Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez detoxizer Zobacz posta
    Poziom prezentowany przez Koronę jest dramatyczny.
    Za to my gramy rewelacyjnie.
    04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
      Za to my gramy rewelacyjnie.
      No na pewno ***** lepiej niż Korona.
      https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Korona to zespół własnego boiska, nic więcej. Na wyjazdach gorszy jest tylko Bełchatów. Górnik albo nie chce grać w pucharach albo z Nawałki taki trener, skoro po stracie Milika zespół na 8 meczów przegrał 6 i wiosną gorsza jest tylko Pogoń z Groclinem - ale najlepiej jakby na ten temat wypowiedział się Beret
        Ostatnio edytowany przez voytek; 26655.
        Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• Nasza liga jest tak wspaniała, że nawet Kulawik jeszcze marzy o europejskich pucharach mimo, że jego Wisła zajmuje 12 miejsce i gra głównie piach.W sumie wolałbym tych drwali z Kielc. I tak wiadomo,że nasi dużo w pucharach nie ugrają,ale może chociaż charakter by pokazali...
          "To trzeba przeżyć,żeby to zrozumieć,żeby w to uwierzyć..."

Komentarz

• Zamieszczone przez voytek Zobacz posta
            Górnik albo nie chce grać w pucharach albo z Nawałki taki trener, skoro po stracie Milika zespół na 8 meczów przegrał 6 i wiosną gorsza jest tylko Pogoń z Groclinem - ale najlepiej jakby na ten temat wypowiedział się Beret
            Jak się sprowadza do klubu trzech muszkieterów - Bonin, Zahorski i Jeleń w "życiowej formie" to się nie ma czemu dziwić, że grają jak grają.
            "..Walduś trenuj! Kariera przed tobą, chłopie. Pierdykniesz ze dwie bramki, to cię do Manchesteru wezmą albo do innego Liverpoolu, albo nawet do Legii, synek.."

Komentarz

• Jasne. Po pierwsze, o ile na poczatku rundy miał kilka kontuzji, tak teraz Górnik to ten sam twór co jesienią za wyjątkiem braku Milika, który wraz z "bendem go jadł" ciągnął ofensywę Zabrzan. Dwa to Nawałka te transfery zaakceptował. Niestety po stracie Milika zespół przestał istnieć, jedynym wytłumaczeniem może być właśnie brak finansów na puchary (jak obrona, która jesienią była monolitem zmieniła się w szwajcarski ser?), w przeciwnym wypadku z Nawałki dupa nie trener. Ale to już problem Górnika, nie mój.
              Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• Dobrze, ale od początku rundy praktycznie w każdym meczu gra przynajmniej 2 z tej trójki, a jeden zawsze. To jest praktycznie gra 9-10 na 11 przeciwników, bo ci trzej nic nie dają, a wręcz przeciwnie. Do tego często chyba wypadał z powodu kontuzji Kwiek w tej rundzie( mogę się mylić), który jest ważniejszą postacią tej drużyny, jak nie najważniejszą.
                A co do obrony sam nie wiem, nigdy nie była jakaś wybitna. Może Danch miał lepszą rundę, ciężko powiedzieć. Jedyne co mogę dodać, że jak się nie utrzymuje piłki z dala od własnego pola karnego to siłą rzeczy więcej jest zagrożeń pod własną bramką. A jak się ma Zahorskiego czy Bonina z przodu to się sabotuje swoją drużynę i tyle.
                "..Walduś trenuj! Kariera przed tobą, chłopie. Pierdykniesz ze dwie bramki, to cię do Manchesteru wezmą albo do innego Liverpoolu, albo nawet do Legii, synek.."

Komentarz

• Bełchatów jak na razie gra dla Pogoni.
                  Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Bardziej to bym się martwił o Podbeskidzie a nie Bełchatów

e: Przepraszam, mój błąd
                    Ostatnio edytowany przez trzeci; 52537.

Komentarz

• Zamieszczone przez TRZECI Zobacz posta
                      Bardziej to bym się martwił o Podbeskidzie a nie Bełchatów
                      Dlatego kolega napisał że gra dla Pogoni

Komentarz

• przejrzałem pobieżnie forum i chyba jeszcze nie było:

błędy sędziów na niekorzyść Legii w tym sezonie

Film ukazujący, co tak naprawdę robią sędziowie w meczach Legii Warszawa. Wielu się może zdziwić, gdyż kompilacja ma niewiele wspólnego z panującą opinią o w...

Komentarz

• PDB - GKS B. 1-1

I górale cisną.
                          Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Oglądam to kopanie się po czołach w Bielsku i widzę że Żurek gra katastrofalnie. Straty,nieudane dryblingi, balony zamiast podań.
                            Pomijam poziom spotkania - 30 liga Mozambiku.
                            http://www.projektpilecki.pl/

Komentarz

• Zamieszczone przez nst Zobacz posta
                              Oglądam to kopanie się po czołach w Bielsku i widzę że Żurek gra katastrofalnie. Straty,nieudane dryblingi, balony zamiast podań.
                              Dokładnie, też to chciałem napisać. Jeżeli prawdą jest to, że chłopak ma mniemanie o sobie jak nie wiadomo kto, to niestety ale cienko z przełożeniem tego na boisko.
                              Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Zamieszczone przez Weszlo.com
                                Wspomnieliśmy na początku relacji, że będziemy się przyglądać Żurkowi. I tak się przyglądamy i przyglądamy, i dochodzimy do tego samego wniosku co przed tygodniem. Chłopak nie ma pojęcia o piłce. Ktoś, kto nazwał go talentem, wyrządził mu sporą krzywdę. Stąd mały apel do Bartka - chłopaku, masz 20 lat, jeszcze możesz zacząć studia / otworzyć firmę / pomagać w pracy rodzicom (niepotrzebne skreślić). Na pewno spiszesz się tam lepiej!
                                Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

Pracuję...
                                X