Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Bonhart Zobacz posta
    Lech ma nielatwy kalendarz - Jaga na wyjezdzie, potem Wisla (niby najslabsza od lat, ale jeden mecz w tej rundzie musi im wyjsc) u siebie. Jest spora szansa, ze cos zgubia, a wtedy duzo latwiej jechaloby sie do Bialegostoku. Oczywiscie pod warunkiem, ze nasza passa zwyciestw nie zostanie frajersko przerwana w Gliwicach, albo (to bylaby zgroza) z Lechia u nas.
    Jagiellonia ma beznadziejną obronę więc jeśli się jakoś nie zepną (jak to zrobią na nas) to Lech pewnie da sobie z nimi radę. Ogólnie to patrząc na Poznaniaków nie liczyłbym zbytnio na jakąś stratę punktów do meczu z nami. Jaga, jak napisałem ma śmieszną obronę i nie wierzę za bardzo aby jakoś wybitnie postawiła się Lechowi. Wisła, no tutaj ewentualnie można o czymś myślę, bo Krakowianie nie grają już o nic i na luzie może im coś tam wyjdzie. Na Widzew chyba nikt normalny nie liczy, bo ci w tej rundzie na wyjazdach nic wielkiego nie grają wiec trudno liczyć, że w Poznaniu grając o nic, się jakoś zmobilizują.

Nie pozostaje nam nic innego jak wygrywać. Lech marzy pewnie o tym aby do meczu z nami mieć nas na mniej niż te 4 punkty (no albo w ogóle mieć nas z sobą) aby spowodować, że naszym graczom na Ł3 mogą latać portki (presja w tym meczu będzie przygniatająca). Owszem dzisiaj w drugiej połowie nie zagrali jakiejś rewelacji ale czy my coś wielkiego też gramy?
    "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Legia i Lech stracą do bezpośredniego meczu punkty bo inaczej być nie może
      Pytanie kto tych punktów straci mniej.
      Wisła grając tak jak z nami jest w stanie Lecha pocisnąć i...tylko Wisła z tego co pozostało ( pomijam oczywiście Nas ) jest w stanie Lechowi punkty odebrać "na dzisiaj".
      http://www.projektpilecki.pl/

Komentarz

• Przecież Wisła o nic nie gra, odpuszcza Lechowi tak jak inne zespoły.
        Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• NO jak nie gra?

Cały czas ma szanse na puchary.
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Czysto matematyczne.
            Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• 6 pkt do czwartego Górnika to nie jest wcale tak dużo. Nasza liga jest tak nieobliczalna, że pewnie walka będzie do końca. Oczywiście biorąc pod uwagę, że Legia zdobędzie PP.
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Nie ma co kalkulować i liczyć na innych, mamy +4 nad Lechem i mecz u siebie. Trzeba zapierd*lać samemu po mistrzostwo, bez oglądania się na pędzącą ciuchcię.

Fajny wywiad z Kiełbiem na Weszło, dość szczery.

Pamiętam taką sytuację… Przyszedłem do Lecha, jesteśmy po sparingu z Rosenborgiem, schodzę z boiska, patrzę, a tam tłum kibiców. Stoi paru karków, przechodzę kawałek dalej i słyszę: „Jacek!”, „Kiełb!”. Odwracam się, podchodzi do mnie taki gość i mówi: „pamiętaj, w tym klubie nie wystarczy biegać po boisku, tu trzeba zapier… dzielać, rozumiemy się?”. A ja taki skruszony, bo gościu dwa razy większy, mówię: „pewnie, że tak”. „No!”. Uśmiechnął się i poszedłem dalej. Przekazał, czego ode mnie oczekuje bez złośliwości na zasadzie: „pamiętaj, bo wpierdol”. Takie sytuacje sprawiają, że zawsze będzie mi się chciało grać w piłkę.
                całość: http://www.weszlo.com/news/14597-%E2...ich_przestrzec
                Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• Zamieszczone przez m82 Zobacz posta
                  Przecież Wisła o nic nie gra, odpuszcza Lechowi tak jak inne zespoły.
                  A byłam pewna, że to Rumak specjalizuje się w wietrzeniu spisków
                  NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Zamieszczone przez Viola Zobacz posta
                    A byłam pewna, że to Rumak specjalizuje się w wietrzeniu spisków
                    Nie wietrzę żadnego spisku, po prostu widzę co dzieje się z kopaczami z naszej ligi gdy grają z Legią, a jak grają z Lechem... na Legię zawsze jest mega spinka. Gdyby Wisła zagrała ze Śląskiem tak jak zagrali z nami to 2 maja jechalibyśmy do Krakowa.

Na 99% procent do meczu z Lechem potracimy jeszcze punkty... obstawiam Lechię u siebie i Jagę na wyjeździe - zobaczycie jakie będzie ciśnienie w Białymstoku po ostatnich wydarzeniach.

Komentarz

• Tak już jest że Legia żeby zdobyć mistrza musi być lepsza 2X od innych. Pamiętam zeszły rok i mecz chociażby z Widzewem, a potem był mecz Widzew - Lechia. Poziom gry Widzewa mówiąc delikatnie różny. Ciężka może być więc końcówka: Ruch, Widzew, Jaga, Śląsk... Ale cóż trzeba z tym żyć i wbrew wszystkim mistrza w końcu zdobyć

Komentarz

• Mamy pozdrowienia z Chorzowa
                        Ja rozumiem, że na gorąco po meczu można popsioczyć na pracę sędziów, ale na Boga oni nie widzieli powtórek? Przecież jaskółka Jankowskiego była pierwsza...
                        ...szanuj i bądź szanowany...

Komentarz

• Boli ich i ma bolec! Wszystkich ma bolec jak bedzieMY swietowac mistrzostwo!

Komentarz

• Jankowski co zrobił
                            Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                            Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                            Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• W Chorzowie właśnie puszczają piłkarskie jaja. Najpierw Pazio mało się nie zabił kopem w czoło, teraz Jankowski odpierdolił coś w stylu tego arabusa co nie trafił do pustej bramki z 30 cm. I to wszystko w Eurosporcie. Boże.

Komentarz

• Trzeba przyznać, że bramka Groclinu całkiem fajna.
                                https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

Pracuję...
                                X