Ja słyszę że lżą Papeckysa. Ktoś wie dlaczego?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
ŁKS nie grał źle, ba w pierwszej połowie miał optyczną przewagę. Po stracie drugiej bramki jednak już chyba zwątpili i Wisła gdyby wykorzystała te sam na sam co sobie stwarzała to wygrałaby 6:0.
Ale nie ma się co czepiać za to, że nasze pierdoły potraciły punkty tu i tam.Tysiąc lat przeminie, Żyleta nie zginie... !Komentarz
-
w tym roku w Pucharach graja 3 zespoły
Mistrz
Zdobywca Pucharu i wicemistrz
Jesli Mistrzem zostanie Wisła a Lech zdobedzie Puchar to wystarczy nam 3 miejsce jesli Mistrza zdobedzie Lech to bedziemy musieli wyprzedzić Wisłę
Jeśli natomiast Puchar zdobędzie Ruch to wtedy tez będziemy musieli zając 2 miejsce wiec do Pucharów jeszcze daleka drogaKomentarz
-
Może i się zdziwimy, bo Lech ma w sumie realne szanse na majstra (zakładając potknięcie Wisły w Gdańsku, bardzo wątpliwe zresztą). W mistrzostwo Legii przestałem wierzyć po meczu w Grodzie Kraka a dzisiejszy występ Wisły tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że prawie na pewno zdobędą majstra AD 2009.
GregorAE- nie ufam im. I jakoś trudno mi wyobrazić sobie sportową walkę Polonii w meczu z Lechem w sytuacji gdyby porazka czarnych z Lechem pozbawiała Legię tytułu.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".Komentarz
-
nie przyznawajmy tytuły zbyt szybko, Lechia gra o życie a w Poznaniu nie zagrała źle i była bliska wywiezienia punktu, co do podłożenia się Polonii to teoria mocno spiskowa, jeśli Lech wygra puchar z Ruchem to Polonia może zagrać w pucharach a Bełchatów depcze jej po piętach, więc nie widze powodu dla którego mieliby się podłożyć, poczekajmy do finiszu, każdy z trójki zainteresowanych ma jeszcze realne szanse na majstra-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!Komentarz
Komentarz