Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reprezentacja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Chodzą plotki że polski głardjola wydzwania po szkoleniowcach kompletując sztab. Oby to tylko plotki były... probierzance mówimy stanowcze "nie".

Komentarz

• Jeżeli znowu "Leśne Piechniczki" zdecydowały (Na 100 % okołośląska grupa trzymająca władze chce michałka) to niestety tak będzie. Szczególnie, że to też funfel Kuleszy
      Chyba, że coś nie wyjdzie w umowach to może jednak Papszun

Komentarz

• Zamieszczone przez Paulista
        Chodzą plotki że polski głardjola wydzwania po szkoleniowcach kompletując sztab. Oby to tylko plotki były... probierzance mówimy stanowcze "nie".
        Jeżeli Kulesza po strzale w stopę chce sobie teraz odstrzelić swój discolopomwy łeb to chyba najlepszy sposób....

Komentarz

• Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: 1695140490997917581.jpg
Wyświetleń: 485
Rozmiar: 114,7 KB
ID: 2662444

„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Na Weszło piszą że Probierz.....

Komentarz

• Dramat. Można się łudzić że ostatnio wszyscy pisali o Bento a na konferencji wyszedl Santusz.

Komentarz

• Polska kadra to ma szczęście do znanych nazwisk, najpierw Mourinho potem Santos a teraz Guardiola.
                Tak przez łzy...

Komentarz

• Kurva ten Kulesza to jest jednak prostym chamem.....

Komentarz

• Poczekajmy cierpliwie...

Komentarz

• Kurva nie... Kulesza zapisze się w dziejach polskiej piłki jako najgorszy prezes pyzypyny. A to trudna sztuka przy np. Lacie...

Komentarz

• No niestety wszystko wskazuje na to, że jednak Kulesza idzie na totalną kompromitację. Liczyłem na Papszuna chociaż z drugiej strony przy obecnej atmosferze było to ryzyko, że awansu nie będzie nawet przez baraże i Papszun swoją szansę na kadrę straci. Skoro Lewemu nie pasował Brzęczek i jego pomysły to ciekaw jestem co powie na Probierza i jego sposób gry.

Komentarz

• Ja chyba śnię. Trenował kadrę większy pajac? No nic. Życzę jak najgorzej
                          Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Kulesza, wypier... jak najszybciej.

Jak Papszun mnie czasem irytował i chyba napisałem "oby nie został trenerem Legii" tak dziś powiem, że to kure..skie zagranie wobec niego, trenera z sukcesami. Oby znalazł świetną pracę poza Polską.
                            I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                            Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Może będzie ch*jowo, ale za to będzie śmiesznie Ciekawe, czy Kulesza konsultował swój wybór z Robercikiem? Tomereek, podłączam się do życzeń.

Komentarz

• Ja tam skreślal nie będę a może odpali jak Nawałka czego mu życzę bo fajnie jakby kadra znowu dawałaś radość !

Najważniejsze będą najbliższe powołania. Oby bez starej gwardii.
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎