Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Rośnie polski Shaq
Zwiń
X
-
ale musi sobie znaleźć kobiete "na poziomie"a zostały mu tylko siostry Dydek :hihi:
-
Jak jeszcze grałem miałem okazje zobaczyć młodą Dydek. To że ktoś ma warunki nie oznacza że będzie dobrym koszykarzem... Temy chłopcu kibicuję bo ma naprawdę ekstra start..
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez KempesZamieszczone przez Dżon Łejnno nie wiem Axl nie wiem
w babskiej koszykówce owszem--jak patrze na tą pokrake Dydek to dostaje białej gorączki
idzie to to z tymi łapskami i otwartym ryjem a jak coś zjebie to robi hende ho
koleś musi już zapierdalać i mieć coś siły bo go taki 190cm , 115 kg rozpierdoli przy 1 wejściu pod kosz
pamięta ktoś O.Millera?
206 cm i 155kg
wiem że nawet biegał
do Polski go przymierzali ale nie pamiętam jak to się skończyło
no i widzisz jedynie wzrost i umiejetnosc biegania po malutkim parkieciku
dla mnie chociazby Yao Ming nie różni sie niczym od Dydek
koślawa tyka wkładająca piłke do kosza ...
nie lubie centrów
To tak jak Butragueno w piłće, w sumie sęp z podstawowymi umiejętnościami technicznymi.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Dżon Łejnno nie wiem Axl nie wiem
w babskiej koszykówce owszem--jak patrze na tą pokrake Dydek to dostaje białej gorączki
koleś musi już zapierdalać i mieć coś siły bo go taki 190cm , 115 kg rozpierdoli przy 1 wejściu pod kosz
pamięta ktoś O.Millera?
206 cm i 155kg
wiem że nawet biegał
no i widzisz jedynie wzrost i umiejetnosc biegania po malutkim parkieciku
dla mnie chociazby Yao Ming nie różni sie niczym od Dydek
koślawa tyka wkładająca piłke do kosza ...
nie lubie centrów
Zostaw komentarz:
-
grał w Pruszkowie
"Oliver doskoczy do obręczy tylko wtedy, gdy ktoś położy na niej hamburgera"
Zostaw komentarz:
-
no nie wiem Axl nie wiem
pamięta ktoś O.Millera?
206 cm i 155kg
wiem że nawet biegał
Zostaw komentarz:
-
Pojebana ta koszykówka , każdy gigant choćby biegać nie umiał - może być gwiazdą ...
Zostaw komentarz:
-
Rośnie polski Shaq
Rośnie polski Shaq
Życie Warszawy
15-latek z Sokołowa Podlaskiego ma 218 cm wzrostu i marzy o grze w NBA - pisze "Życie Warszawy".
Jakub Kuśmieruk ma dopiero 15 lat, a już interesują się nim trenerzy z całego świata. Nic dziwnego, w przyszłości może przypominać słynnego giganta NBA Shaquille’a O’Neala.Kuba, który szesnaście lat skończy w październiku, mierzy już 218 cm. Taki wzrost uzdolniony chłopak z Sokołowa Podlaskiego ma zapisany w genach. Jego tata ma 202 cm i w przeszłości był koszykarzem Startu Lublin.
Mama Kuśmieruka też jest bardzo wysoka, ma ponad 180 cm. Kuba potrafi z miejsca złapać obręcz kosza, która zawieszona jest na wysokości 305 cm. Chłopak waży już 110 kilogramów. Dla porównania: pierwszy Polak w NBA Cezary Trybański przy podobnym wzroście waży tylko około 105 kg. Aż jęknął z zachwytu
Kuba na poważnie trenuje koszykówkę od roku. Ostatni sezon spędził w drużynie gimnazjalnej rozwiązanego niedawno SMS PZKosz. Kozienice, do której dołączył w lutym 2004 roku.
:O 15 lat - 218 cm , 110 kgTagi: Brak
Zostaw komentarz: