Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reprezentacja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Komentarz

• Mam nadzieję, że się potwierdzi i zobaczymy Szymiego od pierwszej minuty

Przypuszczalny skład na mecz z Holandią:

Szczęsny - Bednarek, Glik, Kiwior - Frankowski, Linetty, Krychowiak, Zalewski (Bereszyński) - Szymański, Zieliński - Lewandowski

Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/przewid...ia/196594-n​

Komentarz

• O w ryj. Śmiać mi się chciało z tej całej srakoty o brak powołania Gikiewicza, ale teraz patrzę że gruby Majeckiego powołał

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin
          O w ryj. Śmiać mi się chciało z tej całej srakoty o brak powołania Gikiewicza, ale teraz patrzę że gruby Majeckiego powołał
          A mi się nie chciało bo to nie było śmiesznie tylko żałosne. Nie wiem tylko czy to wina samego zainteresowanego czy dzbannikarzy.

Komentarz

• Wuja gramy. Dwóch-trzech zawodników próbuje szarpać, a reszta zostaje z tyłu i trzyma kciuki.

Komentarz

• Linetty bardzo dyskretny występ, więc nie dziwi, że dostał od Cześka wędzisko.
              Strach przed wyjściem na pozycje, to jak mamy grać, komu podać...

Komentarz

• Kuźwa, Milik mógł zrobić wejście smoka.

Komentarz

• Co dostał od Cześka Linetty?

Komentarz

• Stary dobry Milik.

Komentarz

• Różnica dwóch klas. Holendrzy pełen Luz w rozegraniu piłki, a u nas kupa w gaciach.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
                        Stary dobry Milik.
                        Parafrazując: Człowiek z ekstraklasy wyjdzie, ale ekstraklasa z człowieka już nie.

Klepią nas trzema podaniami z jednego podania. Różnica klas. I to podobno drugi pomarańczowy garnitur.
                        Za kibicowski trud, za święte barwy Twe...

Komentarz

• Zamieszczone przez Mayhe(L)

Parafrazując: Człowiek z ekstraklasy wyjdzie, ale ekstraklasa z człowieka już nie.

Klepią nas trzema podaniami z jednego podania. Różnica klas. I to podobno drugi pomarańczowy garnitur.
                          To ich najmocniejszy skład.
                          Pewnie wymienią bramkarza.
                          Reszta to ich podstawowa jedenastka, maksymalnie
                          De Vrij na środku obrony i Klassen do pomocy.

Komentarz

• Strasznie mi szkoda Lewandowskiego, że musi z takimi padacznikami grać i co gorsza jeszcze to firmować.

Komentarz

• Zagrali sobie Holendrzy na jakieś 70%, taki miły sparing. Nasza najciekawsza sytuacja to ta Szczęsnego ​​​​​​.
                              Bazinga!
                              Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.

Komentarz

• To było żałosne ale taka niestety jest rzeczywistość. My po prostu uprawiamy inną dyscyplinę niż reszta świata co najdobitniej widać na tle takich drużyn jak Holandia czy Belgia. Kulturą gry zjadają nas na śniadanie i to bez zbytniego wysiłku. Ten mecz pokazał, co prawdopodobnie czeka nas w Katarze.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎