Ale jaja widzew do 80 minuty prowadzil 2:0 jest 85 i jush 2:2 8-
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
1. Kolejka Ekstraklasy
Zwiń
X
-
Po przerwie pojawił sięna boisku zaciąg Legijno gwardyjski i w 79. minucie wprowadzony chwilę wcześniej Mierzejewski zdobył gola dla Świtu 2:1 dla Widzewa już tylkopodpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
Komentarz
-
i po zawodach
Widzew - Świt 2:2
Amica prowadzi 2:0
a w Poznaniu 2;1 dla Górnika :PNiedowiarki, czcze umysły pełne są obawy,
że na lewym brzegu Wisły nie ma juz Warszawy.
Że gdzie dawniej stały domy dziś porasta trawa...
choć nie taka jak przed laty ale jest WARSZAWA
Komentarz
-
Widzew Łódź 2:2 (2:0) Świt Lukullus Nowy Dwór Maz. :+:
Bramki: Podbrożny (28 min. - karny), Juliano (44 min.), Mierzejewski (79 min.), Unierzyski (85 min.) 8- - niezla koncowka, brawa dla switu
Amica Wronki 2:0 (1:0) Polonia Warszawa
Bramki: Kryszałowicz (32 min.), Bieniuk (69 min.)
Lech Poznań 1:2 (1:1) Górnik Zabrze
Bramki: Bukalski (22 min.), Zakrzewski (39 min.), Sikora (85 min.)
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adams_Zamieszczone przez _BartJusz 2:0 Dubicki strzelił tym razem.
To samo tyczy sie GuTka.
a w Pzonaniu dopeiro teraz koniec meczu i Lech przegrał 2:1 (crollik podawaj ze mecz jeszcze trwa na przyszłosc)
Wyniki II ligi
PIAST GLIWICE - CERAMIKA OPOCZNO 3:1 (2:0): Bodzioch (37., 44.), Andraszak (89.) - Przysiuda (55.).
MKS POGOŃ SZCZECIN - ALUMINIUM KONIN 1:0 (0:0): Parzy (58.).
CRACOVIA KRAKÓW - POLAR WROCŁAW 2:0 (2:0): Ankowski (9., karny), Nowak (37.).
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK - RKS RADOMSKO 2:1 (0:0): Sobolewski (86.), Kośmicki (87.) - Folc (84.).
GKS BEŁCHATÓW - ŁKS ŁÓDŹ 2:1 (0:1): Chmiest (60., karny), Pawlusiński (68.) - Popek (25., samobójcza).
PODBESKIDZIE BIELSKO-BIAŁA - TŁOKI GORZYCE 1:1 (0:0): Jermakowicz (54.)- Fabianowski (53.).
BŁĘKITNI STARGARD SZCZECIŃSKI - RUCH CHORZÓW 0:3 (0:1): Cecot (45., wolny), Malinowski (72.), Śrutwa (90.).
KSZO OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI - GARBARNIA SZCZAKOWIANKA JAWORZNO 1:1 (1:1): Rzeczycki (4.) - Iwański (20., karny).Niedowiarki, czcze umysły pełne są obawy,
Komentarz
-
akcje po której padła kontaktowa bramka dla Świtu zapoczątkował kto???
Mariusz Zganiacz - zajebistym długim przerzutem na prawą strone do Wiechowskiego on do Mierzejewskiego i gol. :+:Niedowiarki, czcze umysły pełne są obawy,
Komentarz
-
Czego wyrazem jest taki szalik?
a) głupoty
b) głupoty i kompleksów
c) głupoty, kompleksów i nieszczesliwego dzieciństwa
Niech ktos jeszcze na tym forum napisze, ze Warszawiacy maja kompleksy to padne
Świt jak na poczatek to rewela. Widzew znów może miec kłopoty, ale zobaczymy jak bedzie dalej. Lech naszczęscie przegrał, Polonia tez w plecy- nie zebym sie tym martwił. Polkowiece super frekwencja :fu:
Komentarz
-
Zamieszczone przez GuTekKurde ja tego szalika anty tam nie widze :P
wiec takich prosze bo mi humor poprawiaja________________________________________
Ten typ z nowym wzorem szaliczka powinien sobie strzelic na nim raczej napis w stylu: "jestem debilem" lub "jestem idiotą" sa tez inne mozliwe wersje, ktore pozostawiam do obmyslenia przez kolezenstwo...
pzdr.
PS. Nic tak nie poprawia humoru, jak ujrzenie rano w niedziele takiego ******* na fotce....stefan ma chora wizje i slyszy glosy
Komentarz
Komentarz