Czekam aż sobie na czole nienawiść do Legii wytatułuje... Mama musi być dumna z syna... A syn musi być dumny ze swojego szala... Ja jestem dumny, że nie jestem fanem Lecha, a fanem Legii Warszawa i że u nas nikt nie ma takich szali, bo nikt nie ma kompleksów.
P.S.
W Mielnie poznałem typów z Poznania... Są też normalni, zajebiści ludzie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
1. Kolejka Ekstraklasy
Zwiń
X
-
"Fajny" jest ten typ co stoi po prawej nad szalikiem...
A powiem Wam, że takie szaliki to mnie nawet już nie drażnią, raczej szkoda mi autora tego "pomysłu" oraz ludzi, którzy kupują takie coś...
Ciekawe, czy mówią o nim "kolega po szalu"... 8-
Zostaw komentarz:
-
a ja wrócę do tego szala bo akcja Wodzisław zajęła mi od drzwi do drzwi niwiele ponad 27 godzin więc dopiero teraz nadrabiam nieobecnośc. :buhaha: to się dopiero nazywają kompleksy.
Zostaw komentarz:
-
Ale Grolin Giekse zmasakrował, powinno być przynajmniej 8:0 8- , a Lorensa to w Katowicach baaaaaaaaaardzo nie lubią.
Zostaw komentarz:
-
A jakie mordy zakazane...ho: Ale nie śmiać się proszę, i tak mają chujowo bo primo poznaniacy, due za Lechem...
Brawo MKS!
Zostaw komentarz:
-
Guest repliedJuz zobaczylem po sugestji SzczepanaA poza tym to ten ciołek nawet szalika nie umie porzadnie trzymac...Chyba w glowie ma tez do gory nogami
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez GuTekKurde ja tego szalika anty tam nie widze :P
[img]http://epolska.ate.pl/rest/*****.jpg[/img]
Zostaw komentarz:
-
Ten typ z nowym wzorem szaliczka powinien sobie strzelic na nim raczej napis w stylu: "jestem debilem" lub "jestem idiotą" sa tez inne mozliwe wersje, ktore pozostawiam do obmyslenia przez kolezenstwo...
pzdr.
PS. Nic tak nie poprawia humoru, jak ujrzenie rano w niedziele takiego ******* na fotce....
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez GuTekKurde ja tego szalika anty tam nie widze :P
wiec takich prosze bo mi humor poprawiaja
Zostaw komentarz:
-
Guest repliedKurde ja tego szalika anty tam nie widze :P
Zostaw komentarz:
-
Czego wyrazem jest taki szalik?
a) głupoty
b) głupoty i kompleksów
c) głupoty, kompleksów i nieszczesliwego dzieciństwa
Niech ktos jeszcze na tym forum napisze, ze Warszawiacy maja kompleksy to padne
Świt jak na poczatek to rewela. Widzew znów może miec kłopoty, ale zobaczymy jak bedzie dalej. Lech naszczęscie przegrał, Polonia tez w plecy- nie zebym sie tym martwił. Polkowiece super frekwencja :fu:
Zostaw komentarz:
-
Homoseksualista? 8-
PS M.in. dlatego nie lubię "anty"flag, szalików czy bluz......
Zostaw komentarz:
-
Zarzeczny powiedział w lidze+, że C+ będzie pokazywał też mecze 2.ligi
Zostaw komentarz:
-
akcje po której padła kontaktowa bramka dla Świtu zapoczątkował kto???
Mariusz Zganiacz - zajebistym długim przerzutem na prawą strone do Wiechowskiego on do Mierzejewskiego i gol. :+:
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: