Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Co się dzieje że tyle chętnych na polską piłkę
Kulczyk - Lech
Jakubas - Legia
Gudzowaty - Górnik Chyba chcą zrobić szybki biznesik a zarazem szybką kase
Kulczyk - Lech
Jakubas - Legia
Guzowaty - Górnik Chyba chcą zrobić szybki biznesik a zarazem szybką kase
takie hobby/reklama zareklamuje swoje nazwisko posiedzi w klubie 3 lata i doprowadzi na skraj bankructwa.....spoko ale ile tak jeszcze mozna??
Bankructwo to raczej reklamy mu nie przyniesie,wyglada na to ze najbogatsi znalezli nowe hobby i beda ze soba rywalizowac poprzez pilkarska lige co powinno klubom i kibicom wyjsc na dobre.
Ciekawe kto nastepny?
Kulczyk - Lech
Jakubas - Legia
Guzowaty - Górnik Chyba chcą zrobić szybki biznesik a zarazem szybką kase
pseudodzinnikarze z tvnu coś usłyszeli i juz podają do wiadomości ze Guzowaty chce do Górnika wejść... wcale nie zdziwiłbym się jak sam Guzowaty nic o tym nie wiedział...
pseudodzinnikarze z tvnu coś usłyszeli i juz podają do wiadomości ze Guzowaty chce do Górnika wejść... wcale nie zdziwiłbym się jak sam Guzowaty nic o tym nie wiedział...
jebac tvn...
oj nie dziwie sie po zeszlorocznych akcjach pt : ITI jeses ciety na tvn :>
hehe, a wiesz ze w ogóle o tym nie pomyslałem
ja poprostu kilku dziennikarzy tej stacji nie trawie... a ostatnio mnie wkurwili wsprawie o Lampre... - sposób jaki go przedstawiali przed draftem i po drafie...
hehe, a wiesz ze w ogóle o tym nie pomyslałem
ja poprostu kilku dziennikarzy tej stacji nie trawie... a ostatnio mnie wkurwili wsprawie o Lampre... - sposób jaki go przedstawiali przed draftem i po drafie...
Komentarz