Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reprezentacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak na nasze możliwości (i PZPN), to dobry wybór. Cudów z tą kadrą nikt nie zrobi, ale skoro potrafił posadzić na ławie Ronaldo, to przynajmniej jest nadzieja, że nie będzie się bał kliki podstarzałych "gwiazdorów", z bezglutenowym barcelończykiem na czele.

Komentarz

• Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
      Dwa minusy: wiek i o ile dobrze kojarzę to słabo z językami obcymi
      Ale to jak się dogadywał w Grecji? Nie po angielsku? Chyba, że to przytyk do prezesa i tego, że FS nie zna polskiego ani rosyjskiego
      No nie powiem, ciekawy wybór. Nazwisko wielkie. Oby mu się chciało na stare lata.

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta

Ale to jak się dogadywał w Grecji? Nie po angielsku? Chyba, że to przytyk do prezesa i tego, że FS nie zna polskiego ani rosyjskiego
        No nie powiem, ciekawy wybór. Nazwisko wielkie. Oby mu się chciało na stare lata.
        Mówił na konferencji, że z zawodnikami będzie gadał po angielsku.
        I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
        Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Będę rozmawiał po angielsku, ale to jest odpowiedź na ten moment. Może w przyszłości, jeżeli uda mi się mówić po polsku, to będę próbował komunikować się właśnie w języku ojczystym reprezentacji
          Powodzenia trenerze! Przyda się.
          I nie pękaj przed gwiazdeczkami.
          Bazinga!
          Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta

Aż tak finezyjny nie byłem
            Coś mi się musiało pokrzaczyć z Petkoviciem, bo on chyba bez angielskiego, tylko bodajże z francuskim.

Niech sie dziadkowi wiedzie , choć przesadnym optymistą nie jestem.
            Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
            St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Ja czytałem, że Petković to właśnie poliglota i podobno potrafi rozmawiać w bodaj ośmiu (8!) językach. Szczerze mówiąc liczyłem akurat na szwajcarskiego jugola, ale Santos też konkretny Tak czy inaczej to wielkich różnic się nie spodziewam, ale może jednak . Oby
              Ostatnio edytowany przez Berni; 86755.

Komentarz

• Nie oglądałem za dużo meczów reprezentacji Portugalii pod jego wodzą. Właściwie to chyba w ogóle ich nie oglądałem. Widziałem jeden i moim zdaniem on świadczy o tym że gościu pojęcie ma. Mianowicie mecz na Euro z nami. Pięknie nas wtedy rozpracował. Oddał nam piłkę i pozwolił "grać".

Komentarz

• Zamieszczone przez Berni Zobacz posta
                  Ja czytałem, że Petković to właśnie poliglota i podobno potrafi rozmawiać w bodaj ośmiu (8!) językach. Szczerze mówiąc liczyłem akurat na szwajcarskiego jugola, ale Santos też konkretny Tak czy inaczej to wielkich różnic się nie spodziewam, ale może jednak . Oby
                  O Petkoviciu w necie krążą zarowno informacje, że włada 8 językami, jak też, że z tymi najważniejszymi jak angielski czy francuski u niego kiepsko. Po plotce o wyborze Bento był na meczykach jakiś program i jeżeli dobrze pamietam to Piotr Koźmiński coś w stylu tej drugiej wersji mówił - że włoski, różne bałkanskie, ale z tymi wazniejszymi to słabo.
                  Dobra, nieważne
                  Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                  St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Typo rozumie po francusku i angielsku, odpowiada po włosku lub niemiecku.

Nie pytajcie skąd wiem, ale wy też mogliście.

Komentarz

• We wtorek Fernando Santos został ogłoszony nowym selekcjonerem reprezentacji Polski. Tego samego dnia portugalski szkoleniowiec opuścił Warszawę i udał się na zasłużone wakacje. Jak dowiedziała się Interia, 68-latek w planach ma między innymi pielgrzymkę do Jerozolimy.
                      Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/reprezentac...ke,nId,6559111

„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• "It's Poland??? Not Holland??? Oh shit... what should I do now... better go to Jerosolima to pray..."

Komentarz

• Raczej suchar, bo na konfie Santos - niczym Wajda na Oscarach - mówił to, co myśli, a myśli zawsze po portugalsku. A w tym języku "Polskę" trudno pomylić z "Holandią".

Komentarz

• Za Krychowiaka duuuuży plus. Nareszcie.
                            Za to nie rozumiem braku Kownackiego.
                            Bazinga!
                            Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• Znowu bez Gikiego i Pawłowskiego
                              „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Zamieszczone przez Sugarman Zobacz posta
                                Znowu bez Gikiego i Pawłowskiego
                                Ty tak poważnie ?
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Pracuję...
                                X