Wybaczcie, ale wszyscy tu piszą ze mamy zwojować ligę mistrzów, wiec z takimi ogórkami na naszym podwórko to obowiązek wygrać. Bo jak w naszej lidze nie mamy dominować, to lepiej za bardzo się nie wychylać z ligą mistrzów.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaNikt nie zwraca na jedno uwagi- Lech zaczął grać sporo gorzej w meczu z Zagłębiem, dzisiaj znowu słabiej. Jestem przekonany, że gdzieś się potkną, bo zaliczają regres formy. Może się okazać, że my dołek mamy za sobą ( możliwe, że będzie inaczej), a oni w niego właśnie wpadają."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaNikt nie zwraca na jedno uwagi- Lech zaczął grać sporo gorzej w meczu z Zagłębiem, dzisiaj znowu słabiej. Jestem przekonany, że gdzieś się potkną, bo zaliczają regres formy. Może się okazać, że my dołek mamy za sobą ( możliwe, że będzie inaczej), a oni w niego właśnie wpadają.Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie
Komentarz
-
Gra Lecha to w tej sytuacji jest sprawa drugorzędna raczej. Głównie chodzi o to, że Legia straci mistrzowski tytuł tylko i wyłącznie dzięki własnej indolencji, brakowi umiejętności i chęci. Tak samo jak w zeszłym roku. Gdyby legioniści grali swoje to Lech mało powinien nas tu wszystkich interesować. Ale niestety. Piłkarze i trener znowu udowadniają, że w kluczowym momencie lepiej jest się położyć.
Komentarz
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaNikt nie zwraca na jedno uwagi- Lech zaczął grać sporo gorzej w meczu z Zagłębiem, dzisiaj znowu słabiej. Jestem przekonany, że gdzieś się potkną, bo zaliczają regres formy. Może się okazać, że my dołek mamy za sobą ( możliwe, że będzie inaczej), a oni w niego właśnie wpadają.
Zamieszczone przez Rasenith Zobacz postaGdyby legioniści grali swoje to Lech mało powinien nas tu wszystkich interesować.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rasenith Zobacz postaChyba już jest po zabawie. Jak zawsze. Niestety...
Lech zagrał dziś jakiś turbofutbol, czy zdążył nas po tym fartownym zwycięstwie wyprzedzić w tabeli?
Panowie, nie ośmieszajmy się.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rasenith Zobacz postaChyba już jest po zabawie. Jak zawsze. Niestety...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Eman Zobacz postaProblem to my mamy u siebie - Urban jak Skorza zaczyna grac nazwiskami co bylo widac w sobote - Ljuboja byl na boisku do samego konca bo moze... i zmiana w 88 na Saganowskiego. Lukasik i Vrdoljak - dwoch defensywnych z czego jeden nadaje sie wylacznie do wycinki. Jesli Urban czegos nie zmieni to Panowie skonczy sie tak jak rok temu i nie ma sie tu co licytowac bo zeby zdobyc MP to trzeba wygrywac a w sobote nie bylo widac zadnej woli zwyciestwa.
Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaJa myślę, ze Ty jesteś wielkim optymistą
Mam nadzieję, że mecz z nimi rozstrzygnie sprawę tytułu w tym roku (oczywiście na naszą korzyść) i ostatnie kolejki będzie można oglądać już z
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jasper121 Zobacz postaGdzie ty tu widzisz łatwą przeprawę do końca? Mamy z Lechem po jednym łatwym spotkaniu do końca i bezpośrednim(oni Widzew, my Lechię). Wisła powalczy na ambicji, nawet mają szansę na puchary, Bielsko dobrze gra, walczy o utrzymanie, dla nich każde spotkanie to walka, Śląsk też pewnie do końca będzie się bił o LE i Korona, która gra na ambicji z każdym.
Nie mówię, że my nie mamy łatwo, bo też cholernie trudne spotkania nas czekają bo Jagiellonia, Widzew i Ruch na wyjeździe to dla nas zawsze trudne spotkania. Ze Śląskiem na dwa babka wróżyła bo nie wiadomo ze względu na tabelę na koniec.
Czeka nas ciężka i emocjonująca walka do końca i mam nadzieję, ze nasi się ogarną.
Z kolei my mamy trudny wyjazd do Białegostoku i do Chorzowa, gdzie zawsze idzie po grudzie. A uwzględniając grę naszych gwiazdeczek, nawet pozostałe spotkania mogą być niewiarygodnie ciężkie.
Niepokonane Miasto, niepokonany Klub...
Komentarz
-
Powtarzam - to nie jest kwestia świetnej gry Lecha tylko żenady prezentowanej przez Legię. Na jakiej podstawie twierdzicie, że nasi bijący głową w mur piłkarze nagle zaczną wygrywać kolejne mecze? Sama wiara wam wystarczy? To powodzenia. Żeby być optymistą trzeba mieć jakieś podstawy ku temu. Wy tutaj piszecie jakby w Legii dało się zaobserwować progres, a nie regres. Legia nadal jest liderem, ale z taką grą jak dotychczas zmiana tego stanu rzeczy jest tylko kwestią czasu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rasenith Zobacz postaPowtarzam - to nie jest kwestia świetnej gry Lecha tylko żenady prezentowanej przez Legię. Na jakiej podstawie twierdzicie, że nasi bijący głową w mur piłkarze nagle zaczną wygrywać kolejne mecze? Sama wiara wam wystarczy? To powodzenia. Żeby być optymistą trzeba mieć jakieś podstawy ku temu. Wy tutaj piszecie jakby w Legii dało się zaobserwować progres, a nie regres. Legia nadal jest liderem, ale z taką grą jak dotychczas zmiana tego stanu rzeczy jest tylko kwestią czasu.
Komentarz
-
Ja tylko zwrócę uwagę, że po meczu z Lechem są jeszcze 3 kolejki.
Kiedy pomimo słabej wiosny w ubieglym sezonie wygralismy z Ruchem już się zaczęło świętowanie, a jaki był ciąg dalszy - wiadomo.
Co do tego, że Lech może się gdzieś potknąć. Niewykluczone, ale jestem jakoś - jak to niektórzy lubią pisać - ''dziwnie spokojny'', że w Białymstoku nie tylko nie wygramy, ale nawet nie zremisujemy i wtedy nawet wygrana z Lechem może nie mieć decydującego znaczenia, jak potem nam na wyjeździe Widzew czy Ruch zamuruje na 0:0 i nasi nie będą potrafili nic zrobić jak w Gliwicach.Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komentarz
-
@e(L)egion
Możliwe, że jestem optymistą. Natomiast twierdzę, że Lech będzie miał cholerne problemy u siebie z Wisła, bo Sarki i Małecki są idealni na kontry, a patrząc na formę tego pierwszego i jego szybkość- może być ciekawie.
Komentarz
Komentarz