mimo wszystko uważam ze nasi wrogowie tj. Wisła :/
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Najsilniejszy atak w lidze?
Zwiń
X
-
najsilniejszy atak to Raul - Ronaldo wspomagany pomocnikami Zidane, Figo
a w polskiej lidze to moze byc co najwyzej silny atak na tle tragicznie slabych formacji defensywnych. i to tez trudno wyczuc ktory jest najlepszy. najgorsze jest to, ze wielka niewiadomo jest atak Legii, ktory pewnie bedzie tworzyl Saganowski (jak skonczy pauzowac) i Garcia (chyba ze Kuba ma inny pomysl, choc tu za wiele wymyslic sie nie da). jak sie zgraja i beda w dobrej formie, to Legia bedzie miala najsliniejszy atak.
Wisla ma tylko Zurawskiego (Frankowski to juz nie ta forma, a Dubicki jest cienki ja zyletki polsilver).
a w ogole to polska liga jest tragicznei cienka. dla Mistrza Kraju silba druzyna jest zespol z Cypru. Litosci. podobno nie ma juz pilkarskich kelnerow. a moze jednak sa22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaxxxiMnajsilniejszy atak to Raul - Ronaldo wspomagany pomocnikami Zidane, Figo
a w polskiej lidze to moze byc co najwyzej silny atak na tle tragicznie slabych formacji defensywnych. i to tez trudno wyczuc ktory jest najlepszy. najgorsze jest to, ze wielka niewiadomo jest atak Legii, ktory pewnie bedzie tworzyl Saganowski (jak skonczy pauzowac) i Garcia (chyba ze Kuba ma inny pomysl, choc tu za wiele wymyslic sie nie da). jak sie zgraja i beda w dobrej formie, to Legia bedzie miala najsliniejszy atak.
ale nie chodzi o to jak sie icj ustawi tylko jaki potencjal ma nasz atak...________________________________________
Zamieszczone przez szczepanZamieszczone przez MaxxxiMnajsilniejszy atak to Raul - Ronaldo wspomagany pomocnikami Zidane, Figo
ale nie chodzi o to jak sie icj ustawi tylko jaki potencjal ma nasz atak...
sparingi pokazują jaki mamy potencjał .... tylko trzeba go umiec wykorzystać
Komentarz
-
Zamieszczone przez dyhasparingi pokazują jaki mamy potencjał .... tylko trzeba go umiec wykorzystać22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
Według mnie,w tej chwili największy potencjał posiadają Wisła i Groclin.W pierwszym składzie grają czołowi polscy piłkarze,a zmiennicy również posiadają spore umiejętności.
O nas w tej chwili wiele nie można wiele powiedzieć.Svitlica jest w tej chwili bez formy,te podróży nikomu na dobre nie wyszły.Garcia jest wielką niewiadomą,ale liczę,że te bramki w sparingach znamionują jego wielką klasęPewien jestem tylko Saganowskiego.Na niego możemy liczyć.Cieśliński wielkim zawodnikiem nie jest,ale mam nadzieję,że z biegiem czasu będzie stawał się coraz lepszym piłkarzem.Szkoda,że nie mamy Mierzejewskiego :/
Nie mam pomysłu na podpis
Komentarz
-
Wisła wg. mnie miała ten potencjal przewodni ale rok temu ..Żurawski miał wsparcie w Kuźbie a kwartet dopełniały najlepsze skrzydła w polsce.
Obecnie ten facet wciąż jest w stanie wygrać sam mecz ,ale wg. obecnie nie ma praktycznie wsparcia zawodnikow którzy odpowiadali by jego klasie,dlatego sadze ze najwiekszy potencjał jak i zarówno pole do manewru ma Groclin - tam praktycznie na każdej pozycji w ofensywie gdyby wypadł jakiś zawodnik to sa w stanie zapełnić te luke równie pożytecznym graczem czego niestety nie można powiedzieć o Legii i ostatnio o Wiśle.Jesteś panem własnego losu.
Komentarz
-
po dzisiejszym meczu sa dwa wnioski: Legia nie ma ataku w ogole, a Wisla ma zajebisty na polska lige. Dubicki dwie, a Frankowski wszedl na boisko i minute pozniej strzelil na 4:0
jak dla mnie to bardzo przykre wnioski22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
Komentarz