Jak na nasze możliwości (i PZPN), to dobry wybór. Cudów z tą kadrą nikt nie zrobi, ale skoro potrafił posadzić na ławie Ronaldo, to przynajmniej jest nadzieja, że nie będzie się bał kliki podstarzałych "gwiazdorów", z bezglutenowym barcelończykiem na czele.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Reprezentacja
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaDwa minusy: wiek i o ile dobrze kojarzę to słabo z językami obcymi
No nie powiem, ciekawy wybór. Nazwisko wielkie. Oby mu się chciało na stare lata.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
Ale to jak się dogadywał w Grecji? Nie po angielsku? Chyba, że to przytyk do prezesa i tego, że FS nie zna polskiego ani rosyjskiego
No nie powiem, ciekawy wybór. Nazwisko wielkie. Oby mu się chciało na stare lata.I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Będę rozmawiał po angielsku, ale to jest odpowiedź na ten moment. Może w przyszłości, jeżeli uda mi się mówić po polsku, to będę próbował komunikować się właśnie w języku ojczystym reprezentacji
I nie pękaj przed gwiazdeczkami.Bazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
Ale to jak się dogadywał w Grecji? Nie po angielsku? Chyba, że to przytyk do prezesa i tego, że FS nie zna polskiego ani rosyjskiego
No nie powiem, ciekawy wybór. Nazwisko wielkie. Oby mu się chciało na stare lata.
Coś mi się musiało pokrzaczyć z Petkoviciem, bo on chyba bez angielskiego, tylko bodajże z francuskim.
Niech sie dziadkowi wiedzie, choć przesadnym optymistą nie jestem.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Ja czytałem, że Petković to właśnie poliglota i podobno potrafi rozmawiać w bodaj ośmiu (8!) językach. Szczerze mówiąc liczyłem akurat na szwajcarskiego jugola, ale Santos też konkretny Tak czy inaczej to wielkich różnic się nie spodziewam, ale może jednak. Oby
Ostatnio edytowany przez Berni; 86755.
Komentarz
-
Nie oglądałem za dużo meczów reprezentacji Portugalii pod jego wodzą. Właściwie to chyba w ogóle ich nie oglądałem. Widziałem jeden i moim zdaniem on świadczy o tym że gościu pojęcie ma. Mianowicie mecz na Euro z nami. Pięknie nas wtedy rozpracował. Oddał nam piłkę i pozwolił "grać".
Komentarz
-
Zamieszczone przez Berni Zobacz postaJa czytałem, że Petković to właśnie poliglota i podobno potrafi rozmawiać w bodaj ośmiu (8!) językach. Szczerze mówiąc liczyłem akurat na szwajcarskiego jugola, ale Santos też konkretny Tak czy inaczej to wielkich różnic się nie spodziewam, ale może jednak. Oby
Dobra, nieważneLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
We wtorek Fernando Santos został ogłoszony nowym selekcjonerem reprezentacji Polski. Tego samego dnia portugalski szkoleniowiec opuścił Warszawę i udał się na zasłużone wakacje. Jak dowiedziała się Interia, 68-latek w planach ma między innymi pielgrzymkę do Jerozolimy.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/reprezentac...ke,nId,6559111
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Znowu bez Gikiego i Pawłowskiego„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sugarman Zobacz postaZnowu bez Gikiego i Pawłowskiego349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
Komentarz