Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Reprezentacja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ja dotrwałem do Hymnów, Polski i Szkocji i kimono. Podobno nic nie straciłem a nawet zyskałem dłuższy sen. Jakieś kontuzje i brak pomysłu. Podkreślam, że "podobno".
    We wtorek może uda mi się zobaczyć pierwszą połowę.

Zobaczyłem bramkę dla Szkotów i weź mi ktoś wytłumacz zachowanie Zielińskiego. Gra we włoskiej lidze, w poważnym klubie a tu taki babol amatorski.

Ja tam w Chorzowie widzę jedynie błysk Lewego.

Dlaczego kurła nie grają w soboty/piątki? A w ogóle dlaczego nie ma bojkotu tego jebaanananego Kataru?

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
      A w ogóle dlaczego nie ma bojkotu tego jebaanananego Kataru?
      Niektórzy nasi reprezentanci bojkotują, widać to było w meczu ze Szkotami ...
      Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Swoją drogą mecz towarzyski ze Szkocją przed ważnymi barażami to kiepski pomysł.
        wyspiarze słyną z dość ostrej gry więc prawdopodobieństwo kontuzji u naszych graczy wzrasta.

Komentarz

• Mam złe przeczucia, to znaczy przewiduję casus "pierwszego meczu na wielkim turnieju". Czyli kilo kupy w majtach i jakieś kuriozalne błędy indywidualne, co ukręcą ten mecz.

Komentarz

• Rzekomo taki skład jest "w grze""
            Szczęsny – Cash, Bednarek, Glik, Bereszyński – Góralski, Bielik, Moder – Zieliński, Szymański – Lewandowski

Być może to ściema dla Szwedów, ale ja bym nie był specjalnie zaskoczony takimi wyborami Grubego Czesia po meczu ze Szkotami.
            Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Jeśli tak, to Bereś jest straszną zapchajdziurą w tej kadrze - jak nie polprawy stoper, to lewa obrona. Najpierw Piszczek nie dał mu pograć na swojej pozycji, teraz wygląda na to, że Cash mu ją zablokuje.

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek
                Jeśli tak, to Bereś jest straszną zapchajdziurą w tej kadrze - jak nie polprawy stoper, to lewa obrona. Najpierw Piszczek nie dał mu pograć na swojej pozycji, teraz wygląda na to, że Cash mu ją zablokuje.
                a druga sprawa to na *** on powołał 3 lewych obrońców ?
                349meczów*
                71 goli*
                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Mądra zmiana Góralskiego z kartką na Krychę przez Cześka.
                  Lewy w swoim stylu......piknie
                  Ed. Rewelacyjny występ Szymiego wg mnie.
                  Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.

Komentarz

• Zielu Zielu !
                    Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Szymański dziś TOP. Co piłki daje to
                      Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Jak Ibra nie dostanie minimum żółtej przez te 15 min to się zdziwię :d

Komentarz

• Czesiek to trener idealny pod turnieje, powinni go zostawić.

Komentarz

• Mamy Katar

Komentarz

• Ogrywamy szwedzkie kvrwy i mamy troszeczkę Kataru.

Komentarz

• Brawo Sebastian. Bardzo dobry mecz

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎