Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reprezentacja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No, a z najnowszych doniesień póki co nic się w sprawie Santosa nie zmienia. Nie wiem czy to znak, że jednak pozostaje na stanowisku czy Kulesza najpierw za jego plecami chce dogadać następcę i dopiero mu podziękować.

Komentarz

• Na pewno dużo kasy by mu musieli wypłacić w przypadku takiego zwolnienia. Kulesza i reszta ból dupy zawsze mają największy jeżeli chodzi o odejmowanie sobie od pyska

Komentarz

• Łatwiej już załatwiać sprawy z Zenkiem czy Boysami.

Komentarz

• Zamieszczone przez Berni
          Na pewno dużo kasy by mu musieli wypłacić w przypadku takiego zwolnienia.
          Pensję za październik i listopad. Nie wiem na co oni jeszcze czekają

„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Ja to jestem ciekawy kto się szykuje na nowego prezesa. Ktoś musi mieć jaja, żeby pakować się w obecne wizerunkowo/organizacyjne bagno. Nie wiem, może powinien to być jakiś ex-piłkarz przed 50, z językiem, ze znajomościami, w miarę lubiany, otoczony fachurami. Tylko kto?
            Dudek kurde?

Komentarz

• Zamieszczone przez jednopostowiec
              Ja to jestem ciekawy kto się szykuje na nowego prezesa. Ktoś musi mieć jaja, żeby pakować się w obecne wizerunkowo/organizacyjne bagno. Nie wiem, może powinien to być jakiś ex-piłkarz przed 50, z językiem, ze znajomościami, w miarę lubiany, otoczony fachurami. Tylko kto?
              Dudek kurde?
              Może Piszczu...
              Spełnia te kryteria.

Komentarz

• Zamieszczone przez Sugarman

To nie takie proste, bo on ma chyba automatyczne przedłużenie umowy w przypadku awansu. A awans jest jeszcze teoretycznie możliwy.
                Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez Budyń_70
                  Może Piszczu...
                  Spełnia te kryteria.
                  wczoraj w polsacie wyłonił się Kręcina. Wcale by mnie nie zdziwiło, jakby jakieś swoje kontakty odpalał, żeby stary porządek zapanował

Komentarz

• Zamieszczone przez jednopostowiec
                    wczoraj w polsacie wyłonił się Kręcina. Wcale by mnie nie zdziwiło, jakby jakieś swoje kontakty odpalał, żeby stary porządek zapanował
                    Taaa, widziałem, nic się nie zmienił

Komentarz

• Zamieszczone przez księciuniu

To nie takie proste, bo on ma chyba automatyczne przedłużenie umowy w przypadku awansu. A awans jest jeszcze teoretycznie możliwy.
                      Kurde, czy tam naprawdę nie ma nikogo ogarniętego, kto by wpisał w umowie wyjście z grupy eliminacyjnej zamiast awans? W sensie, żeby w razie wygranych baraży z kimś innym, ta umowa się nie przedłużała.

Komentarz

• Zapewne konstruując ten kontrakt nie brali pod uwagę awansu poprzez baraż Jak pewnie każdy po takim losowaniu.

Komentarz

• No skoro jednak jest ta opcja przedłużenia, zamiast bezwarunkowego przedłużenia, to coś tam świtało widać. No bo chyba nie zakładali, że dadzą poprowadzić baraż komuś, kto nie wyjdzie właśnie z takiej grupy

Komentarz

• Naprawdę? Sądzę, że nie mieli takich rozkminek, więc wpisali po prostu "awans".

Komentarz

• Zamieszczone przez Sugarman

Szczerze mówiąc to nawet nie wiem jakie są te zapisy kontraktowe . Jeżeli tak jak piszesz to może do kolejnego spotkania, abyśmy stracili już całkowicie szanse na awans xd

Komentarz

• Czy serio uważacie, ze w PZPNie/dla PZPNu pracuja prawnicy, którzy nie potrafią napisać w odpowiedni sposób kontraktu ?

z jakiegoś powodu taka umowa to zapewne ma pare stron więcej niż 2-3 stronicowa umowa o prace.
                                wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎