U mnie mimo wszystko trener ma kredyt zaufania. Mimo że po pierwszych powołaniach miałem podobne zdanie jak wy.
Posluchalem wypowiedzi Brzeczka zarówno w Cafe i L+ i je kupuje.
Po pierwsze Nawałka też powoływal Kubę i nikt nie miał mu tego za złe.
Po drugie naprawdę ciężko znaleźć dobrego skrzydłowego (Grosik, Rybus....)
Po trzecie ewidentnie Trener ma pomysł z Ręce a przy Kubie na pewno łatwiej Arkowi się będzie grało aniżeli z jakimś młodym albo Grosikiem który nie lubi wracać.
Po czwarte w zimę Kuba (to samo ma się Recy, Bednarka,) pewnie zmieni klub i miejmy nadzieję zacznie grać a od listopada do. Marca nie będzie zgrupowan. Tak więc trener ma jeszcze dwa zgrupowania na testowanie swoich wyborów.
Liga Narodów to tylko fajny dodatek. Najważniejsze są eliminacje w przyszłym roku. Do czasu kiedy ich nie spirdoli to myślę że można dać mu kredyt zaufania
Posluchalem wypowiedzi Brzeczka zarówno w Cafe i L+ i je kupuje.
Po pierwsze Nawałka też powoływal Kubę i nikt nie miał mu tego za złe.
Po drugie naprawdę ciężko znaleźć dobrego skrzydłowego (Grosik, Rybus....)
Po trzecie ewidentnie Trener ma pomysł z Ręce a przy Kubie na pewno łatwiej Arkowi się będzie grało aniżeli z jakimś młodym albo Grosikiem który nie lubi wracać.
Po czwarte w zimę Kuba (to samo ma się Recy, Bednarka,) pewnie zmieni klub i miejmy nadzieję zacznie grać a od listopada do. Marca nie będzie zgrupowan. Tak więc trener ma jeszcze dwa zgrupowania na testowanie swoich wyborów.
Liga Narodów to tylko fajny dodatek. Najważniejsze są eliminacje w przyszłym roku. Do czasu kiedy ich nie spirdoli to myślę że można dać mu kredyt zaufania

Komentarz