowej nie oddał żadnego celnego strzalu.
                Wisła nie oddała w ogóle żadnego celnego strzału...

Komentarz

• Marna to pociecha, gdy szans na końcowy sukces upatruje się w skurczach zawodników innej drużyny.

Komentarz

• Nie sądzę żeby to było dobre zachowanie, patrzeć na grę i wyniki rywala...mistrza trzeba wygrać samemu, kompletując punkty w każdym meczu, nie pozwolić na stratę jak w Gliwicach. Pomimo słabej gry Lech te punkty póki co zdobywa więc innego wyjścia nie ma jak wygrywać każdy z sześciu pozostałych w lidze meczy. Raz strzelili celnie, wpadło i 3 pkt mają bo Wisła nie potrafiła nawet trafić w bramkę. Najważniejsze, żeby Janek reagował na to co się dzieje na boisku i w razie bezradności grających wpuścił kogoś innego.

Komentarz

• Ciekawie też za plecami Legii i Lecha, gdzie nikt mam wrażenie nie chce zdobyć tego trzeciego miejsca. Jeśli jeszcze dzisiaj Śląsk wtopi to już zupełnie zacznie być ciekawie

Komentarz

• Jeśli Piast wygra jutro w Chorzowie, wskoczy na czwarte miejsce. Legia wygrywa PP, więc jeżeli Gliwiczanie czwartę pozycję utrzymają do końca sezonu, to zagrają w pucharach...

PS. Za tydzień grają u siebie ze Śląskiem + raczej łatwy terminarz do końca sezonu. Mogą skończyć nawet na podium.
                        "Najdroższy i cenny od lat
                        To właśnie twój ojczysty kraj
                        Dla niego przelewasz swą krew
                        dla niego urodziłeś się
                        Twój honor to bronić tych barw
                        Ich mocą zyć każdego dnia
                        Niezłomny wśród ruin i kłamstw
                        To właśnie twój ojczysty kraj"

Komentarz

• Rzecz w tym, że jeśli Legia zdobędzie PP to w pucharach będzie grał Śląsk. Czwarta drużyna łapie się do pucharów tylko w sytuacji gdy Śląsk będzie na pudle, a jak przytomnie zauważono tego 3 miejsca nikt nie chce.
                          NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Zamieszczone przez Viola Zobacz posta
                            a jak przytomnie zauważono tego 3 miejsca nikt nie chce.
                            Drugiego zresztą też nie.
                            My na monopol mamy prawdę!

Komentarz

• Faktycznie... W swoich "rozważaniach" zupełnie pominąłem KSG i założyłem, że trzecie miejsce zajmie Piast lub Śląsk. Walka o puchary zapowiada się równie ciekawie jak ta o mistrza. Osobiście z tej trójki na podium najchętniej widziłabym Zabrzan.
                              "Najdroższy i cenny od lat
                              To właśnie twój ojczysty kraj
                              Dla niego przelewasz swą krew
                              dla niego urodziłeś się
                              Twój honor to bronić tych barw
                              Ich mocą zyć każdego dnia
                              Niezłomny wśród ruin i kłamstw
                              To właśnie twój ojczysty kraj"

Komentarz

• Tymczasem czysto statystycznie warto zauważyć, że bez względu na wynik meczu Śląsk - Pogoń malinowi definitywnie tracą mistrza.
                                Oderint, dum metuant - Niechaj nienawidzą, byleby się bali.

Komentarz

Pracuję...
                                X