Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reprezentacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez jednopostowiec Zobacz posta

Bielik to póki co taka nasza wieczna nadzieja, niespełniona niestety przez te pieprzone kontuzje. Oby to samo nie stało się z Moderem
    Kontuzje mu stanęły na przeszkodzie aby biec szybciej, niż sedzia przy bramce na 2-0 dla Francji w 1/8 finału Mundialu?
    Może dlatego jest niespełniony, bo jest beztalenciem i pieprzonym leniem z mentalem 5 latka? Porównywanie go z Moderem, który z miejsca wjechał na boiska Premier League, to jakiś żart. Czy ta pizdeczka w ogóle zagrała tam z 1 mecz, czy wszystko to w jakichś 3 ligach?
    Mam nadzieję, że już nigdy go nie zobaczymy w koszulce reprezentacji. Slisz by wyglądał o niebo lepiej.

Komentarz

• Tu jednak trzeba więcej oczekiwać od piłkarzyków, minimum zaangażowania. Czesi grali piłka prostą, podaj, wyjdź na pozycję, odegraj. My mamy kłopot z podstawowymi atrybutami piłki- zresztą cała polska piłka ma taki problem. Trudno od trenera wymagać skoro przeprowadził trzy treningi. Stoperzy to jednak z całym szacunkiem nieporozumienie. Postawić na duet Salamon- Jędza, o wiele lepiej by wyglądali. Rozumiem że za chwile przyjdzie mecz z Wyspami Owczymi i Mołdawią, i primadonna Robercik strzeli z 6 goli, ale może by tak pokazywał więcej w meczach z lepszymi drużynami?.

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta

Kontuzje mu stanęły na przeszkodzie aby biec szybciej, niż sedzia przy bramce na 2-0 dla Francji w 1/8 finału Mundialu?
        Może dlatego jest niespełniony, bo jest beztalenciem i pieprzonym leniem z mentalem 5 latka? Porównywanie go z Moderem, który z miejsca wjechał na boiska Premier League, to jakiś żart. Czy ta pizdeczka w ogóle zagrała tam z 1 mecz, czy wszystko to w jakichś 3 ligach?
        Mam nadzieję, że już nigdy go nie zobaczymy w koszulce reprezentacji. Slisz by wyglądał o niebo lepiej.
        Na pewno zostawiłby kawał serducha na boisku.

Komentarz

• Mogę już napisać "a nie mówiłem" czy to za wcześnie będzie witanie się z gąska i tylko podk*rwie co po niektórych i mi to potem wypomną?
          http://komandir.wrzuta.pl/audio/9lE2...zek_czajkowski

Komentarz

• Zamieszczone przez Citlivu Zobacz posta
            Mogę już napisać "a nie mówiłem" czy to za wcześnie będzie witanie się z gąska i tylko podk*rwie co po niektórych i mi to potem wypomną?
            Wszystko zależy od tego co takiego mówiłeś i komu

Najgorzej wypadła para stoperów, Bielik i tradycyjnie już Linetty, który rzekomo we Włoszech przeżywa właśnie swój szczyt formy, wczoraj tego nie widziałem.
            Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)ukas Zobacz posta
              W dzisiejszych czasach opaska kapitana NIC nie znaczy, dostają ją najbardziej popularni, a nie ci którzy się do tego nadają. W naszej kadrze NIKT się nie nadaje.
              Po tym wpisie miałem tu Bielika namaścić na przyszłego kapitana. Ugryzłem się w klawiaturę, szkoda bo fajnie by ten wpis teraz wyglądał, zacytowany jeszcze

Komentarz

• Czesio by tego nie przegrał. Może by był antyfutbol, ale przynajmniej każdy by wiedział co ma robić na boisku. Z Albańcami nie spodziewam się niczego więcej niż remis.
                „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Czesio był by dobrym selekcjonerem gdyby nie miał sku....łego charakteru. Wszędzie gdzie pracował to robił kwasy. Nawet w pół roku w reprezentacji też mu się to udało.
                  Taktycznie jest świetny ale mental nie ten.

Komentarz

• Aż chce mi się zacytować Stanisława Levy'ego z czasów trenowania Śląska: "to ne je, kurva, mužstvo​, to sou pozoranty".
                    Podziękować należy nie mitycznym januszom, ale dziennikarzolom oraz ekspertom - piłkarskim emerytom (vide artysta Wawrzyniak), którzy chcieli uwalniać drzemiący w tej reprezentacji potencjał, i przede wszystkim Najlepszemu Polskiemu Piłkarzowi Wszechczasów, który ze swojej reprezentacyjnej gry chciał czerpać radość. To oni wspólnymi siłami wykopali Czesia i nadstawili dupę na solidnego kopa ze strony Czechów.
                    Od czasu historycznej wygranej z Niemcami, kiedy Repra była w full gazie, z dobrymi peselami liderów, jest stała równia pochyła, którą czasami udawało się naprostować cegłą, kielnią i cementem, w skrócie - sztuką murarską.
                    Kiwior, Bielik to jakieś wirtualne pokemony są. Pisanie o jakimkolwiek "mentalu" w kontekście takich plastików jest semantycznym nieprozumieniem.
                    A problem Guru, Skarbnicy Złotych Myśli, Twarzy Reprezentacji, Zawodnika-Od-Którego-Zaczyna-się-Ustalać-Skład, Kopacza Lotto będzie się nadal ciągnął, chyba że Santos naprawdę pokaże jaja.
                    "Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
                    "Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
                    Up the Anchor!

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
                      Porównywanie go z Moderem, który z miejsca wjechał na boiska Premier League, to jakiś żart.
                      Chodziło mi o kontekst a nie porównanie piłkarzy. O trudy powrotów po dłuższej przerwie. Wiesz, czy nam się to podoba czy nie, większość 'ekspertów' wiecznie czekała na Bielika, miał być następcą Krychowiaka i takie tam. Ja, jak wielu z nas ma wielkie oczekiwania i nadzieje związane z Moderem, ale chłopak będzie bez gry chyba z rok...

Komentarz

• Zamieszczone przez Jestem Zobacz posta

Wszystko zależy od tego co takiego mówiłeś i komu

Najgorzej wypadła para stoperów, Bielik i tradycyjnie już Linetty, który rzekomo we Włoszech przeżywa właśnie swój szczyt formy, wczoraj tego nie widziałem.
                        Komu, to szczerze nie pamiętam nicku/nicków, adresat może będzie pamiętał. Ja pamiętam natomiast, że było ajwaj, aż jedna? osoba z buzią wyskoczyła do mnie, gdyż aż tak bardzo miała inne zdanie Natomiast co powiedziałem, to mniej więcej to co Sarinosoman obecnie... w skrócie, że z gówna biczu nie ukręcisz i niedocenianie co się osiągnęło za Czesia, a domaganie się jego zmiany jako panaceum, jest mówiąc delikatnie, mało mądre Natomiast jak już jesteśmy przy wypowiedzi Sarinosomana to z jednym fragementem pozwolę sobie nie zgodzić się - "Podziękować należy nie mitycznym januszom, ale dziennikarzolom oraz ekspertom " - ja jednak mam pretensje również do mitycznych Januszów, że tak się dają w ch*ja robić tym dziennikarzolom i ekspertom i rezonują ich wysrywy.
                        http://komandir.wrzuta.pl/audio/9lE2...zek_czajkowski

Komentarz

• Jak Santos dziś wystawi tego parodystę Gumnego, przezroczystego Linettego albo S.Szymańskiego na skrzydle to stawiam na nim krzyżyk.
                          Mogę jeszcze zrozumieć kiepskie rozeznanie bo mógł się nie dowiedzieć że Gumny nadaje się do tarcia chrzanu, a Karolek wyczłapał ponad 40 meczów w kadrze lecz ani jednego dobrego.

Ale po tym jak się o tym przekonał naocznie i znowu popełni te same błędy to zwątpię w jego fachowość.

Mam nadzieję że niedługo poukłada klocki i coś jeszcze z tego będzie. Benhakker też zaczynał fatalnym 1-3 z Finlandią, a później zrobił selekcję i było ok.

Komentarz

• Trzeba oczyścić reprezentację z parodystów i zestawić ją na nowo z walczaków, którzy Orzełka mają w sercu oraz kibiców w poszanowaniu.
                            Też mam jeszcze nadzieję, że ten fachowiec dokona takiej "remontady" naszej drużyny narodowej.

Komentarz

• Jak nikt nie może, to zawsze jest niezastąpiony w takich sytuacjach Świder.

Dobry wynik w Mołdawii.

Komentarz

• Kurcze, ten Świderski wirtuozem nie jest, ale przynajmniej chce mu się biegać i coś tam dziubnie zawsze

Komentarz

Pracuję...
                                X