No, a z najnowszych doniesień póki co nic się w sprawie Santosa nie zmienia. Nie wiem czy to znak, że jednak pozostaje na stanowisku czy Kulesza najpierw za jego plecami chce dogadać następcę i dopiero mu podziękować.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Reprezentacja
Zwiń
X
-
-
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”Komentarz
-
Ja to jestem ciekawy kto się szykuje na nowego prezesa. Ktoś musi mieć jaja, żeby pakować się w obecne wizerunkowo/organizacyjne bagno. Nie wiem, może powinien to być jakiś ex-piłkarz przed 50, z językiem, ze znajomościami, w miarę lubiany, otoczony fachurami. Tylko kto?
Dudek kurde?Komentarz
-
Ja to jestem ciekawy kto się szykuje na nowego prezesa. Ktoś musi mieć jaja, żeby pakować się w obecne wizerunkowo/organizacyjne bagno. Nie wiem, może powinien to być jakiś ex-piłkarz przed 50, z językiem, ze znajomościami, w miarę lubiany, otoczony fachurami. Tylko kto?
Dudek kurde?
Spełnia te kryteria.Komentarz
-
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”Komentarz
-
Komentarz
-
Kurde, czy tam naprawdę nie ma nikogo ogarniętego, kto by wpisał w umowie wyjście z grupy eliminacyjnej zamiast awans? W sensie, żeby w razie wygranych baraży z kimś innym, ta umowa się nie przedłużała.Komentarz
-
Komentarz
-
Czy serio uważacie, ze w PZPNie/dla PZPNu pracuja prawnicy, którzy nie potrafią napisać w odpowiedni sposób kontraktu ?
z jakiegoś powodu taka umowa to zapewne ma pare stron więcej niż 2-3 stronicowa umowa o prace.wiadomo co, wiadomo z kim.Komentarz
Komentarz